Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Ovo su novosadjani valjda, bend Highway...nije loše, ne znam ništa o njima,ali vidim nema teme,pa ajde,posto sam im sunarodnik...inace,pre neki dan, u novinama ih krstili kao uspesan bend po imenu Najtvej. Quote
CROSSIĆ Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Dobri su tj slsuam ih po ceo dan ne znam sta mi je bas sad pesmu Da li znas...Ako nekom treba znam gde imaju pesme tj samo 3 pesme Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Al ona pesma s onim iz Prsluk Benda, keva Quote
Chicken Little 420 Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 novi sad u banatu? ne bih rekao.. Quote
RNA Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) Такође, знам да су Бачвани. Видео сам пре пар месеци да је још увек стајао билборд за њихов наступ на прошлогодишњем Егзиту. Тамо џитру свира Керац јуниор, ако се не варам. Edited June 5, 2008 by RNA Quote
Kinasky Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Na nekom festu u nekoj banji (mozda Vrnjacka) bili su treci i uzeli gomilu novaca Ocigledno im neko jako "pomaze". Nisu losi, melodicno i lako za slusanje. Quote
sleazyrocker Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 nista posebno , a vidi se da ih neko samo tako gura Quote
ludak85 Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ovi momci trose vazelin vise nego hleb,tj gomila pickastih drkadzija! Quote
..charlie.. Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Ovi momci trose vazelin vise nego hleb,tj gomila pickastih drkadzija! +1 Ucestvovali na festivalu u Vrnjackoj banji.... Ha ha ha ... Strasno... Quote
Guest Sha Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Ovo je k'o da se neko setio da na YuM-u otvori temu o Koktel bendu ili OK bendu ili tako nekom...bendu... Edited December 6, 2009 by Sha Quote
Recommended Posts