Jump to content

Recommended Posts

Posted
jbt sam tek vidjeh ovu temu.kako da se n e sjecam twisted metal igrao sam je jos kad sam bio u pelenama bre:).to mi je medju omiljenim igricama.

imate li da preporucite kakve extra strategije?

ratne npr ?ili potpuno nesto deseto :rockdevil:

Хехе, па које стратегије нису ратне :]

Хммм...prvenstveno jednu od najboljih RTS

C & C Red Alert !!! !!! !!! Ово је једна од најбољих рил тајм стратегија, а и у LAN-u је одлична! :)

Stronghold Crusader

Starcraft: Brood War

The Settlers, serijal

Posted

Devil May Cry serijal

MK serijal

THPS serijal (nisam igrao zadnja dva/tri, ne znam vise izlaze non stop :rolleyes: )

God of War

Max Payne serijal

Worms (stari delovi. 3d mi bezveze, best multiplay)

Resident Evil serijal

Super Mario World

Contra

HOM&M III

Jao bre,kako sam mogao Crvice da zaboravim,a odnesli su mi toliko radosnih sati detinjstva!!!!

Posted (edited)

THPS serijal (nisam igrao zadnja dva/tri, ne znam vise izlaze non stop :rolleyes: )

Eee, zaboravih THPS... prvobitno sam pikao na ps1, zatim na pc-u, strashno je koliko sam bio dobar...

A sto se tice strategija, Atari je pre dve godine izbacio jednu mnogo dobru na foru Red Alert-a, 'Act of War - direct action' se zove, grafika je mnogo dobra, u poslednje samo to igram...

Edited by Lokateli
Posted

C & C Red Alert !!! !!! !!! Ово је једна од најбољих рил тајм стратегија, а и у LAN-u је одлична! :)

Slazem se! Skoro sam skinuo torrent, sa sve Yuri's Revenege expansionom, zadnje 2 nedelje sa 2 drugara pikamo onlajn po celu noc, ne moze da smori, najbolja strategija! :rockdevil:

Posted

01. The Elder Scrolls 3 - Morrowind

02. Civilization (svi delovi osim spin-off Call to Power serijala)

03. Baldur's Gate 1 & 2

04. Alpha Centauri

05. StarCraft

06. WarCraft 3

07. Total War serijal (Shogun, Medieval i Rome, Medieval 2 nisam igrao)

08. Age of Wonders 2

09. Heroes of Might & Magic

10. Neverwinter Nights 1

Tu je negde i Football Manager. Al nemam srca da ga stavim ispred bilo koje od ovih 10 igara.

Posted
Хехе, па које стратегије нису ратне :]

Stronghold Crusader

Starcraft: Brood War

The Settlers, serijal

stronghold sam igrao i masu dobra igrica.a red alert cu da skinem ovih dana.

stronghold sam igrao i masu dobra igrica.a red alert cu da skinem ovih dana.

recite mi kakva je igrica call of duty 4?

Posted

1. UNREAL TOURNAMENT - ali samo u mrezi sa ortacima. Arkadna pucacina,mastoviti nivoi sa mutacijama i arsenalom oruzja. Disciplina bombing run ucinila je da vristimo po igraonici kao da stvarno igramo fudbal,a posle dva sata igre (sa pauzama za buksnu) si izmozden ali hepi. Counter strike mi je posle ovoga bio totalno dosadan i sterilan.

2. PRO EVOLUTION SOCCER - onaj ko nije sa drustvom zaglavljivao do 7 ujutru,ne razume. 4 dzojstika,2 na 2. I opet buksna.

3. Clive Barker's UNDYING - po mom ukusu. Atmosfera,akcija,tripovi.Bilo je cool.

i gomila starih,dobrih igrica sa C-64 i automata....

Posted
recite mi kakva je igrica call of duty 4?

Odlicna pucacina, samo je tema ovaj put moderno doba a ne WWII

ali samo u mrezi sa ortacima. Arkadna pucacina,mastoviti nivoi sa mutacijama i arsenalom oruzja. Disciplina bombing run ucinila je da vristimo po igraonici kao da stvarno igramo fudbal,a posle dva sata igre (sa pauzama za buksnu) si izmozden ali hepi. Counter strike mi je posle ovoga bio totalno dosadan i sterilan.

:) Tacno znam o cemu pricas, imao sam identicne akcije :pivopije:

Posted
Jao bre,kako sam mogao Crvice da zaboravim,a odnesli su mi toliko radosnih sati detinjstva!!!!

Takodje.

Najjachi mi je Worms World Party. :rockdevil:

Posted

1. Metal Gear Solid (PS1) nazalost nisam igrao ostale igre tog serijala. Jel' ima neko mozda torrent za drugi deo (pc verzija)?

2. Splinter Cell serijal (PC)

3. Super Mario (Super Nintendo)

4. Hitman 2 (PC)

5. Street Fighter II (Super Nintendo)

6. Donkey Kong serijal (Super Nintendo)

7. Sheep, Dog 'n' Wolf (PS1)

8. Worms World Party (PS1)

9. Medal of Honor Allied Assault (PC)

10. Silent Hunter serijal (PC)

Posted
1. Metal Gear Solid (PS1) nazalost nisam igrao ostale igre tog serijala. Jel' ima neko mozda torrent za drugi deo (pc verzija)?

2. Splinter Cell serijal (PC)

3. Super Mario (Super Nintendo)

4. Hitman 2 (PC)

5. Street Fighter II (Super Nintendo)

6. Donkey Kong serijal (Super Nintendo)

7. Sheep, Dog 'n' Wolf (PS1)

8. Worms World Party (PS1)

9. Medal of Honor Allied Assault (PC)

10. Silent Hunter serijal (PC)

neko bas voli da se sunja ;)

Posted
neko bas voli da se sunja ;)

:pivopije:

Totalno zaboravih na Max Payne serijal. Dodao bih ga u top 10 umesto street fighter-a.

Posted
:pivopije:

Totalno zaboravih na Max Payne serijal. Dodao bih ga u top 10 umesto street fighter-a.

Od tih TENCHU je zaaaaakon....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...