Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kasumi i Shadow Broker nisam igrao, ali ovi ostali DLC-ovi su golo sranje. Uopšte ne deluju kao sastavni deo dvojke, više duhom i filingom izgledaju ko da su iščupani iz keca i skroz kvare tempo.

Posted

Da.

Kasumi i Shadow Broker nisam igrao, ali ovi ostali DLC-ovi su golo sranje. Uopšte ne deluju kao sastavni deo dvojke, više duhom i filingom izgledaju ko da su iščupani iz keca i skroz kvare tempo.

Meni je Overlord super.Imas pravo sto se tice filinga,pogotovo se oseti u Overlordu.Ali nebitno je to,dokle god valja.Shadow Broker se nastavlja na onu side misiju sa Liarom,odlican DLC.

Posted

obrnuo mass effect 2, preživeli svi sem... paa... celokupne posade, Tali Zore i Mirande... Ipak sam zadovoljio svoj fetiš za poremećenim kučkama odabravši Džek onda kad je trebalo, dao sam šutkartu Illusive Menu i Cerebrusu... Kažu Mass Effect 3 ima 1000+ zapleta i raspleta u priči u zavisnosti šta si uradio u dvojci... jedva čekam... mrzi me dvojku da igram ponovo, možda skinem one dlcove, skontao sam da sam ispao gej što sam igrao s muškim likom... sve u svemu, sjajna igra, ulepšala mi je ovo leto...

Posted

Mnogo gubitaka imas...meni u drugom prelazenju preziveli svi,taj save cuvam za trojku.

Ja neki dan po treci put krenuo da obrcem igru.Nikada do sada nisam prelazio neku igru 3 puta u tako kratkom roku.Ovoga puta sve je na renegade,Shephard kao maksimalni skot. :rockdevil:

Posted

Kretoh keca da okrecem pre neki dan, i desava se neko sranje da ne mogu da sejvujem uopste , a i cesto puca tako da ne mogu da igram.

Prvi put kad sam ga igrao nije bilo nikakvih problema. Jel se desavalo ovo kome?

• 2 weeks later...
Posted

Јуче опет кренем. Тврдоглав сам :) И иде све фино. И онда трас. Први пут кад сам отворио мапу да путујем по свемиру црни екран и ништа се не дешава.

Posted

Probaj sa patchevima,ima dva komada za sada.Da li imas ATI ili Nvidiu?

Meni igra nije nijednom zakucala,a tri puta sam je presao do sada.

gForce 8600 GT. Кад сам играо први пут радила је без грешке. Немам појма који ми је курац сад.

Posted

Da li si mozda u medjuvremenu cackao drivere?Skini poslednji driver,takodjer skini i oba patcha.

Мислим да драјвере нисам чачкао. Скинуо сам неки 1,02 печ. Видећу сутра дал шљака. Боље би му било.

Posted

To je poslednji patch...cak mi se cini da ne moras prvi ni skidati,da sa drugim resavas sve,ali nisam siguran.Svejedno,stavi i novi drajver,pa picni patch i onda probaj.Krek za taj patch imas na gamecopyworld.

• 1 month later...
Posted

Јуче сам прешао игрицу. Заиста је одлична. Знатно побољшана у односу на 1. део. Можда је и мени деловала мало краће него што сам мислио да ће бити, али није страшно. Што се тиче посаде, преживели су сви сем Гранта. Почећу поново са истим ликом и груваћу му ренегејд поене и сви ће преживети! А касније ћу вероватно и 3. пут да је пређем са новим ликом који ће бити парагон па да имам двојицу да убацим у 3. део. :mrgreen:

Posted

Do jaja! Ja evo danas ili sutra najkasnije pocinjem dvojku da trsim, sve me nesto preduhitri, neki projekti, prokleta programiranja -.- Al kad sednem ima da trsim dok ne slistim sve do kraja :D

• 2 weeks later...
Posted

Poginuo mi Legion (geth) :(( A taman sam ga zavoleo, on snajperise u kombinaciji sa Garrus-om koji cepa mashinku, i ja pozadi tovarim sa sniper. Sad cu da pocnem iz pocetka :pivopije:

Posted

Opet nece jebem mu sve sa mu jebem!!!

imam i ja probleme koje i ti. ovo za sejvovanje sam i preboleo mislivsi da tako mora i da sama igra na normal nivou dozvoljava sejvovanje samo na checkpointovima, medjutim danas evo i sranja sa mapom svemira.

si uspeo da resis problem? ili instaliras drugu neku verziju igre?

Posted (edited)

proradilo i sejvovanje i mapa, hvala puno :pivopije:

jos jedno pitanje. :D

kako se izlazi iz onih prokletih bagija kada hocu da udjem u neku zgradu?

Mislim da je bese na Q...

Edited by ShInIgAmY91
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...