Red Viper Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 (edited) Recenzija od strane Nebojse Lakica I, kako pomenuh već u Nadimač recenziji vezano za brojno stanje sastava na srpskoj thrash metal sceni (cenim da u ovom trenutku više thrash metalaca ima u bendovima, nego u publici), evo nam još jednog predstavnika iste. Pollution je mlad bend, formiran prošle godine, sa jasnom vizijom šta je to što zeli i kojom muzikom da se bavi (old school thrash bez kompromisa kako sami rekoše, mada ne treba biti preterano vidovit da bi se to zaključilo). Sa inspiracijom duboko ukorenjenom u bendovima poput Kreator, Sodom, Whiplash, Destruction, Razor itd, počele su da nastaju autorske pesme, a rezultat je ovaj demo CD, produciran i sniman od strane Luke Matkovića (Fatality) u njegovom studiju. Četiri pesme, od kojih je prva instrumental. Sve rečeno za Nadimač može se primeniti i na Pollution, s tim što ovi drugi (očigledno) pevaju na engleskom, a produkcijska rešenja kao da dolaze od pre 20 godina. Tako i bend zvuči, old school do srži, od tema tekstova, svirke, do imidža. Teško da se može nešto originalno reći za jedan ovakav bend, kad originalnost nije nešto što u ovoj svirci postoji. Jasno i precizno definisana muzika, usmerena ka isto tako jasno i precizno definisanoj ciljnoj grupi, i tu staje sva priča. Ovaj demo bi, kako kažu zvanični podaci, trebao biti objavljen od strane Terror Blast Production u bližoj buducnosti, a vi ga možete poslušati na myspace stranici Pollutiona. - Nebojša Lakic Dobro... Covek kaze da nismo originalno! :) Onda je tako,jbg! Pitam se gde nalazi originalnost u power metal bendovima Nema zezanja,u Nadimach recenziji dobio nam je pokret ime NWOSTSM (New Wave of Serbian Thrash Speed Metal) Edited September 28, 2008 by NW Red Viper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Pa dobro,danas sve mora da ima svoj naziv jbg,meni je to sranje ali ajde.... Sve shto sam imao da vam kazem za demo rekao sam vam,super je...Svratite danas na spejs Deadly Mosha,okachicu pesme..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Boj ne bije svijetli Jackson, vec piton u junaka Hahahaahah..Svaka cast za ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Barabe hocemo li praviti neko smrtonosno zagadjivanje 18-og?E poslacu Banetu slike danas,a shaljem verovatno danas i disk nisam mogoa ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 Barabe hocemo li praviti neko smrtonosno zagadjivanje 18-og?E poslacu Banetu slike danas,a shaljem verovatno danas i disk nisam mogoa ranije Kec za sve pare! Jesi poslao disk? Ja cu videti da odem do Luke ovih dana,da uzmem nas cd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 dolazimo vam opet u pazovu picke :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 5, 2008 Author Report Share Posted October 5, 2008 dolazimo vam opet u pazovu picke :rockdevil: Znam kucko! Ima da te napijemo ovaj put! :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 E'o ovako, sto se demoNa tice: Intro - Absolute Pollution ima jedan deo koji me odma podseti na Sodomovu pesmu Bloody Corpse!!! Manic Depression je do jaja stvarcina!!! Violator je isto ok, samo zbog vokala mi se manje svidja, jer me podseca na black A kod Our Way, jedina zamerka mi je trajanje pesme, inace izuva. Sve u svemu svidja mi se, da je kucan bubanj i ne primecuje se! Budite u pripravnosti za novembar kada drugar i ja budemo organizovali svirku! Kada vi barabe imate sledecu svirku? P.S. ne mogu da skinem demo sa onog gore linka (Sorry, the free service is at full capacity), pa trazi da se reg., a ja bas necu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 E'o ovako, sto se demoNa tice: Intro - Absolute Pollution ima jedan deo koji me odma podseti na Sodomovu pesmu Bloody Corpse!!! Manic Depression je do jaja stvarcina!!! Violator je isto ok, samo zbog vokala mi se manje svidja, jer me podseca na black A kod Our Way, jedina zamerka mi je trajanje pesme, inace izuva. Sve u svemu svidja mi se, da je kucan bubanj i ne primecuje se! Budite u pripravnosti za novembar kada drugar i ja budemo organizovali svirku! Kada vi barabe imate sledecu svirku? P.S. ne mogu da skinem demo sa onog gore linka (Sorry, the free service is at full capacity), pa trazi da se reg., a ja bas necu Haha, Morfi, kako ti se sviđa moja produkcija? Vidim da ti se sviđa otkucanost bubnjeva. Dadoh Pipiju i Golubu danas CD, tako da bi trebalo uskoro da ga izdaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Haha, Morfi, kako ti se sviđa moja produkcija? Vidim da ti se sviđa otkucanost bubnjeva. Haha, nije lose moram priznati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 I bre Morphy pa ja bahs mislim da im je najjacha stvar Violator,bash mi je onako u nemachkom fazonu,totalno luda stvar....Manic Depression izuva,Our Way takodje dobra stvar,ali ipak mi se vishe svidjaju Manic i Violator....Absolute sasvim solidan instrumental,vidish nisam ni obracao ne znam koliko paznju na bubanj ali nisam znao da je kucan,predpostavljao sam poshto znam da su snimali kod Towera....Mada prilichno dobro otkucano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 E hvala Morphy! Sad imamo Staru Pazovu,to znas.. A kasnije Kragujevac pocetkom Novembra. Imas link za demo iznad! Postavio ga Blasphemer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 I bre Morphy pa ja bahs mislim da im je najjacha stvar Violator,bash mi je onako u nemachkom fazonu,totalno luda stvar....Manic Depression izuva,Our Way takodje dobra stvar,ali ipak mi se vishe svidjaju Manic i Violator....Absolute sasvim solidan instrumental,vidish nisam ni obracao ne znam koliko paznju na bubanj ali nisam znao da je kucan,predpostavljao sam poshto znam da su snimali kod Towera....Mada prilichno dobro otkucano Ma... Sutra cu da overim Deadly Mosh... E hvala Morphy! Sad imamo Staru Pazovu,to znas.. A kasnije Kragujevac pocetkom Novembra. Imas link za demo iznad! Postavio ga Blasphemer. Haha, nisu se poklopile svirke... Ali opet raspon od jednog dana... Aaa, obnevideo sam taj link... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 9, 2008 Author Report Share Posted October 9, 2008 Ovaj google korisna stvarcica... Evo jos jedne recenzije.... POLLUTION (SERBIA) An excellent demo of hard-hitting speedy retro thrash, which opens with the smashing instrumental "Absolute Pollution" (the guys care a lot about our environment, and that can only be a good thing) in the best tradition of Paradox and early Angel Dust. The attack continues on the equally as intense and fast "Manic Depression". "Violator" is headbanging fest at its best, with the riffs now coming close to early Destruction, cutting like a knife, a feeling helped by the good sound quality of the recording. "Our Way" is the last speed/thrash hammer here, the shortest one, more speed metal-based, with a nice catchy chorus and good melodic hooks. This very promising beginning will hopefully not remain the band's only legacy. Our Way Demo, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushman Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Koleze, svaka cast, super demo... Jedva cekam da vas cujem uzivo u Pazovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 9, 2008 Author Report Share Posted October 9, 2008 Koleze, svaka cast, super demo... Jedva cekam da vas cujem uzivo u Pazovi! Hvala kolega! Kad ce bre neki vas demo? Cuo sam da svirate jednu autorsku.. Jedva cekam da cujem tu autorsku a boga mi i obrade! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushman Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Imamo 2 gotove autorske i jednu radimo... Sviracemo jednu u Pazovi... cim zavrsimo jos jednu trebalo bi da padne neki demo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 25, 2008 Author Report Share Posted October 25, 2008 Evo sad i zvanicno: * NEW RELEASES AVAILABLE SOON ON TERROR BLAST: POLLUTION / DEADLY MOSH - 'Deadly Pollution' split CDr between two Serbian thrash/speed hordes. Young, talented and ready to fuck your head! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Jos jedna svirka potvrdjena... 11.8 - Skc,Kragujevac 11.9 - Danguba,Beograd Vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Jos jedna svirka potvrdjena... 11.8 - Skc,Kragujevac 11.9 - Danguba,Beograd Vidimo se! ae povedite i deadly mosh u bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 ae povedite i deadly mosh u bg Da mi organizujemo rado bi ih poveli! Ovako,jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 a ko jos svira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 a ko jos svira? Ne znam! Organizuju momci iz Dark Preachers (Scream Org) Kapiram da ce biti za svakog po nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 samo da krene sa violator pa da polomimo tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 samo da krene sa violator pa da polomimo tamo Prva ce biti Absolute Pollution,to je sigurno... E sad,druga.. Videcemo Evo sta ce Pollution svirati u Kg-u i Bg-u: 1. Absolute Pollution 2.Violator 3.Tormentor (Kreator) 4.Manic Depression 5.Modern Warfare (NOVA) 6.Instant Death (Razor) 7.Our Way 8.Massive Overload (NOVA) 9.Countess Bathory (Venom) A evo i linkovi za ''preview'' kako nove pesme zvuce... MASSIVE OVERLOAD: http://www.youtube.com/watch?v=I626X2gSMsY...feature=related MODERN WARFARE: http://www.youtube.com/watch?v=Rqhxnjb4AfY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts