Јарослав Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 какво сад изненађење?! јел ћеш коначно признати да си геј?! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 6, 2009 Author Report Share Posted June 6, 2009 To naravno i kao dokaz obelodanicu slike gde mi dudlas kitu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 6, 2009 Author Report Share Posted June 6, 2009 Evo sad i zvanicno.... Album nam izlazi za EBM Records!!! (Za njih izdaju Hirax i Resistant Culture,od zvucnijih imena!) Bicemo definitivno najmladji bend koji izdaju! Planiramo da zavrsimo snimanje do kraja jula i da se pocetkom avgusta pojavi u prodaji! Uskoro ce i na njihovom sajtu da se objavi,cim mi retardi odradimo photosession. :) THRASH TILL FUCKING DEATH!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 tako je!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Svaka čast. Konačno neka lepa vest u domaćem thrashu. Total support!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 U do jaja!Svaka chast momci! Dobro je kad je i domacim bendovima krenulo napokon posle ovolikog sivila..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 To Bane bre!!!!!!!!!!!!!! IDEMO!!!!! :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Lepe vesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 svaka cast,to su stvarno lepe vesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Nego, pročitah na sajtu da su ovi EBM iz Meksika. Kakav ste ugovor podpisali? Da li planiraju da vam organizuju neke nastupe? Bilo bi stvarno super da vas na neki način povežu sa Katonom. Veliki je to čovek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 свака част момци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 Fala fala! @M-16 Pricali smo nesto malo na tu temu... Trenutno nas po pitanju toga jebu vize,kao i sve ostale... Ali,ako Hirax bukira neku Balkansku zemlju,mi bi 99% bili predgrupa. Mogu da vam da kazem da smo uboli odlican label,sa odlicnom distribucijom... Juce mi covek iz lejbla javio da planira da izbaci nas album u isto vreme sa novim albumom Britanskog Adrenicide,bend koji ma iza sebe tri studijska albuma i na myspaceu pola miliona poseta,odlucili su se da cetvrti izbaci za EBM Records,to mi dovoljno govori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ma, valjda će se i to sranje oko viza što pre završiti. Adrenicide sam slušao, i to čini mi se njihov poslednji album Natural Born Thrashers ili tako nešto. Omot tog albuma mi se baš dopao. Još jednom sve čestitke i sve najbolje u nastavku karijere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 chestitam drugari xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Bravo. Sad videh da ste uspeli da nađete izdavača. To je bilo brzo... Samo napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 Bravo. Sad videh da ste uspeli da nađete izdavača. To je bilo brzo... Samo napred. Jes' vala bilo brzo... Mene je iznenadilo. Kontaktirao nekih pet izdavaca,koji su na finjaka odbili i na kraju EBM nas kontaktirao i ponudio. Evo da kazem,pored njih,I HATE records je takodje bio zainteresovan,ali da sacekamo pola godine. Hvala svima na podrsci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Svaka cast! Predrago mi je! Samo udrite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ne slusam toliko thrash, ali mi je drago kada vidim da je neki pre svega domaci bend potpisao za ozbiljniju kucu tako brzo. Samo napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 (edited) Juce mi je bio najgori dan u zivotu... Krenuli na slikanje,u putu gitarista izgubi moj fotoaparat,malo kasnije crkne mi telefon i u povratku nezgodno iskrivim nogu,izgleda mi iskocio zglob ili prelom.. Treba da snimim danas. Nema sta,rock n roll ! :) Edited June 9, 2009 by Red Viper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Evo sad i zvanicno.... Album nam izlazi za EBM Records!!! (Za njih izdaju Hirax i Resistant Culture,od zvucnijih imena!) Bicemo definitivno najmladji bend koji izdaju! Planiramo da zavrsimo snimanje do kraja jula i da se pocetkom avgusta pojavi u prodaji! Uskoro ce i na njihovom sajtu da se objavi,cim mi retardi odradimo photosession. :) THRASH TILL FUCKING DEATH!!! оооооооооооооооооооооооо!!!! па свака част!!!! Бане, да частиш за ово!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Juce mi je bio najgori dan u zivotu... Krenuli na slikanje,u putu gitarista izgubi moj fotoaparat,malo kasnije crkne mi telefon i u povratku nezgodno iskrivim nogu,izgleda mi iskocio zglob ili prelom.. Treba da snimim danas. Nema sta,rock n roll ! :) Hahahah, daj ne seri!? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 Castim,castim! Da brate,znas kako sam se smorio.. Ali nije prelom,ligamenti otisli! Znas kako copam,ko da sam se vratio sa ratista 45 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Znaci ono juce da nisam video, ne bi verovao, shit za shitom Ukleta je Sremcica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 au bogte,a ja sam mislio da sam baksuz..pa jeste se barem nekako slikali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaskerock Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Cestitam vam .( za to sto vam album izlazi za dobru kucu), Da nepomislite da cestitam za prelom noge , i aparat. au bogte,a ja sam mislio da sam baksuz..pa jeste se barem nekako slikali? Pa de da se slikaju ko invalidi , pa da ispadne da kopiraju Possessed . <h3 class="r"> </h3> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts