Ајлин Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 99% Subota... Koja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 A jbg. Kad Bill-Debil odugovlaci! De~Bill. x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare123 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 (edited) lepo pevate ...stvarno svaka pohvala za POLLUTION,samo tako nastavite!imate moju punu podrsku! Edited October 6, 2009 by mare123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 13, 2009 Author Report Share Posted October 13, 2009 Okacili smo jos dve pesme sa albuma na myspace. Jednu sa demo-a (Devils Henchman ex Violator) i jednu sa EP-a (Massive Overload) Da cujete kako sad zvuci u novoj produkciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Chuo sam vecinu pesama koje ce se naci na albumu i sve mi je do jaja,ali Violator mi je bio mnogo bolji u prvoj verziji.Mozda se tripujem ali koliko chujem malo ste je usporili i jesi je Bane sad chistije mnogo odpevao ali ovoj pesmi toliko leze oni stari skrnavi vokali!Sve mi je super ali mi je stari Violator ipak favorit! Znam da je jebeno kad treba da snimash pesmu koju si vec snimao ponovo.Mi cemo samo Deadly Mosh da snimamo sa splita za album i to ne znam kako cu da odpevam,jer nemam nameru da menjam bilo shta kod pevanja ali treba to da se odradi sa boljom produkcijom i da se odpeva to jest potrudicu se da odpevam kao na splitu ali videcu kako ce ispasti... Kad izdajete to?Ajde pozurite hocu da chujem album u kompletu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Violator mi je bio mnogo bolji u prvoj verziji. slazem se.dosta cudno zvuci sa ovom novijom produkcijom ali to je ipak na prvo slusanje.stvarno ljudi kad izlazi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Album izlazi u novembru! Tako mi je Bane sinoc rekao A meni je bolja ova novija verzija Violator pesme x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 Mi smo namerno ciljali na to da uklopimo vokalno Violator u ostale pesme,ali smo ostavili one refrenske delove sa starim vokalom,da ne bi bilo monotono. Vec smo dobili zamerke kako su odsvirane/otpevane stare pesme,ali to je sve na prvo slusanje verujem. Kad skinete/kupite album,nadam se da ce biti druga prica,posle vise slusanja. Album treba da izadje u novembru,ovo mi je upravo stiglo od Billa ''Hey guys! Your cover is nearly complete! Sorry it's taken as long as it has, but it will be worth the wait I promise. I'm working on the color right now, and the finishes will be ready for you to check out late next week. Hope you're all doing well, talk to you soon! -bill'' A izdavac nam je rekao da mu treba dve nedelje da se odrade cd-ovi kad stigne cover. Tako da,to ce biti novembar 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 NADIMAC & POLLUTION ce u okviru zajednicke promocije debi albuma ''DRZAVNI NEPRIJATELJ BROJ KEC'' i ''ELIMINATION BY RADIATION'' gledati da svake nedelje sviraju u drugom gradu. Za sada je jedna svirka sigurna,uskoro jos datuma. 6.11.2009 - Stara Pazova Taman ovom prilikom da kazem,ako neko ima prostor i zelju da nas dovede moze da kontaktira njih ili nas,pa da se dogovorimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Sviđa mi se ekstra ovo na spejsu, jedva čekam da vidim i omot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 18, 2009 Author Report Share Posted October 18, 2009 Trebao bi da bude kul omot E ovako... Drugari iz Toxic Tracea i Fatalitya ce pomoci Nadimacu i Pollutionu da zacine atmosferu u Pazovi! 6.11.2009 - House Caffe,St. Pazova ULAZ BESPLATAN!! NADIMAC POLLUTION TOXIC TRACE FATALITY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Uraaaa! x) Biće puno dvojke i piva. x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 ууу, на ово бих могао да дођем. јел исти простор као прошли пут?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 Aha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 до јаја! овог пута ћу да се потрудим да паднем са оне терасе, кад већ прошли пут нисам успео :haha: :haha: :haha: :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 (edited) Trebao bi da bude kul omot E ovako... Drugari iz Toxic Tracea i Fatalitya ce pomoci Nadimacu i Pollutionu da zacine atmosferu u Pazovi! 6.11.2009 - House Caffe,St. Pazova ULAZ BESPLATAN!! NADIMAC POLLUTION TOXIC TRACE FATALITY u JBT!! THRASH!! konacno neka thresherica.. muka mi od ovih prog/tech/melo death svirki i bendova... problem je dosta mesto odrzavanja.. mada gledacu da dodjem, ako budem imao s kim posto je 7. u senti cascet garden/disdained/ashen epitph .. svi ce od mojih tamo hteti da idu garant i ako finansije dozvole (nije bas jeftin put do tamo...)... btw ashen epitaph jako volim ali sam ih gledao 7 puta cini mi se, tako da ne bi bio problem da izostavim ovaj put KEEP THRASHIN' !!! Edited October 20, 2009 by kiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 e ljudi jel daleko ta kafana od zeleznicke stanice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 па онако. има неких 10-15 минута пешака. ако се добро сећам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 u bogte..no vidimo se tamo,bice svirka za sve pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 биће, биће! прошли пут је тамо било до јаја. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 Koliko vidim bice za sve pare! Stevo ti ako hoces nastavi tradiciju i organizuj ljude iz Bg-a,vec me dosta pitalo kako se stize do tamo. Ja cu ih sve uputiti tebi,ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 meni bi isto trebao neki vodic, posto pojma nemam kako stici tamo.. mada rano je jos, ako budemo isli onda cu smoriti nekog THRASHIN' MADNESS!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 meni bi isto trebao neki vodic, posto pojma nemam kako stici tamo.. mada rano je jos, ako budemo isli onda cu smoriti nekog THRASHIN' MADNESS!! Hmm.. Ti si iz Kikinde,jel tako? Mozes busom do Novog Sada,a odatle hvatas bilo koji bus koji ide ka jugu starim putem. Posle Novog Sada imas Indjiju i onda ti odmah za 10 min dolazi St. Pazova. Ili druga opcija,dogovori se sa ljudima iz Sombora ili Vrbasa,da udjes u njihov voz u Novom Sadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 ta druga mu je i najlaksa.taman dodje vozom iz subotice u novi sad i pravac stara pazova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 ja sam iz dead city (subotica) i bus ne dolazi u obzir. samo voz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts