23/16 Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ja i dalje cekam da cujem narodnjak sa duplom pedalom i zakucavanjima. Kada se to desi prestajem da slusam muziku... Quote
vudun Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Znaci one solaze u pesmi Kosaci su tako tr00!!!!!!!!!!!!! KenZo Satrijani bato - Japanac! Quote
Uruk Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ja i dalje cekam da cujem narodnjak sa duplom pedalom i zakucavanjima. Kada se to desi prestajem da slusam muziku... Cale jednog mog ortaka svira bubnjeve u nekom narodnjackom(a ex-rock) bendu. Ranije su svirali rock imali su i albmum(mozda ca i vise komada nisam siguran), a sad sviraju narodnjake po svadbama i sl.(standardna prica). Lik je neverovtno dobar bubnjar(milim covek vezba po 5 sati dnevo, a privatno slusa ekstra komplikovan bubnjarski jazz(Dave Weckl i slicno), pa mozete misliti kako lik svira). I tako svirali oni na nekim babinama(prica taj drug) i krenu njih da zezaju propali rokeri i sl. i lik se iznervia, izvadi duplu i opici da li neko kolo ili Kalasnjikov sa duplom Mislim i da je izbila neka sutka ali nisam siguran. A sto se tice zakucavanja to vec ide malo teze Quote
Novaliis Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Mislim da sam čuo za tog bubnjara, a ako i nije taj, ima jedan sa sličnom pričom iz bg-a. A ima pesma od jednog Gedže, zaboravih puno ime, zove se Srbi kolo vode i cela pesma je u thrash speed ritmu Quote
vudun Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Seti se imena, plz! Moram da skinem to ćudo sa DC++, takav masterpiece se jednostavno mora odslušati! Quote
Novaliis Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Seti se imena, plz! Moram da skinem to ćudo sa DC++, takav masterpiece se jednostavno mora odslušati! Ta pesma se često vrtila na kultnoj televiziji duga iz NSa, možda je ima i sad, ne znam. Pokušavam da se setim..i mislim da je prezime Urošević..stvarno nisam siguran, valjda ima nekog da se seti. Sve njegove pesme su kultne. A tekst ove pesme ide otprilike: Reci sele, Srbi se vesele, Kaži rode, Srbi kolo vode.. Quote
vudun Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Eee sad si mi pomogao. Novica Urošević, naš cenjeni maljavi estradni umetnik! Odoh ja da iskopam pesmicu, preslušam natenane i sumiram blažene utiske. ThnX! Quote
Bata Trokrilni Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Cale jednog mog ortaka svira bubnjeve u nekom narodnjackom(a ex-rock) bendu. Ranije su svirali rock imali su i albmum(mozda ca i vise komada nisam siguran), a sad sviraju narodnjake po svadbama i sl.(standardna prica). Lik je neverovtno dobar bubnjar(milim covek vezba po 5 sati dnevo, a privatno slusa ekstra komplikovan bubnjarski jazz(Dave Weckl i slicno), pa mozete misliti kako lik svira). I tako svirali oni na nekim babinama(prica taj drug) i krenu njih da zezaju propali rokeri i sl. i lik se iznervia, izvadi duplu i opici da li neko kolo ili Kalasnjikov sa duplom Mislim i da je izbila neka sutka ali nisam siguran. A sto se tice zakucavanja to vec ide malo teze Gde je narodnjačka dvojka, tu lako može da upadne i thrash brza dvojka. Nego, ovaj Boban Rajović izgleda napravio dobar marketinški potez sa ovim omotom. 'Ladno metalci počinju da ga slušaju. Quote
Novaliis Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) Eee sad si mi pomogao. Novica Urošević, naš cenjeni maljavi estradni umetnik! Odoh ja da iskopam pesmicu, preslušam natenane i sumiram blažene utiske. ThnX! Hm, a možda je Nikola Urošević. Ovaj je stvarno underground, stariji, glavat. Ima i pesme o boju na kosovu, u stvari, sve su mu pesme ultrapatriotske. Edited July 8, 2008 by Varg Quote
Mustang Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ja i dalje cekam da cujem narodnjak sa duplom pedalom i zakucavanjima. Kada se to desi prestajem da slusam muziku... Ja sam bogme cuo takvu improvizaciju pre mesec dana na blaywatch-u i pravo da ti kazem, spontano sam digao heavy-je u vazduh i krenuo da radim headbang odusevili su me + je gitarista DRAO neke solaze bolesne, dok je bubnjar cepao duplu pedalu ... neverovatno, a svirali su narodnjake... Dobro sto nisi bio, mozda bi stvarno prestao da slusas mjuzu :) Quote
Теша Тешановић Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 zanima me bas cija je ideja bila da on napravi takvu reklamu Quote
phantasm of the living Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Cini mi se da sam negde na netu iskopala, dok sam trazila famozni omot, kako je on izjavio da je ideja licno njegova. Rekao je da je sanjao tako nesto i palo mu na pamet da stavi na omot. Hehehehehe...A sad, ko ce znati. Quote
Теша Тешановић Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 hehe mora da mu je satana to rekao u snu Quote
phantasm of the living Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 (edited) Jos da je rekao da mu je djavo u snu odsvirao stvari sa albuma kao cuvenom Tartiniju... :mhihi: Edited July 10, 2008 by Margaritha Quote
Теша Тешановић Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 hehe ne seri pa to je onda satanski album Quote
phantasm of the living Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 "Jos da je rekao..." Citaj pazljivije. Onda bi to bio ful satanisticki album. Mada mozda ako mu neko pomene Tartinija krene da prodaje i tu pricu. Quote
Теша Тешановић Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 hehe ja sam pogresno procitao,mada nebi me ni cudilo da to kaze Quote
Nerevar Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Cale jednog mog ortaka svira bubnjeve u nekom narodnjackom(a ex-rock) bendu. Ranije su svirali rock imali su i albmum(mozda ca i vise komada nisam siguran), a sad sviraju narodnjake po svadbama i sl.(standardna prica). Lik je neverovtno dobar bubnjar(milim covek vezba po 5 sati dnevo, a privatno slusa ekstra komplikovan bubnjarski jazz(Dave Weckl i slicno), pa mozete misliti kako lik svira). I tako svirali oni na nekim babinama(prica taj drug) i krenu njih da zezaju propali rokeri i sl. i lik se iznervia, izvadi duplu i opici da li neko kolo ili Kalasnjikov sa duplom Mislim i da je izbila neka sutka ali nisam siguran. A sto se tice zakucavanja to vec ide malo teze Da nije Krvna grupa? Quote
Josif Visarionovič Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 ja se kladim da je on od bodoma video tu fintu i kontao da su domaci izvodjaci mahom pajseri i nece da izvale.medjutim ajd da prijavimo bodomima,mozda ga i tuze Quote
Jelles Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 :) http://i26.photobucket.com/albums/c144/Evilquince/boban.jpg Quote
Uruk Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Da nije Krvna grupa? Jeste. Onda znas ko je bubnjar http://i26.photobucket.com/albums/c144/Evilquince/boban.jpg :) Quote
Guest Lukas Ацовић Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 producirajo sam mu album za 300kg belog i 200g zutog. pametan je mali,bice od njega ćudo ćelavo! Quote
Recommended Posts