Jump to content

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted
Pre nego što krene flejm, evo obrazloženja. Postoje dve vrste ljudi (generalizujem, ali nema veze): oni kojima je muzika zabava i oni kojima je muzika umetnost. Ja muzikom smatram isključivo ono što je umetnost. Boban Rajović to nije (niti bilo ko iz te ekipe, ali sad je njegova tema u pitanju, pa ajde) niti ikada može biti. Gomila pijane razularene dečurlije nije došla na splavove da se divi njegovoj umetnosti, već da se dobro zabavi (neću sada ulaziti u prirodu te "zabave").

Брате, Watain и компанија се не могу назвати уметношћу...

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Vrishtala sam od smeha.

Ne zbog slike nego zbog komentara javnih licnosti tipa : jaoj strashno , morbidno , kako je mogao samo...

A njegov odgovor na to bio je :

Ne vidim u tome nishta loshe , meni je samo dao ideju moj kolega Aca Lukas koji se slikao u mrtvachkom kovchegu lol.

:zuba: :zuba: :zuba:

Edited by Pure Imagination
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Na stanici gde svaki dan cekam bus izlepljeno je 5-6 njegovih plakata formata a2... I to sa unutrasnje strane, da ne moze da zakachi kisha ili sneg... -.- Tako da mi se njegov osmeh sa krivim zubima smeshi svako jutro.

• 2 months later...
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Ja bik mu svršio na teme ćelavo,i pevo bik mu,dodji da te zapalim,i ja sam piroman.

Na stanici gde svaki dan cekam bus izlepljeno je 5-6 njegovih plakata formata a2... I to sa unutrasnje strane, da ne moze da zakachi kisha ili sneg... -.- Tako da mi se njegov osmeh sa krivim zubima smeshi svako jutro.

Ti samo njemu moreš da zavidiš...on za razliku od tebe,te krive zube,ne mora da pere svaki dan.

• 3 months later...
Posted

Pevač Boban Rajović nedavno je završio u krevetu sa hrvatskom voditeljkom Sabinom Čedić, koja u emisiji ''Red Carpet'' Nove TV uređuje i vodi rubriku ''Gole vesti''...

Sabina je razgolicenog folkera, naime, intervjuisala u krevetu, ali iako su joj grudi bile ''na izvolte'', to nije dekoncentrisalo Piromana pa je mirno i staloženo odgovarao na njena pitanja, belezi Svet. Doduše, ispod peškirića je nosio gaćice jer bi se možda u protivnom i ''izblamirao''. Između ostalog, pevač je otkrio seksi voditeljki da je ranije bio veoma gojazan, ali da sada ne može da mu se desi da nabaci nijedno kilo viška, jer redovno trenira i vodi računa o svojoj ishrani...

Ali, da ne prepricavamo, pogledajte u NASTAVKU i Video

• 1 year later...