cavalera Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 пре ће бити да је "Modern Warfare" XAXAXA koji avatar ...pepa prase xaxaxaxxaxax sry za offtopic,morao sam xD P.S.niste javili da imate novog gitaristu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Uu da... Dobili smo shredera na poziciji druge gitare! Vanja Zivkovic iz Beogradskog Heavy Metal sastava ''Centurion'' Edited January 25, 2010 by Red Viper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Nadam se da u finalnoj verziji neće biti retardirani da zalepe logo za levu ivicu kao na onoj maloj slici... Inače je OK kavr. x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 Digni gore... Ispravio je na reklami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 nije los cover,mada ja mislim da bi vam bilo mnogo bolje kao sto je i bane rekao da su hteli u fazonu nekog stripa.no ni ovo nije lose..vidimo se na promociji,valjda nece biti nabijene cene albuma :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Promenite ime u Modern Warfare 3, ima da se obogatite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) јел вам личи овај лик скроз напред на Банета? :haha: иначе, то је лик из неког стонер/дум бенда: http://www.metal-archives.com/band.php?id=19 Edited January 25, 2010 by Јарослав111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Mozda malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Digni gore... Ispravio je na reklami. Pa, nije, i dalje je zalepljen desno, dodiruje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 @Dimmu Videcemo da budemo sto jeftiniji cd @Luka Ne seri lipicaneru @Steva Dobro, mozda vilica i oblik vugle @Zoidberg Pa da nas tuzi Activision Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Sviramo dve nove sexy obrade na promociji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Sto vise gledam ovaj cover to mi je vise zao sto nisam iscimao jednog od desetorice ljudi koje znam koji bi odradili mnogo bolji za iste pare(tj za DZ), al' jeb'ga, sta je-tu je, bitna je zika a ne sminka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Šta ti je Frenki, pa omot je objasnio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 Eve vam ga! POLLUTION - MODERN WARFARE FULL LENGHT http://www.sendspace.com/file/2lpooo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaa xD Idem sada na ispit, cim se vratim pada preslusavanje!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Hvala puno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 Aj pa javite utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Sorry, the free service is at full capacity. okaci na rapidshare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 (edited) meni isto to izbacuje vec satima...bolje na megaupload,rapidshare isto kenja za te slobodne slotove..megaupload je i brzi,a i neseru toliko za free slotove.. Edited February 12, 2010 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 meni isto to izbacuje vec satima...bolje na megaupload,rapidshare isto kenja za te slobodne slotove..megaupload je i brzi,a i neseru toliko za free slotove.. Evo 10% na megaupload-u, bice za nekih pola cuke okaceno. A inace ja kliknuo na sendspace link i ubo iz prve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Evo 10% na megaupload-u, bice za nekih pola cuke okaceno. A inace ja kliknuo na sendspace link i ubo iz prve zato sto si 'iz benda'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaskerock Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 E ljudi niste trebali to jos da uradite . Mislim , skinuo sam vas album i odlican je , necu da kazem da nisam . Bolje da ste odstampali sami 100 cd-a , pa da onda nakon vase promocije 23 da postavite link. U svakom slucaju mogli ste to , a milim da bi vam i neki izdavac sigurno dao bar 50-100 cd-a za vas materijal. Sto ste se odlucili na to , sta je bilo sa onim izdavacem , sto niste nasli neku drugu kucu ako su vas oni zajebali... Dobar je materijal , i zao mi je i zato pitam.Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 E ljudi niste trebali to jos da uradite . Mislim , skinuo sam vas album i odlican je , necu da kazem da nisam . Bolje da ste odstampali sami 100 cd-a , pa da onda nakon vase promocije 23 da postavite link. U svakom slucaju mogli ste to , a milim da bi vam i neki izdavac sigurno dao bar 50-100 cd-a za vas materijal. Sto ste se odlucili na to , sta je bilo sa onim izdavacem , sto niste nasli neku drugu kucu ako su vas oni zajebali... Dobar je materijal , i zao mi je i zato pitam.Pozdrav. e, ovo sam i ja hteo da pitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 Koji vam je ljudi, album izlazi za koji dan pod okriljem EBM Recordsa... Ali svejedno mi je da li cu danas ja okaciti ili sutra neki stranac. Niko ne gubi, ni izdavac, ni mi. Mi po ugovoru dobijamo u prvoj seriji 100 primeraka koji ce biti poslati za Srbiju cim izadju iz stamparije. Neverujem da bi iko pazario original na bum, tako da dok ne stigne u Srbiju ljudi ce imati priliku da ga cuju u mp3 formatu, pravi fanovi old skul metala kojima se do jaja svidi album izdvojice tih 400 din i kupice svoj orginal primerak, tako podrzati nas da odstampamo majice i ostale rekvizite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 a... onda u redu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts