Stefan34 Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 (edited) Inače kaže Gaiman, da je na svadbi tek prvi put video neku Sandman tetovažu uživo. Inače pravi se serija Američki bogovi, stvarno nisam siguran kako će to da isapdne, ali nadamo se najboljem. Ono nisam znao, vrlo zanimljivo! Sad vidim da se radi u HBO produkciji, sto daje nade da nece da omanu Citao sam knjigu prosle godine, na hrvatskom. Je li izdao i preveo neko nad srpskom (dosad nisam uspeo da nadjem)? Zvezdanu prasinu imam, divna knjiga, a skoro sam gledao Koralinu i odusevio se. Edited August 2, 2011 by Stefan34
ElektroHexe Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Ono nisam znao, vrlo zanimljivo! Sad vidim da se radi u HBO produkciji, sto daje nade da nece da omanu Citao sam knjigu prosle godine, na hrvatskom. Je li izdao i preveo neko nad srpskom (dosad nisam uspeo da nadjem)? Zvezdanu prasinu imam, divna knjiga, a skoro sam gledao Koralinu i odusevio se. Ima. Laguna izdaje. Nije bila u prodaji neko vreme jer je prvo izdanje bilo rasprodato
Lunar Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Uh ja Američke bogove imam bar dve godine na Srpskom jeziku, odavno je to Laguna izdala.
Stefan34 Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Ima. Laguna izdaje. Nije bila u prodaji neko vreme jer je prvo izdanje bilo rasprodato Hvala za info, nisam bio nasao na sajmu knjiga, pa sam pretpostavio da nema.
Masha Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Kratak film od 8 minuta koji je režirao Gejmen. Amanda Palmer ima jednu od glavnih uloga. http://www.youtube.com/watch?v=B0Hhh2rQXl8&feature=related 1
Lunar Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Neil Gaiman, pise novu epizodu Doctor Whoa.
Lunar Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Neil Gaiman, treba uskoro da izbaci novu knjigu.
Lunar Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 (edited) Neil Gaiman, započinje sa pisanjem Američkih bogova 2. Edited January 30, 2013 by Lunar
Lunar Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 (edited) Pa sada se jos nista ne zna, ali ne verujem da ce bas biti direktni nastavak na pricu. Inace jedna od najboljih knjiga prosle dekade, tako da iscekivanaj su ogromna. Edited February 17, 2013 by Lunar
sale 3sm Larry Flynt Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 o da da da.Ortak mi dao knjigu za neki prvi maj,tj drugi ortak mu vracao knjigu,a njega mrzelo da je nosi kuci,ja imao ranac,on rece drzi knjigu...kako mi je tako dao ja mislio ovo mora da je tesko sranje i stajala neko vreme,i reko jednom daj da vidim sta je to,kad ono knjigetina i po.
Lunar Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 (edited) Sinopsis za novu Gaimanovu knjigu. "it’s about about memory and magic and survival, about the power of stories and the darkness inside each of us. The narrator describes a tale that begins when he was seven and a lodger stole the family’s car and committed suicide in it, stirring up ancient powers best left undisturbed. Creatures from beyond the world are on the loose, and it will take everything our narrator has just to stay alive: there is primal horror here, and a menace unleashed — within his family, and from the forces that have gathered to destroy it. His only defense is three women, on a ramshackle farm at the end of the lane. The youngest of them claims that her duckpond is an ocean. The oldest can remember the Big Bang." Edited March 5, 2013 by Lunar
ElektroHexe Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 A kako to da su svi na goodredsu pročitali tu knjigu, a izlazi tek u junu?
sale 3sm Larry Flynt Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Mozda hakovali izdavacev hdd? 1
Lunar Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Postoje promosi knjiga, koje se salju recezentima ranije da mogu da napisu recenziju malo pred izlazak knjige. Ali nikad to nije u tolkim kolicinama... apsolutno ne znam u cemu je fora. XD No ja mislim da cu ipak pogledati Rise of the Cyberman, pre nego što pročitam Ocean at the end of the Lane, ali svejedno bilo šta od Gaimana se mnogo isčekuje. Inače Matt Smith i Neil Geiman casually obeduju:
Machka Naopachka Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 (edited) To je na kraju nastavak američkih bogova ili šta? Edited March 7, 2013 by Lunar
Lunar Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Ne. On upravo sada počinje da piše Američke Bogove 2, ali nisam siguran dal će od toga na kraju biti knjiga ili scenario za drugu sezonu serije američki bogovi koja tek treba da se daje na HBO. Jel serija je gotova, ali pitanje je vremena kada treba da počne da se daje na HBO.
Machka Naopachka Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Ajd da vidimo i to čudo. Na bookdepository piše 102 days to go (za ocean), 16,71 eur košta.
Lunar Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 (edited) Juhu! Prvi deo BBC-jeve radio drame po Gejmenovom romanu "Neverwhere" sa gomilom poznatih glumaca se moze skinuti za dzaba do petka. Pozurite dok nije nestalo! http://www.bbc.co.uk...series/ptwJuhu Ili ako vas treba ubedjivati 10 Reasons Why You Absolutely Must Check Out Neil Gaiman's "Neverwhere" Radio Play Edited March 25, 2013 by Lunar
sale 3sm Larry Flynt Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 Kaze Error 404 - Page not found
Lunar Posted March 26, 2013 Report Posted March 26, 2013 neko ko mi je slao, mi je poslao pogresan link. Ali evo ja sam malo izguglao i nasao ga. http://www.bbc.co.uk/podcasts/series/ptw
ElektroHexe Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 The ocean at the end of the lane u pripremi kod nas
Recommended Posts