Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bas mi je krivo sto nismo svirali, jbg, bice prilike.

Nego, izgleda ce biti na leto domaci thrash fest, bendovi su bomba. Ali o tome detaljnije kad zvanicno potvrdi organizacija.

Mi smo zavrsili dve nove pesme. Sad cekamo da stignu cd-ovi i prihvatamo svirke gde god nas pozovu.

Kec kec keceljica :rockdevil:

Evo malo reklame za EBM Records

Thrash_is_Back.jpg

Edited by Red Viper
Posted

pokvarili smo vam bubnjara juče na fudbalu :mhihi:

Neka, neka. Mozda i smrsha koju kilu :haha::haha:

Ментали Дифајлд и Торменер су одлични! нисам знао да сте на истој етикети :pivopije:

Lud je EBM, potpisuju do jaja bendove u poslednje vreme. Samo se bojim da im ne bude prevelik zalogaj, mnogo je to posla.

Posted (edited)

taj rad :haha: mada valjalo bi napraviti reprizu,svirka bi bila mnogo dobra..kud se bas za inat pozatvarase svi klubovi po novom sadu i ostade samo dvoriste..

Edited by dimmu1
Posted

STIGLI CD-OVI!

SVI KOJI SU MI NARUCILI PREKO YUMA, A I DALJE ZELE DA PAZARE PRIMERAK NEK' MI SAMO PUSTE ADRESE NA PRIVATE.

Okacicu sliku u toku dana. :pivopije:

Posted

Jaoj Srbijo, u postu mi juce stiglo pismo iz carine kako moramo da platimo taksu, prinesemo dokaz o pravu na distribuciju i gomilu sranja. Medjutim, danas mi stigao na adresu paket sa cd-ovima koji je oslobodjen carine :confused: a drugi paket u kojem su bukleti, zadrzan kod njih :confused:

Ljudi koji su mi iz bga i okoline pustili poruku za cd, nema potrebe da saljem, nadjemo se i popijemo pivo taman. :pivopije:

• 2 weeks later...
Posted

Ne ne, drzava ce propasti ako se ne oporezuje i ne carini album Pollution-a, sram vas bilo bre! I oni navijaci, to bre sve ludaci, dede ne mogu da vode unuke na stadion zbog njih, da deca gledaju vrhunski fudbal bre... nema, da nije Pollution-a i navijaca mi bi bili Svajcarska...