The Joker Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Cinjenica da slusa Kupera ne cini gorepomenuti koncept manje glupim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Cooper bez tog koncepta ne bi bio ono što jeste, i pitanje je da li bi dotična uopšte znala za njega (ili bilo ko od nas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) aj sad da cepidlacimo. fali mi deo "U SRBIJI". edit: uostalom. kao i svi ljudi koji slusaju kupera, cula sam prvo "poison", koji mi se svideo, pa sam za tom pesmom skinula i ceo album "trash", pa onda pocela da od drugih uzimam ono sto su imali (mislim da je sledecji bio billion dollar babies, ili mozda easy action... ako se ne varam) i tako malo po malo, pocela sam da gotivim. tako da pitanje je da li bi dotična uopšte znala za njega nije izjava na mestu, zato sto ga apsolutno ne slusam/gotivim jer se lozim na americke horor filmove. Edited June 4, 2008 by maria blacksmith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 E pa sad, ne znam, možeš da otvoriš posebnu temu: "Prihvatljiva tematika tekstova za domaće bendove". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 da, nemam pametnija posla, evo odmah cju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ma ne trebas da mrzis engleski jezik nikako.on je tu da bi svi mi mogli da se sporazumemo na globalnom nivou.ali potrebno je negovati tradiciju na srpskom jeziku i praviti domacu muziku na srpskom jeziku jer je glupo da nasa muzika bude na jeziku tudjina Meni nije glupo. Nek' pevaju na engleskom boli me k... ako je OK pesma. Jedino ako bi pevali na albnaskom to bi bilo vise tuzno nego smesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Meni nije glupo. Nek' pevaju na engleskom boli me k... ako je OK pesma. Jedino ako bi pevali na albnaskom to bi bilo vise tuzno nego smesno ma ne smeta meni neka pevaju na kome god jeziku hoce ali mi moramo nasu muziku da pravimo na nasem jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Objasni zasto?Daj mi dobar razlog.Ja pisem na engleskom jer mi je ponekad mnogo lakse da se izrazim na engleskom,a metrika i rima su vec pominjani,da ne tupim opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Na Filološkom svi pričaju čist British... Fake, ali čist. Ma da zacudio bi se kad bi video koliko ljudi ne zna da izgovori rec 'pudding'... ok, southern brittish standard, samo da li je to ucenje "cockney" dijalekta samoinicijativno, ili ga neki lektori obradjuju na fakultetima? imali smo lektora engleza, koji je prichao sbs, a pricao nam je i da englezi imaju problema sa koknijem, tako da mi je jako cudno da je neko savladao kokni, sem ako nije bio/bila na nekom usavrsavanju istog. Veruj mi uvek je samoinicijativno...Ali nije tesko ako znas da izgovaras prave engleske glasove...Rima i recnik se vec nekako nauce...A gramatika? Ha ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ha ha...Moram da se hvalim ali ja pricam cist British...Mada ja i studiram engleski ali 99% ljudi prica americku ili anglo-srpsku varijantu Ja isto,mada ne studiram engleski vec bivsa devojka sa kojom sam bio dugo je na filoloskom i onda sam jednostavno pored nje prihvatio taj pravi britanski,sad kad cujem neke americke baljezgarije i njihov izgovor smuci mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ja isto,mada ne studiram engleski vec bivsa devojka sa kojom sam bio dugo je na filoloskom i onda sam jednostavno pored nje prihvatio taj pravi britanski,sad kad cujem neke americke baljezgarije i njihov izgovor smuci mi se Cudno...Ja sam na filoloskom...U mojoj klasi postoje tri osobe koje govore British i mozda jos 10ak koji se foliraju...Cak ni svi profesori ne govore british...Po mojoj evidenciji samo njih 4oro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ma ne smeta meni neka pevaju na kome god jeziku hoce ali mi moramo nasu muziku da pravimo na nasem jeziku mnogo si glup lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 ovako kao sto sam rekao nemam nista protiv ako neko zeli da pravi muziku na englskom jer mu je tako lakse da se izrazi ali smatram da domaci bandovi bi trebali da prave muziku na srpskom da bi tako cuvali kulturu i jezik srpskog naroda i da bi tako popularisali metal muziku medju ljudima u srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Али, метал музика не спада у културу српског народа. Она је англосаксонски производ и може бити само прилагођена нашој култури и ништа више. И савет свима. Послушајте мало француске бендове који су радили или раде на француском. Сјајно звучи. Ево неколико препорука: Malediction, H-Bomb, Sortilège, ADX, Vulcain, Blasphème, Warning, Satan Jokers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Али, метал музика не спада у културу српског народа. Она је англосаксонски производ и може бити само прилагођена нашој култури и ништа више. pa koreni metal muzike su u celoj evropi ali da to je bitno prilagoditi metal nasoj kulturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 pored engleskog meni je ruski jezik najbolji za metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Betonomešalka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 А јеси ли видео Ëвил? Е, оно је већ нешто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) Hm, i ja se pitam zashto domachi bendovi pishu tekstove na engleskom. Vechini to uopshte ne polazi za rukom. Edited June 5, 2008 by matatrtaDgrejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Nemacki bre, recimo preporucujem bend Nordsturm - definicija zla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Али, метал музика не спада у културу српског народа. Она је англосаксонски производ и може бити само прилагођена нашој култури и ништа више. Ovo me tako podseća na ono što Pero Defformero tvrdi. pored engleskog meni je ruski jezik najbolji za metal Onda bi trebalo da slušaš ruske kraljeve metala (zna se na koga mislim), a ne Fince koji pevaju na ruskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 ako smo vec kod metala na ruskom slusajte kolovrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Naciste nisam računao. Ne mogu da shvatim kako neki Rus može da bude nacista, posle sveg zla koje je Hitler naneo Rusima. Isto mislim i za Srbe, Poljake i još neke narode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Nemacki bre, recimo preporucujem bend Nordsturm - definicija zla. Da, kad pogledaš remek-dela poput Das Reich Soll Finster Sein, Die Ewige Jagd ili Blutbad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ako smo vec kod metala na ruskom slusajte kolovrat kolovrat nije metal. a i nacisti su. idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts