Jump to content

Recommended Posts

Posted
Eh, moram da se po'valim, to je moje delo! :D

Hvala Luka za sve! :pivopije:

Da se mi pohvalimo da nam je sinoc emitovan demo na Thrash Unlimited Radiju iz San Dijega i da ce nastaviti regularno da se vrti.. Nas ''Violator'' je postavljen kao difolt song na njihovom myspace profilu, http://www.myspace.com/edtrax ! :rockdevil:

Posted

Preslusah demo i moram reci da sam prijatno iznenadjen. Pravi old school thrash metal. Gitare su fenomenalne, svaka cast momci, vokal odlican .... sve u svemu veoma, veoma dobar materijal..... produkcija je odlicna!

:pivopije::pivopije::pivopije:

Posted (edited)

poslusao sam pesme...

jel bubanj kucan il sviran?

u kom je studiju snimano?

instrumenatl-fin snimak

violator-nije losa previse malo vokala snimljeno.ali jel isti lik pewa u obe pesme sa vokalom??? ..slobodno ste mogli jos al i ova je fina

zadnja pesma -ista stvar vise vokala i malo upecatljivije i agresivnije .. bolji mi je glas u prethodnoj pesmi

generalno za prvi snimak -super

111

Edited by Speed_Dead
Posted

pa ono nije skupo snimiti bubanj da se ne lazemo,moze da se skupi kes lako ,mislim ako vas ima u bendu 4-5 svako po 30 eura i to je to ..

evo mi cemo snimati sad ovo nase u novembru il mozda pre al sa pravim bubnjem ,samo se nadam da ce produkcija bubnja biti cool ko ova koju sam sad poslusao ,samo sa malo jacom pedalom , al to je to

:D

111

Posted (edited)
и то кели :)

а и има мало и стратоа...хаха

Ma Luka ima da postane majstor svog zanata!! :pivopije:

Dooro je ovo,nije lose ,svidja mi se Maniac depression! :rockdevil:

Samo cepajte! :pivopije:

Drago mi je da ti se svidja! :pivopije:

Preslusah demo i moram reci da sam prijatno iznenadjen. Pravi old school thrash metal. Gitare su fenomenalne, svaka cast momci, vokal odlican .... sve u svemu veoma, veoma dobar materijal..... produkcija je odlicna!

:pivopije::pivopije::pivopije:

Hvala Vlado! Ko bi rekao? Klinci iz Nove Pazove koji nemaju ni svoje instrumente... Grubi uzela bass likusa od koje je pozajmio,aj mu daj svoj bass! :lol: Tuga! Mozemo da otvorimo ziro racuna ''Ulepsajte zivot Pipiju,prilozite za gitaru'' :udri:

Edited by NW Red Viper
Posted

Чуо сам и ја пар снимака јуче и оно баш, баш фино звучи. Само напред!

Posted
Чуо сам и ја пар снимака јуче и оно баш, баш фино звучи. Само напред!

Bas sam hteo da te pitam da li si slusao. :bigblue: Pa hvala Bole! :redface::bigblue:

Posted
Opa prcanje bogme.Skroz dobar demo,samo sto vokal malo zraci sa zavijanjima ali dobro je dobro je.Svaka cast prijatno se iznenadih.

Sto jes' jes'! Preterao sam ga! :) :) :) Hvala na iskrenosti i drago mi je da ti je celokupni utisak pozitivan! :pivopije:

• 3 weeks later...
Posted

Samo da obavestim...

Zbog nesuglasica u bendu,odluceno je da je promena na mestu basiste neophodna! Na mesto basiste Grubu je zamenio Dusan Miletic ''Frenki'' (Metal Slug) ... Grubi zelimo sve najbolje u daljem radu i zahvaljujemo se za sve sto je ucinio i doprineo bendu! Pollution ce da gleda da bude sto aktivniji u zimskom periodu,sa sto vise nastupa! T.T.D.

Posted

odma se videlo da imate potencijala sa onom pesmom Violator

valjda ce frenki da napreduje malo s vama

http://rapidshare.com/files/146581232/2008_-_Our_Way_Demo.rar
password - www.thrashmageddon.com