Vlladimir Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Jedan od najstarijih britanskih, tačnije škotskih RAC (Rock against Communism) sastava, koji je karijeru započeo daven 1980.godine. Alfa i Omega sastava je Ken McLellan, koji je od nastanka benda pa do danas, ostao jedini originalni član. Ken je bio u vrlo bliskom odnosu sa Ian Stuartom, posle čije smrti je napisao pesmu ''Always Near'', koja je baš Ianu bila posvećena. Medju najvećim hitovima, nalazi se i pesma ''Return Of St.George'', a njihov najbolji album je ''Tales Of Glory'' izdat 1989.godine, koji sigurno vazi za jedan od najboljih RAC albuma svih vremena. Kroz bend su prodefilovali Martin Cross, Stigger, Blacky i mnogi drugi...Od albuma vam preporučujem As The Drum Beats, Tales Of Glory, Battle Anthem, fenomenalni akustični When Odin Calls, i poslednji Always Outnumbered, Never Outgunned iz 2000. kojim su proslavili i 20.godisnjicu postojanja. Za razliku od drugih bendova, njihovi tekstovi nikad nisu direktno napadali na rasnoj i verskoj osnovi. Pesme koje su obradjivali: Trooper, od Iron Maidena, Changes od Black Sabbath-a. A ovo je kompletna diskografija: # Always Outnumbered, Never Outgunned # As the Drum Beats # Battle Anthem # Bully Boys # Conquest # For the Fallen and the Free # Greatest Hits vol. 1 # Greatest Hits volume 2. # Into Apocalypse # Keeping the Dream Alive # Like Falling Rain # Resurrection # Steel Rolling On # Stronger than Before # Tales of Glory # Valiant Heart # When Odin Calls # White Pride - White Passion (disc 2) # White Pride - White Passion (disc 1) Quote
Feniks . Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Oni mi bas ne leze nesto...sta znam...jedan od najpoznatijih RAC bendova....ali meni ne leze...(valjda sam ja poseban kad je ukus u pitanju, posebna budala ) Quote
Goxy Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 nisam slusao...naci cu nesto.od rac meni su no remorese legende...FLAME THAT NEVER DIES! Quote
Svarog Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Jedan od najstarijih britanskih, tačnije škotskih RAC (Rock against Communism) sastava, koji je karijeru započeo daven 1980.godine. Alfa i Omega sastava je Ken McLellan, koji je od nastanka benda pa do danas, ostao jedini originalni član. Ken je bio u vrlo bliskom odnosu sa Ian Stuartom, posle čije smrti je napisao pesmu ''Always Near'', koja je baš Ianu bila posvećena. Medju najvećim hitovima, nalazi se i pesma ''Return Of St.George'', a njihov najbolji album je ''Tales Of Glory'' izdat 1989.godine, koji sigurno vazi za jedan od najboljih RAC albuma svih vremena. Kroz bend su prodefilovali Martin Cross, Stigger, Blacky i mnogi drugi...Od albuma vam preporučujem As The Drum Beats, Tales Of Glory, Battle Anthem, fenomenalni akustični When Odin Calls, i poslednji Always Outnumbered, Never Outgunned iz 2000. kojim su proslavili i 20.godisnjicu postojanja. Za razliku od drugih bendova, njihovi tekstovi nikad nisu direktno napadali na rasnoj i verskoj osnovi. Pesme koje su obradjivali: Trooper, od Iron Maidena, Changes od Black Sabbath-a. A ovo je kompletna diskografija: # Always Outnumbered, Never Outgunned # As the Drum Beats # Battle Anthem # Bully Boys # Conquest # For the Fallen and the Free # Greatest Hits vol. 1 # Greatest Hits volume 2. # Into Apocalypse # Keeping the Dream Alive # Like Falling Rain # Resurrection # Steel Rolling On # Stronger than Before # Tales of Glory # Valiant Heart # When Odin Calls # White Pride - White Passion (disc 2) # White Pride - White Passion (disc 1) Прво нису шкотски бенд него лондонски. Тачније Кродон је у питању. А друго, Були бојс није албум, него амерички бенд са којим су одрадили сплит. Нисам сигуран да је Стигер икад био у Бритал атаку, једино што је радио неке баладне пројекте са Кеном. А и листу аблбума ниси апдејтовао. За 25 годна рада издали су Тандер енд лајтнинг албум који и није нешто посебно - стандардица. Још су издавали и неке лајвове, а имам и неки Фрст строук то су ваљда неки демо снимци још пре првог албума и нека чудеса - крчи, лупа, дречи ко попиздело. Имају још и стари албум Кен Меклелан и Брутал атак који се зове Вајт нојз, и на њему су оне песме које се појављују на Ноу суреднер компилацији. У сваком случају, тешко је похватати њихову дискографију. Као бенд, мени се доста допадају, мада знам доста људи који тврде да им свака песма и сваки албум личе - осим Тејлс оф глори који је свима до јаја. Quote
Vlladimir Posted June 8, 2008 Author Report Posted June 8, 2008 Прво нису шкотски бенд него лондонски. Тачније Кродон је у питању. А друго, Були бојс није албум, него амерички бенд са којим су одрадили сплит. Нисам сигуран да је Стигер икад био у Бритал атаку, једино што је радио неке баладне пројекте са Кеном. А и листу аблбума ниси апдејтовао. За 25 годна рада издали су Тандер енд лајтнинг албум који и није нешто посебно - стандардица. Још су издавали и неке лајвове, а имам и неки Фрст строук то су ваљда неки демо снимци још пре првог албума и нека чудеса - крчи, лупа, дречи ко попиздело. Имају још и стари албум Кен Меклелан и Брутал атак који се зове Вајт нојз, и на њему су оне песме које се појављују на Ноу суреднер компилацији. У сваком случају, тешко је похватати њихову дискографију. Као бенд, мени се доста допадају, мада знам доста људи који тврде да им свака песма и сваки албум личе - осим Тејлс оф глори који је свима до јаја. Mislio sam da je škot zbog prezimena, a tačnu diskografiju, nikad nisam pohvatao, za Bully Boyse znam, imaju onu pesmu ''Skinhead Superstar''....Što se tiče pesama, meni je Odin's Daughter onako,smara malo... Ja imam i neku bootleg kompilaciju my struggle, po kojoj sam se podvodio da skupljam ono što nema, ali posle sam otkrio da tu nema pola od onog što su izadali,a imam i neki video bootleg sa njima, neki open air koncert, na nekom ostvru. Tu su svirali i always near i under the hammer... Stormclouds over europe...to je meni ekstra stvar...a i oni su meni za razliku od drugih bendova, zvučali i produkcijski i aranžmanski bolje...i ne vidim nešto da im je svaki album isti...meni su i battle anthem i tales ekstra, da ne pominjem when odins calls, koji me je baš pozitivno iznenadio...osim što sam se smejao na ono foru sa stranglers pesmom ''No More Heroes anymore'' (Warrior Of Truth (My Name is the blood)), ali opet uklapa se okej u ceo album... Znam isto da su ga neki skineri pljuvali, što je kritikovao ns-ovce kroz pesme...to se provali i kroz odin album i kroz allways outnumbered...ili mozda gresim? Quote
Svarog Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Mislio sam da je škot zbog prezimena, a tačnu diskografiju, nikad nisam pohvatao, za Bully Boyse znam, imaju onu pesmu ''Skinhead Superstar''....Što se tiče pesama, meni je Odin's Daughter onako,smara malo... Ja imam i neku bootleg kompilaciju my struggle, po kojoj sam se podvodio da skupljam ono što nema, ali posle sam otkrio da tu nema pola od onog što su izadali,a imam i neki video bootleg sa njima, neki open air koncert, na nekom ostvru. Tu su svirali i always near i under the hammer... Stormclouds over europe...to je meni ekstra stvar...a i oni su meni za razliku od drugih bendova, zvučali i produkcijski i aranžmanski bolje...i ne vidim nešto da im je svaki album isti...meni su i battle anthem i tales ekstra, da ne pominjem when odins calls, koji me je baš pozitivno iznenadio...osim što sam se smejao na ono foru sa stranglers pesmom ''No More Heroes anymore'' (Warrior Of Truth (My Name is the blood)), ali opet uklapa se okej u ceo album... Znam isto da su ga neki skineri pljuvali, što je kritikovao ns-ovce kroz pesme...to se provali i kroz odin album i kroz allways outnumbered...ili mozda gresim? А те неке критике на рачун лудог Кена су почеле када су се покачили тамо у Енглеској ови из БХ Јунити и Комбат 18. Кен и екипа су стали на страну Јунитија, и онда су кренуле те неке приче да је профитер, овакав, онакав, бла бла бла. После је и он имао неке изјаве типа, није он више НС у класичном смислу, он себе дефинише само као Аријевца - ма шта да је тиме хтео да каже. После тога су га неки напали да је смекшо и да је сад сав у фазону моја жена, моја деца и тако даље. Иначе, пијани Кен је легенда. Гледао сам неке видо снимке са њим, пева као бесан, а атмосфера је сјајна. Допада ми се што је бенд који зна да направи пиздарију, али и то што им нису сви текстови на исти калуп. А поред тога није ни фолирант. Он је барем у фазону, јебига, то сам што сам, хев а дринк вид ми ха ха ха... Праве енглеске ојебине. Quote
RaBel Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Brutal Attack, No Remorse i Skrewdriver samo valja. a koji bend beshe ima onaj album HAIL AIDS? Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Opet vi i vaši rasistaši. Prekjuče, prekinut anti-fash fest,nacisti postavili lažnu dojavu o bombi.bilo u zrenjaninu.strašno šta radite jadnom narodu...umesto da im se svetite na seksualan naćin,vi pravite lažne dojave o bombi. Prcajte im žene,to im je veći poraz. Quote
RaBel Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Opet vi i vaši rasistaši. Prekjuče, prekinut anti-fash fest,nacisti postavili lažnu dojavu o bombi.bilo u zrenjaninu.strašno šta radite jadnom narodu...umesto da im se svetite na seksualan naćin,vi pravite lažne dojave o bombi. Prcajte im žene,to im je veći poraz. ha ha, chuj prekinut ja da sam srpski nacionalista, ja bi postao hipi kad bi me prebili madjarski anarho punkeri a to se upravo desilo u tom zrenjaninu Quote
Svarog Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 ha ha, chuj prekinut ja da sam srpski nacionalista, ja bi postao hipi kad bi me prebili madjarski anarho punkeri a to se upravo desilo u tom zrenjaninu Jel ti to komesar pricao? :) :) Anarho-tupsoni su uvek bili pravi fajteri i face svi do jednog. I ovi nasi, a tek madjarski mogu misliti. :) Da ne znam pa da ti i poverujem. Nego cujem organizator se nesto zalio, kaze malo doslo Zrenjanjinaca. Reko covek doslo bi ih i vise, ali se uplasili. Pravi revolucionari nema sta Na Oipoloi prvo im 2 pandure prekinu svirku i oteraju ih kuci, onda "drugovi" krenu da dizu "revoluciju" i guraju kontejnere, dodju kola policije i opet ih rasteraju. Sad u Zrenjaninu nacisti vam kvare zabavu, a cujem pre koju godinu ste se zalili da vam je neko lupao samre i ugorzavao bezbednost na tribini... Jebiga, treba da trazite zastitu od nekog drustva sto stiti pse ulicare Quote
RaBel Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Anarho-tupsoni su uvek bili pravi fajteri i face svi do jednog. I ovi nasi, a tek madjarski mogu misliti. :) Da ne znam pa da ti i poverujem. Nego cujem organizator se nesto zalio, kaze malo doslo Zrenjanjinaca. Reko covek doslo bi ih i vise, ali se uplasili. Pravi revolucionari nema sta potpisujem. ali ovo shto rekoh gore SAD BUT TRUE... Quote
Vlladimir Posted June 11, 2008 Author Report Posted June 11, 2008 Ljudi, pričajte o bendu, zajebite ove trivije. Quote
Mr.Hate Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Zaboravili ste Bound for attack dva albuma,Ken iz Brutal attack-a sa ekipom iz Bound for glory. Sto se tice ovoga sto RaBel prica ja samo pouzdano znam da madjarski anarho pankeri beze na kilometar kad nalete na ekipu Borczy,Kalos,Zoli i starije drugove iz bendova Valhalla,Archivum,Verszerzsodes i ostalih iz NSH i B&H Hungary.Tukli su ih milijardu puta po Budimpesti jos devedesetih,uterali im strah u koske. Quote
RaBel Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 (edited) Zaboravili ste Bound for attack dva albuma,Ken iz Brutal attack-a sa ekipom iz Bound for glory. Sto se tice ovoga sto RaBel prica ja samo pouzdano znam da madjarski anarho pankeri beze na kilometar kad nalete na ekipu Borczy,Kalos,Zoli i starije drugove iz bendova Valhalla,Archivum,Verszerzsodes i ostalih iz NSH i B&H Hungary.Tukli su ih milijardu puta po Budimpesti jos devedesetih,uterali im strah u koske. ne znam za te madjare i budimpeshtu, al znam shta je bilo u ZR Edited June 11, 2008 by RaBel Quote
Mr.Hate Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 ne znam za te madjare i budimpeshtu, al znam shta je bilo u ZR Cuo sam da ima nekih organizovanih sektasa koji su antifa i da su vec tako tukli neke nacionaliste,naravno njih 100 upadne i prebije njih trojicu. Svejedno treba izbegavati konflikte koji mogu imati tragicne ishode.Pa valjda smo dovoljno zreli da mozemo da resimo neke stvari i mirnim putem...Ozbiljno... Brutal Attack je svirao u Budimpesti jos 1996. ali sam tada bio u VJ tako da ih nisam gledao... Quote
Vlladimir Posted June 11, 2008 Author Report Posted June 11, 2008 Iscimajte organizatore neke da ih dovedu u srbiju, u pola svetskih zemalja koncert im prolaze koliko znam, jer nijedna njihova pesma praktično ne sadrži direktne rasne i nacionalne prozivke. Jedino ima ona fora u pesmi haterock, kad ponavlja haterock u refrenu, zvuči ko da viče ''hitler''. Sa bound for glory beše ima onu obradu od ''Free-ija'', ''all right now''. Na sajtu tightrope ima da se skine pozamašan broj mp3 pesama ns i rac razno-raznih bendova. Quote
Svarog Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Zaboravili ste Bound for attack dva albuma,Ken iz Brutal attack-a sa ekipom iz Bound for glory. Sto se tice ovoga sto RaBel prica ja samo pouzdano znam da madjarski anarho pankeri beze na kilometar kad nalete na ekipu Borczy,Kalos,Zoli i starije drugove iz bendova Valhalla,Archivum,Verszerzsodes i ostalih iz NSH i B&H Hungary.Tukli su ih milijardu puta po Budimpesti jos devedesetih,uterali im strah u koske. Амин!!! Iscimajte organizatore neke da ih dovedu u srbiju, u pola svetskih zemalja koncert im prolaze koliko znam, jer nijedna njihova pesma praktično ne sadrži direktne rasne i nacionalne prozivke. Jedino ima ona fora u pesmi haterock, kad ponavlja haterock u refrenu, zvuči ko da viče ''hitler''. Sa bound for glory beše ima onu obradu od ''Free-ija'', ''all right now''. Na sajtu tightrope ima da se skine pozamašan broj mp3 pesama ns i rac razno-raznih bendova. Колико се ја разумем у сцену у Србији, нема ни најмање шансе да ће Брутал атак икада свирати овде - нажалост. Quote
Мајор Гашпар Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Mislim da bi bila raspisana poternica za Kendzom kad bi se zakazao koncert u BG. Quote
Svarog Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Brutal Attack, No Remorse i Skrewdriver samo valja. a koji bend beshe ima onaj album HAIL AIDS? Етник клензинг. Quote
RaBel Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Етник клензинг. jel to neka zajebancija ili ozbiljan bend? Quote
Svarog Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 jel to neka zajebancija ili ozbiljan bend? Пази, тај Етник клензинг има два албума, али су мени потпуно неслушљиви. Не бих тачно знао ни да ти дефинишем о чему се ту ради. Ипак, чини ми се д то јесте неки озбиљан, експериментални пројекат. Quote
Vlladimir Posted June 13, 2008 Author Report Posted June 13, 2008 Za mene, Ken ima jedan od najupečatljivijih vokala.)) I,pitanje, sa kojeg albuma je ''Salute''? U toj pesmi mi malo vuku na skrewdriver. Quote
Svarog Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 (edited) Za mene, Ken ima jedan od najupečatljivijih vokala.)) I,pitanje, sa kojeg albuma je ''Salute''? U toj pesmi mi malo vuku na skrewdriver. Valiant Heart. Imam original he he. Dosta dobar album. Tu je i pesma The Last Day of Summer kao je isto posvecena Ianu. Mada je sto se mene tice, njihova najbolja pesma Rock Against Communism. Dobra je ruska verzija, obrada te pesme od Bande Moskvi!!! Predrkano! Edited June 15, 2008 by Svarog Quote
Vlladimir Posted July 14, 2009 Author Report Posted July 14, 2009 Izdali su novi album nedavno na Hatecore etiketi, ''The Real Deal''. Slušao neko? Bolji mi je nego ''Thunder and Lighting'', ''Theatre of Hate'', ''Outlaw'', ''Are you Coming with us'', ''Big Gun''...odlične stvari, ostatak solidan. Imam par video snimaka od benda, jedan iz 1993, jedan iz 1996 (pred hiljadu ljudi valjda) i open air fest iz 2007. Prva dva su rippovi sa vhs-a, pa su ton i slika malo lošiji, ali vredi zbog pesama koje se sviraju. Evo kompletne diskografije i videografije: 1983 - Demo 1987 - Demo 1984 - This is White Noise - White Noise Records - EP 1986 - Stronger than before - ROR - LP 1988 - As the drum beats - ROR - LP 1989 - Tales of glory - ROR - LP 1989 - Roll The Losing Time/ Freedom Fighter - ROR - EP 1989 - Tales of Glory/ Under the Hammer - ROR - EP 1989 - The Blood is Strong/ Free the Spirit - ROR - EP 1989 - The Hungry & The Haunted/ Who Owns Who - ROR - EP 1990 - Fist of Steel/ I’m Free - ROR - EP 1990 - Steel rolling on - ROR - Doppel LP/ CD 1990 - Tales of Glory - ROR - CD 1991 - Lost and found - ROR - LP/ CD 1991 - Stronger than before/ as the drum beats - ROR - DoCD 1992 - Into apocalypse - ROR - LP/ CD 1992 - Resurrection - ROR - CD 1994 - Conquest - Excalibur Records - CD 1996 - Valliant Heart - Excalibur Records - CD 1996 - Battle anthem - Svea Music - CD 1996 - Greatest Hits Vol. 1 - W.T. Rampage Records - CD 1996 - As the drum beats / Rocking for Race and Nation - White Terror Records - CD 1997 - For the fallen and the free - Destiny Records - CD 1998 - When Odin calls - Destiny Records - CD 1998 - White pride - White passion - Nordland Records - Doppel CD & Buch 1998 - Keeping the dream alive - Svea Records - CD 2000 - 20 Years - Panzerfaust Records - CD 2000 - Always outnumbered, never outgunned - Panzerfaust Records - CD 2000 - It´s alright - Backstreetnoise - Single 2000 - Stronger than before - White Terror Records - CD 2000 - We won´t run - ROR - CD 2001 - Like falling rain - Wotan Records - MCD 2001 - The wolf... patriotic ballads - ROR - CD 2004 - Greatest Hits Vol.2 - Loyality Records - CD 2005 - Thunder and Lightning - Rampage Productions - CD 2007 - Live... for kicks! - Rebel Records - DVD 2007 - The first Stroke! Live… for Kicks - 4u Vinyl - LP 2009 - The Real Deal - Hatecore Records - CD ???? - Greatest Hits Vol. 1 - Hate Society Records - LP 2000 - Brutal Attack & McLellan, Ken - We are white noise - ROR - CD 2001 - Brutal Attack & McLellan, Ken - The rockin´ side - ROR - CD 2001 - Brutal Attack & McLellan, Ken - The wolf...patriotic ballads - ROR - CD ???? - Brutal Attack & McLellan, Ken - Free from the grave - ROR - CD ------------------------------------ Ken Mc Lellan 1995 - McLellan, Ken & Stigger - Pride! -Excalibur Records - CD 1999 - Don´t think twice - Dieter Koch - CD 2000 - McLellan, Ken & Brutal Attack - We are white noise - ROR - CD 2000 - McLellan, Ken & Stigger - Stand - Phüses Liste - CD 2001 - McLellan, Ken & Brutal Attack - The rockin´ side - ROR - CD 2001 - McLellan, Ken & Brutal Attack - The wolf...patriotic ballads - ROR - CD ???? - Ken Mclellan & Brutal Attack - Free from the grave - ROR - CD 2002 - If I Ever Forget - ??? - CD 2008 - Acoustic Reflections - Rampage Productions - CD 2008 - Ken Mclellan & Arrow Cross - Twice as hard - Loyalty Records - CD 2008 - Ken Mclellan & Arrow Cross - Twice as hard - SFH Records - LP ----------------------------------- Projects 1993 - Bound for Attack (Brutal Attack & Bound for Glory) - Hands across the sea - White Terror Records - CD 1996 - The Garrison - Nordland Records - CD 1998 - Dragon Lance - Blood and Steel - DL & DSR - CD 2001 – The Betrayed - Just short of glory – Gold Tooth Records - CD 2001 - Bound for Attack (Brutal Attack & Bound for Glory) - Loved by few, hated by many, feared by all - Panzerfaust Records - CD 2003 - Brutal Attack & Bully Boys - Anthems with an Attitude - Panzerfaust Records - CD ---------------------------------- Videos Live Derby 1982 Live Red Lion Gravesend 28.09.1982 Live Stratford 22.12.1982 Live Kensington 19.11.1983 Live Barking 16.12.1983 Live Suffolk 29.09.1984 Live Newcastle, December 1985 Live St.Helier's Arms 05.09.1987 Live London - Croydon Star Club 1987 (1st Blood & Honour Concert) Live London 1988 Live Newcastle - St.George Day 21.04.1990 Live USA - Pennsylvania 1992 Live Pasewalk 13.07.1996 Live Finland 1996 Live Deutschland 22.10.1996 Live USA - Californien 24.06.2001 Live USA - Rock Against Israel 2002 Live Kharkov 29.05.2004 Live London- Violent Storm Memorial 14.03.2009 Live St. George's Day 2009 Quote
Guest clargette Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Russifier on games. Download Russifier. Released Russifier. Unbosom download Russifier Quote
Recommended Posts