Guest tenej Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 90% likova se ovde folira sa izjavama da to sluša...pa šta, misliš da izlaze po mestima tipa Teatro, Blaywatch, Mistique...nema ova raja ni para ni šansi da udje na takva mesta, pa i da slušaju ovog gmaza...Njegov omot nije ni prvi ni poslednji koji je ovakav, dosta ''pevačica-grlatica'' sa Granda se odavno po omotima i ''bookletima'' slika u neglize, wamp i goth fazonu...da ovaj konj nije ostavio plakat, sumnjam da bi ga iko pominjao. Narodnu muziku ne mešaj sa ovim govnima. to je kao i kad paganizam mešaš sa satanizmom, i pihtije sa želeom od kupina. ne sporim ja da ima mnogo kica i sunda u svakom pravcu u danasnje vreme, a pogotovo u tom nazovi turbofolku, ali onaj ko zaista zna sta slusa i voli to sto slusa, trebao bi ako nista drugo da postuje ostale muzicke pravce, ma koliko oni bili losi. jednostavno ako postujes ono sto slusas, nemoj pljuvati po onome sto ne slusas, ako ti se ne svidja jednostavno ignorisi Quote
Теша Тешановић Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 trebao bi malo da se zapitas koliko si ti cool (a ne troo) i koliko je cool to sto slusas. Tvrdim da, nazalost, velika vecina koji sebe nazivaju metalcima, punkerima ili sl. nemaju ni pojma sta slusaju vec to rade samo da bi bili "IN". svaka cast onima koji to jesu. Ponovo nazalost, nisam sreo ni na jednom forumu, koji je na primer narodnjackog pravca cuo nikoga da pljuje po heavy metalu ili po nekom drugom "hard" pravcu, ali sam milion puta cuo da metalci pljuju po svemu sto nije metal. pa gospodo metalci, posto se vec tako nazivate, razmislite sta nije u redu sa vama? totalno se slazem Quote
hypnos Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 a jesmo se kad zapitali je li se ovo desava samo kod nas? ovo je samo muzika ,i uz muziku ide stil ali to je preraslo u nesto sasvim drugo.... Quote
23/16 Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Imao je on i ranije slicnih izleta, u spotu za pesmu Piroman izgleda kao djavo i peva : "Ostavi ga ostavi, bas je dosadan dodji da te zapalim, ja sam piroman palicu te paliti svaki Bozi dani dodji da te odledim, ja sam piroman" Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 dajte album da se skine puno kenjate da se ne lazemo Quote
Теша Тешановић Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 http://rapidshare.com/files/123634366/Boban_Rajovic_2008.rar evo ga album skinite ga i recite sta mislite Quote
El Karnisero Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Mislim da moderatori treba da izbrisu taj link. Quote
VoivodBG Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 http://rapidshare.com/files/123634366/Boban_Rajovic_2008.rar evo ga album skinite ga i recite sta mislite Hvala! Bas me zanima kakvo mu je to remeke delo, videh dvd izdanje na kioscima, na kojem nije obucen kao koasc vec samo pozira u nekoj kosuljici Mislim da moderatori treba da izbrisu taj link. On ne pripada domacoj (metal) sceni, pa neka se ljudi naskidaju koliko im srce iste Quote
Mita Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HEJ KOSACI NE KOSITE TRAVU GDE JE ONA GAZILA XD U TOJ PESMI IMA SOLAZA XD OVAJ LIK JE MJETAL Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Boban Rajović From Wikipedia, the free encyclopedia (Redirected from Boban Rajovic) Jump to: navigation, search Boban Rajović Birth name Boban Rajović Also known as Boban Piroman Origin Titograd (now Podgorica), Montenegro Genre(s) Pop Occupation(s) Singer Years active 2000 - present Label(s) City Records (2000) Sound Production (2005 - ) Boban Rajović (Serbian Cyrillic: Бобан Рајовић) (also known as Boban Piroman) is a Montenegrin singer, currently living in Denmark. He prefers the bald look and has been sporting it since his debut into the music world. His favorite discotheque is the Jegunovce "Mirage". [edit] Discography * Boban 2000 (2000) * Puklo srce (2003) * Provokacija (2006) * Usne boje vina (single; 2007) * Kosači (2008) [edit] External links * Official Website * Fan Club Ovaj ladno ima fan club koji mu cini bliza i dalja familija Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 hehe...odslusah ovaj album,znam za pjesmu provokacija,mogu reci da mi se cak malo svideo Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 coravi covece,prosla strana,tebe bas mrzi da listas! Quote
Теша Тешановић Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Mislim da moderatori treba da izbrisu taj link. ljubomoran si sto u nasoj zemlji niko neslusa tvoje omiljene metroseksualce gunse pa zato to kazes Mislim da moderatori treba da izbrisu taj link. ljubomoran si sto u nasoj zemlji niko neslusa tvoje omiljene metroseksualce gunse pa zato to kazes Quote
El Karnisero Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Ti slusas Acu Lukasa i Bobana Rajovica tako da nemas pravo glasa. Quote
Geozee Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 coravi covece,prosla strana,tebe bas mrzi da listas! Aha... Sto kad imam tebe da mi pomognes... Quote
Теша Тешановић Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Ti slusas Acu Lukasa i Bobana Rajovica tako da nemas pravo glasa. ja slusam lepog micu,baju malog knindzu,lepog momcila,rodoljuba vulovica rokija,miroslava ilica,dragana pantica smederevca,radeta kosmajca,mozda malo badjija....uglavnom mnogo bolju muziku od tih tvojih gejeva iz 80tih Quote
Bejbe Kompajler Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 1) Лик је благо ретардиран; 2) Подсећа ме на легендарног ћелавог Бибу Струју; 3) Има добру музику, нажалос' 4) Сад скидам нов албум, па јављам утиске Quote
23/16 Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 2) Подсећа ме на легендарног ћелавог Бибу Струју; Mene vise podseca na dr. Feelgooda. Inace i Biba se ponovo aktivirao : http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kuri...2008/biba-laser Quote
Bejbe Kompajler Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 јес, беш га, више личи на филгуда.... јао, Биба краљ!!!!!!!!!!! Quote
El Karnisero Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 ja slusam lepog micu,baju malog knindzu,lepog momcila,rodoljuba vulovica rokija,miroslava ilica,dragana pantica smederevca,radeta kosmajca,mozda malo badjija....uglavnom mnogo bolju muziku od tih tvojih gejeva iz 80tih Vidim da si saban u dusi. I odjebi. 1) Лик је благо ретардиран; 2) Подсећа ме на легендарног ћелавог Бибу Струју; 3) Има добру музику, нажалос' 4) Сад скидам нов албум, па јављам утиске 1-Nije blago. 2-Ko je taj? 3- 4- Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 ja slusam lepog micu,baju malog knindzu,lepog momcila,rodoljuba vulovica rokija,miroslava ilica,dragana pantica smederevca,radeta kosmajca,mozda malo badjija....uglavnom mnogo bolju muziku od tih tvojih gejeva iz 80tih ako ikad dodjem u vrsca,idemo da pijemo...pa ko prvi pane od tremensa.moj čoek. Quote
Recommended Posts