Red Viper Posted February 12, 2010 Author Report Posted February 12, 2010 Tiraz ide u dve serije, 500+500 primeraka... Worldwide distribucija. Zato kazem da nemamo sta da izgubimo ovim potezom. Drago mi je Bojane da ti se svideo! Kad ce Kuga album? Evo megaupload link http://www.megaupload.com/?d=BE2KGU4V Quote
Spaskerock Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Tiraz ide u dve serije, 500+500 primeraka... Worldwide distribucija. Zato kazem da nemamo sta da izgubimo ovim potezom. Drago mi je Bojane da ti se svideo! Kad ce Kuga album? Evo megaupload link http://www.megaupload.com/?d=BE2KGU4V Onda je to odlicno , svaka cast sto imate takvog izdavaca , ja ne znam kako to funkcionise , sa mp3 - i odnos izdavaca prema tome ... Puno srece. Steta sto nece biti diskova , ali vidimo se na promociji. Tiraz ide u dve serije, 500+500 primeraka... Worldwide distribucija. Zato kazem da nemamo sta da izgubimo ovim potezom. Drago mi je Bojane da ti se svideo! Kad ce Kuga album? Evo megaupload link http://www.megaupload.com/?d=BE2KGU4V Quote
Red Viper Posted February 12, 2010 Author Report Posted February 12, 2010 Mislis da znaju da sam okacio? Ilegala brate, ako sazna recicu da je procurelo od Frenkija Quote
Spaskerock Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 E za album jos malo se stripi ,jos koju godinu , pa onda . Zezam se javicu uskoro za 10-15 dana sta je sa tim ,imam par opcija ... Vidimo se. Quote
dimmu1 Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Evo 10% na megaupload-u, bice za nekih pola cuke okaceno. A inace ja kliknuo na sendspace link i ubo iz prve u jebo ih otac..meni je jedno 2 sata stojao link u jdownloaderu ali dzaba nikako da povuce.zahvaljujem za megaupload link! nije los album,vrtece se ovih dana u winampu! Quote
Red Viper Posted February 12, 2010 Author Report Posted February 12, 2010 Hvala ljudovi! Sta znam, to je nas rad u poslednje tri godine, pesme sa demo-a,pesme sa ep-a i jos par novih. Trudilo smo se koliko smo mogli u tom trenutku, da odradimo valjano. Ima gomila propusta, ali sta da se radi. Sustina je tu. Quote
Morphy Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Ovo je odlicno... Svaka cast momci Quote
Red Viper Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 Fala Morfi! Jel se gledamo na Bombarderu? Oridjinal ce moci da se poruci za 400 din ovde na forumu,majspejsu ili fejsbuku benda. Quote
Red Viper Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 Evo i mediafire link, ako neko ima problema sa megauploadom. http://www.mediafire.com/?yejhiyhttng Quote
archsound Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 U do jaja je album, vidimo se 23eg!!!! Quote
Divlji Tigar Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Gde nađoste da promocija bude isto veče kada je "Gamma Ray" koncert? Quote
Ајлин Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Hvala! to će da traje do 2 po svemu sudeći 1 Quote
Red Viper Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 Gde nađoste da promocija bude isto veče kada je "Gamma Ray" koncert? Organizacija imala samo taj termin, a ja sam skontao da je na isti datum dve nedelje kasnije. Quote
Ајлин Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 A pa ne razumem šta tu smeta. Ovo neće početi pre 23h, a GR će da završe do to doba. 1 Quote
Divlji Tigar Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 (edited) Zavisi kada počne koncert GR, imaju dve smaračke predgrupe. Edited February 14, 2010 by Divlji Tigar Quote
Red Viper Posted February 14, 2010 Author Report Posted February 14, 2010 A i neverujem da je veliki broj ljudi koji bi voleli da prisustvuju na oba dogadjaja. Samo sto nije... Jos malo xD Hello Bane Ye, the album wll be ready this month We are also releasing another CD (Prayers of Sanity) at the same time so pressing plant wll have both releases out the same date. Dont worry, we will be able to ship your copies on February 4th week. It has taken so long, so we are all impatient. By the way we have already many ORDERS of the album, that is great !! Jose Luis/EBM Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 @Red Viper BANE,album je odlican!!! Quote
Speed_Dead Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Pravicu se da sam ga sad prvi put cuo hehehe pa rekao sam banetu i ekipi sve ranije, ono, oldaschool thrash to se ceni, meni je je onaj drugi EP omiljeni i tako ce ostati, al ipak albm je album to se pamti. samo napred 111 Quote
Dushman Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Sad preslusah... fina treserica... samo napred! Quote
Recommended Posts