Red Viper Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Evo kao da ispisem neku biografiju... Ideja za osnivanje benda je postojala jos od 2006 godine ali sa ozbiljnim radom se pocelo na leto 2007. Posle zilion ideja za ime odlucujemo se za Pollution. Bend uveliko radi na autorskim pesmama,ujedno svira i pesme drugih bendova (Razor,Kreator,Sodom,Anthrax) Trenutna postava : Branko Zoric ''Bane'' - Vokal Petar Piperin ''Pippy'' - Gitara Nikola Grubic ''Gruba'' - Bas Gitara Milos Golubovic ''Golub'' - Bubnjevi (ex-Metal Slug) Prvi basista benda: Milan Licina ''Djemba'' (Navrog) Nedavno je pokrenut i Myspace benda www.myspace.com/pollution1 Tu mozete da cujete jednu snimljenu pesmu (bez vokala nazalost,zelimo da snimimo u profi studio) Prvu svirku cemo odrzati u Novoj Pazovi,7 juna (posle dve otkazane,u Indjiji i St. Pazovi) @RNA - Eto Bosko nismo vise ''Extremni pravoslavni thrash'' Hehehehe Ako vas jos nesto zanima,pitajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Pa zagađivaču, je l' bi mogao da okačiš jednu preliminarnu pesmu da vidimo na šta vam to liči ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Vidimo se za vikend @ Studio Club Nego Branko reci ti meni sto ste promenili prvobitni naziv benda (Zaelot) i sto je otisao Licina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 (edited) @VooDoo : Pa pazi,imamo nameru da snimimo ''profi'' demo za nekih mesec dana! U ovom trenutku je malo glupo snimati ista ozbiljnije,kad jos fakticki nismo ni aktivan bend po pitanju svirki... Mozda budemo svirali u bg-u ovog meseca,pa ako si tu negde mozes navratiti! @Routasydan : Pa Vlado,ime smo promenili zbog znacenja reci ''Zealot'' , to ime smo uzeli vise radni sprdnje na racun ljudi koji su u tom nekom fazonu,ali sa druge strane uvek imas ljude koji ce iskrivljeno da tumace naziv,sto dzabe da trpimo prozivke... Pollution je finalno resenje i po meni najbolje (moze se reci da je koliko - toliko ne iskorisceno i lako za pamtiti) A sto se tice Milana,on nije u bendu iz nekih licnih razloga i cinjenice da vec ima svoj bend,koji je prilicno ozbiljan. Da podsetim,sad u subotu sviramo u Novoj Pazovi,pa kome nije cim,nek navrati!!! 1 Edited June 6, 2008 by NW Red Viper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Meni se vise dopadalo ime "Zealot"! Sutra cemo da vidimo ko kosi a ko vodu nosi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Meni se vise dopadalo ime "Zealot"! Sutra cemo da vidimo ko kosi a ko vodu nosi! Sutra cemo da vidimo da li su se kockice slozile i kako ce ljudi da reaguju! I da,pored nas svira Godisnji Odmor (Punk/HC,Tribute Ritam Nereda) i mozda jos jedan bend iz Beograda... Evo sta se moze ocekivati od nas: -Tormentor (Kreator) -Manic Depression -Countess Bathory (Venom) -Absolute Pollution -Violator -Our Way -Instant Death (Razor) Edited June 6, 2008 by NW Red Viper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 I meni se svidjalo staro ime, bas je bilo zanimljivo, mada ni Pollution nije lose, mada imalo bi vise smisla da ste recimo Pancevci U stvari da ste Pancevci zvali bi se Azotlot E pa da sutra konacno vidimo, a bogami i cujemo to przenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Sutra cemo da vidimo da li su se kockice slozile i kako ce ljudi da reaguju! I da,pored nas svira Godisnji Odmor (Punk/HC,Tribute Ritam Nereda) i mozda jos jedan bend iz Beograda... Evo sta se moze ocekivati od nas: -Tormentor (Kreator) -Manic Depression -Countess Bathory (Venom) -Absolute Pollution -Violator -Our Way -Instant Death (Razor) Pozdrav ljudi, samo napred! I, da naučite ETERNAL NIGHTMARE od VIO~LENCEa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Pollution se zahvaljuje svima koji su dosli da nas podrze na prvoj svirci!!! Po prvim reakcijama deluje nam da smo opravdali toliko interesovanje! Hvala jos jednom! Vidimo se u bg-u uskoro! Godisnji odmor je standardno razvalio! TTD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 SUPPORT!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 SUPPORT!!!! E hvala brate! Mogli bi neku svirku u Rumi,ako imas i dalje onaj Thrash bend... @Tower: Khm... Da,da - kako da ne,bubanj je pickin dim !! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 E hvala brate! Mogli bi neku svirku u Rumi,ako imas i dalje onaj Thrash bend... @Tower: Khm... Da,da - kako da ne,bubanj je pickin dim !! :lol: Imam! Mada sporo ide u pm... Bice svriki, bice!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 @Tower: Khm... Da,da - kako da ne,bubanj je pickin dim !! :lol: E, jebiga, nisam o tome razmišljao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Svaka cast momci, odlicna svirka, odlican bend, predvidjam svetlu buducnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Etna Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Da..cula sam da je bila odlicna svira..kazu da ste super odradili..zao mi je sto nisam mogla da dodjem..! Pozdrav.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Da..cula sam da je bila odlicna svira..kazu da ste super odradili..zao mi je sto nisam mogla da dodjem..! Pozdrav.. Hvala! Mozda budemo svirali sledece nedelje u St. Pazovi,pa bani da nas cujes! Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Ako sve prodje kako treba,Pollution ulazi u subotu u studio da snimi demo (4 pesme) Cim budu snimljene i izmiksovane bice postavljene na nasoj spejs stranici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 Eto,imala je priliku da nas cuje i Beogradska publika.Hvala svima koji su dosli i ostali u living room-u do kasno da nas cuju!Nadam se da se vidimo uskoro ponovo. Ziveli vi nama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 поздрав другарима из полушена... свратите вечерас опет да се зезамо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 Kako stvari stoje bice otkazana subota ,posto su dva benda otkazala (ostala Mrtva Pisa i Orgasmatron) A nama gitarista radi danas,pa necemo moci da sviramo veceras. Bedak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 Evo snimak sa zadnje svirke , u living room-u ... Dve pesme autorska : Absolute Pollution i obrada: Tormentor (Kreator Cover) ... Prvih 20 sekundi snimka je isprobavanje opreme :) Ko zeli,nek pogleda : http://www.youtube.com/watch?v=om9rY9581gQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Konacno smo snimili i taj demo... Postavljen je na nasem spejsu i nosi naziv ''Our Way'' ! Pa koga interesuje moze da cuje. www.myspace.com/pollution1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Preslusah pesme, skroz fino, produkcija je skroz do jaja, bubnjevi i gitare se bas super cuju, jedina mi je zamerka vokal u pesmi Violator, malo je previse izgrowlovan. inace skroz ok demo, samo cepajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Preslusah pesme, skroz fino, produkcija je skroz do jaja, bubnjevi i gitare se bas super cuju, jedina mi je zamerka vokal u pesmi Violator, malo je previse izgrowlovan. inace skroz ok demo, samo cepajte! Drago nam je da ti je ok demo...A sto se tice vokala..Ta pesma je tako otpevana zato sto je bila prvobitna zamisao da nam zvuci tako vokal,kasnije smo se presaltali na drugaciji. Ziveo ti nama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 produkcija je skroz do jaja, bubnjevi i gitare se bas super cuju, Eh, moram da se po'valim, to je moje delo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts