Red Viper Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Eh, moram da se po'valim, to je moje delo! Hvala Luka za sve! Da se mi pohvalimo da nam je sinoc emitovan demo na Thrash Unlimited Radiju iz San Dijega i da ce nastaviti regularno da se vrti.. Nas ''Violator'' je postavljen kao difolt song na njihovom myspace profilu, http://www.myspace.com/edtrax ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 samo kec Demo je ok !!!! Samo napred momci Buducnost NE MOZHE da cheka xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Preslusah demo i moram reci da sam prijatno iznenadjen. Pravi old school thrash metal. Gitare su fenomenalne, svaka cast momci, vokal odlican .... sve u svemu veoma, veoma dobar materijal..... produkcija je odlicna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) poslusao sam pesme... jel bubanj kucan il sviran? u kom je studiju snimano? instrumenatl-fin snimak violator-nije losa previse malo vokala snimljeno.ali jel isti lik pewa u obe pesme sa vokalom??? ..slobodno ste mogli jos al i ova je fina zadnja pesma -ista stvar vise vokala i malo upecatljivije i agresivnije .. bolji mi je glas u prethodnoj pesmi generalno za prvi snimak -super 111 Edited August 28, 2008 by Speed_Dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 jel bubanj kucan il sviran? u kom je studiju snimano? Bubanj je kucan, jebiga, nema se mogućnosti. Kod mene u sobi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 pa ono nije skupo snimiti bubanj da se ne lazemo,moze da se skupi kes lako ,mislim ako vas ima u bendu 4-5 svako po 30 eura i to je to .. evo mi cemo snimati sad ovo nase u novembru il mozda pre al sa pravim bubnjem ,samo se nadam da ce produkcija bubnja biti cool ko ova koju sam sad poslusao ,samo sa malo jacom pedalom , al to je to 111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Instrumental je bas do jaja, mnogo mi se svidja A gitara przi bas jebacki i sa mudima, garant je neki Jackson u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 и то кели а и има мало и стратоа...хаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Dooro je ovo,nije lose ,svidja mi se Maniac depression! Samo cepajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 (edited) и то кели а и има мало и стратоа...хаха Ma Luka ima da postane majstor svog zanata!! Dooro je ovo,nije lose ,svidja mi se Maniac depression! Samo cepajte! Drago mi je da ti se svidja! Preslusah demo i moram reci da sam prijatno iznenadjen. Pravi old school thrash metal. Gitare su fenomenalne, svaka cast momci, vokal odlican .... sve u svemu veoma, veoma dobar materijal..... produkcija je odlicna! Hvala Vlado! Ko bi rekao? Klinci iz Nove Pazove koji nemaju ni svoje instrumente... Grubi uzela bass likusa od koje je pozajmio,aj mu daj svoj bass! Tuga! Mozemo da otvorimo ziro racuna ''Ulepsajte zivot Pipiju,prilozite za gitaru'' Edited August 29, 2008 by NW Red Viper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 samo keHc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 samo keHc In KEC we trust!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Чуо сам и ја пар снимака јуче и оно баш, баш фино звучи. Само напред! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Чуо сам и ја пар снимака јуче и оно баш, баш фино звучи. Само напред! Bas sam hteo da te pitam da li si slusao. Pa hvala Bole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 In KEC we trust!!! :) :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Boj ne bije svijetli Jackson, vec piton u junaka najbitnije je da vi pravite odlicnu mjuzu, a za instrumente ce se naci vec lova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Boj ne bije svijetli Jackson, vec piton u junaka najbitnije je da vi pravite odlicnu mjuzu, a za instrumente ce se naci vec lova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 LINK ZA DOWNLOAD DEMO-A : http://www.sendspace.com/file/4db08b Uzdravlje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Opa prcanje bogme.Skroz dobar demo,samo sto vokal malo zraci sa zavijanjima ali dobro je dobro je.Svaka cast prijatno se iznenadih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Opa prcanje bogme.Skroz dobar demo,samo sto vokal malo zraci sa zavijanjima ali dobro je dobro je.Svaka cast prijatno se iznenadih. Sto jes' jes'! Preterao sam ga! :) Hvala na iskrenosti i drago mi je da ti je celokupni utisak pozitivan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 Samo da obavestim... Zbog nesuglasica u bendu,odluceno je da je promena na mestu basiste neophodna! Na mesto basiste Grubu je zamenio Dusan Miletic ''Frenki'' (Metal Slug) ... Grubi zelimo sve najbolje u daljem radu i zahvaljujemo se za sve sto je ucinio i doprineo bendu! Pollution ce da gleda da bude sto aktivniji u zimskom periodu,sa sto vise nastupa! T.T.D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 odma se videlo da imate potencijala sa onom pesmom Violator valjda ce frenki da napreduje malo s vama http://rapidshare.com/files/146581232/2008_-_Our_Way_Demo.rar password - www.thrashmageddon.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 T.T.D. Twisted Tower Dire??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 Twisted Tower Dire??? E bas to! :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 ae okacite textove deluju zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts