oʞɾoƃ Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) Ovaj čovek je toliko METAL, toliko tr00 & kvlt da sam se ispresavijao od smeha u basu kad sam prvi put video plakat :) Edited June 7, 2008 by Gojko Quote
salebghouse Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 stvarno,jedino da se smejes kad vidis.a pazi tek ovaj komentar Jao bas me interesuje gde je nasao inspiraciju da napravi ovakvu reklamu Samo se nadam da nece biti pesme toliko morbidne kao sto je ovaj bilbord mozda hoce da prosiri bazu fanova,kao alogia? Quote
Lunar Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Jebo metal, od sada samo Boban Rajovic! XD Quote
Axeanosilas Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Нађем ли ову фотку у финој резолуцији, урадићу мајицу! Постујете ако нађете... Quote
VoivodBG Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ili jos bolje, dajte album ovde da se to preslusa. Quote
Grobodan Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Imao je on dobre stvari, Usne boje vina recimo... Valjda je i novi album dobar, omot je vrh. Quote
Amphitritê Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Нађем ли ову фотку у финој резолуцији, урадићу мајицу! Постујете ако нађете... Uh Grobare Ovo je stvarno nevidjen stajling Quote
vudun Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 (edited) Па и надимак му је чист металски: ПИРОМАН! ... Варг који пали цркве, да му позавиди. Edited June 8, 2008 by VooDoo SoloSouL Quote
Geozee Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Najbolja pesma je Provokacija i nema dalje... Quote
Baki Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Provokacija je remek-delo, pricajte vi sta hocete! Quote
GirlAnachronism89 Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Čitala sam komentare zvezda na ovo... Indy je izjavila kako je to ne čudi, jer su satanistički simboli poslednjih par godina in, a Nikola Rokvić je rekao da ne zna zašto, ali Boban ga jako podseća na smrt na tom plakatu. :') ou men. Quote
mara! Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 ^ ahahahahah satanisticki simboli in ahahahahahaha ahahahahahahahahahah HAHAHAHAHAH inace, lik je retard. hahahaha, satanisticki simboli "in" mada... nije to toliko daleko od istine.. ali to je od nastanka metala... a ne poslednjih godina... u TURBO FOLKU xaxaxa Quote
Jelles Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Da, video sam plakate pre par dana i odmah mi je palo na pamet da ga stavim kao avatar... :) Quote
Geozee Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 xD Greshish... on je svestan sta je uradio... i veoma je pametan... Quote
Álvaro Recoba Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Čitala sam komentare zvezda na ovo... Indy je izjavila kako je to ne čudi, jer su satanistički simboli poslednjih par godina in, a Nikola Rokvić je rekao da ne zna zašto, ali Boban ga jako podseća na smrt na tom plakatu. :') ou men. То из Света или Скандал!а Дебилно, хехехе, дебилнији коментари од Бобановог маркетиншког потеза У очи ме гледаш опако а то ми прија гледаш ме а не даш то је провокација Кажи шта би хтјела који дио мога тијела кад си тако смјела што си поцрвенјела :rockdevil: Quote
vudun Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Čitala sam komentare zvezda na ovo... Indy je izjavila kako je to ne čudi, jer su satanistički simboli poslednjih par godina in, a Nikola Rokvić je rekao da ne zna zašto, ali Boban ga jako podseća na smrt na tom plakatu. :') ou men. Zabole me kopajkabana, šta trtljaju 'gančica Indy i Nikolica Rotkvica ... paramecijumi, k'o im klacka koske! Srkckam im lobanju neuku, treba Piroman malo da ih secne onim kosilom sa omota! Quote
Angelystor Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Hail Boban, the son of Bondage Goat Zombie. Quote
Shamandalie Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Kad sam dolazila u BG na Legacy i videla plakate, pitala sam se da li je to mozda neki ambiciozni horor film nekog domaceg autora. Obavesteni mi rekose da je neki domaci pevac u pitanju...Ja za njega nikad cula. Quote
Теша Тешановић Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 ljudi ajde neko neka stavi album ovde da mogu da ga slusam malo!! Quote
Recommended Posts