Fapril ethereal Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 i dalje ostaje otvoreno za tribute to boban rajovic...sviram gitaru,imam vec spremnu "piroman" Quote
kuruz Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Јеб'о матер, не могу да упалим радио а да не чујем његово крештање... Quote
kuruz Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 Pre nego što krene flejm, evo obrazloženja. Postoje dve vrste ljudi (generalizujem, ali nema veze): oni kojima je muzika zabava i oni kojima je muzika umetnost. Ja muzikom smatram isključivo ono što je umetnost. Boban Rajović to nije (niti bilo ko iz te ekipe, ali sad je njegova tema u pitanju, pa ajde) niti ikada može biti. Gomila pijane razularene dečurlije nije došla na splavove da se divi njegovoj umetnosti, već da se dobro zabavi (neću sada ulaziti u prirodu te "zabave"). Брате, Watain и компанија се не могу назвати уметношћу... Quote
Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 (edited) Zna se ko je Bobanov najveci fan!!!!!!!!!!!!!! vidite na spaceu album je vrh bre i pre je koristio satanisticke fore kao i solaze na gitarama evo setite se http://www.youtube.com/watch?v=KdHBbNB2Jqo...feature=related Edited September 9, 2008 by Mita Quote
Pure Imagination Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 (edited) Vrishtala sam od smeha. Ne zbog slike nego zbog komentara javnih licnosti tipa : jaoj strashno , morbidno , kako je mogao samo... A njegov odgovor na to bio je : Ne vidim u tome nishta loshe , meni je samo dao ideju moj kolega Aca Lukas koji se slikao u mrtvachkom kovchegu lol. :zuba: Edited September 13, 2008 by Pure Imagination Quote
Mita Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 http://www.last.fm/music/Boban+Rajovic/+images Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E pa kad je Boban Rajevic The Ripper dobiJo temu na jumu,onda znaci da stvarno vredi.Ajde dajte linkove,njegovu diskografiju,bootlege,spotove,koncerte,wallpapere,da ga bolje upoznamo. Quote
Ајлин Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 sad će mnogi da me ispljuju ali baš sam inspirisana "boban rajović i kosmarači" Quote
vudun Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ajde dajte linkove,njegovu diskografiju,bootlege,spotove,koncerte,wallpapere,da ga bolje upoznamo. Ево једног некро фолк волпејпра: http://www.bobanrajovic.com/web%20photos/L...ar/S5001003.jpg Quote
Fapril ethereal Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 sad će mnogi da me ispljuju ali baš sam inspirisana "boban rajović i kosmarači" spit on you! Quote
Leona Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Na stanici gde svaki dan cekam bus izlepljeno je 5-6 njegovih plakata formata a2... I to sa unutrasnje strane, da ne moze da zakachi kisha ili sneg... -.- Tako da mi se njegov osmeh sa krivim zubima smeshi svako jutro. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Najnoviji internaciJonalni hit SveCki a Boban Rajovic Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Ja bik mu svršio na teme ćelavo,i pevo bik mu,dodji da te zapalim,i ja sam piroman. Na stanici gde svaki dan cekam bus izlepljeno je 5-6 njegovih plakata formata a2... I to sa unutrasnje strane, da ne moze da zakachi kisha ili sneg... -.- Tako da mi se njegov osmeh sa krivim zubima smeshi svako jutro. Ti samo njemu moreš da zavidiš...on za razliku od tebe,te krive zube,ne mora da pere svaki dan. Quote
VoivodBG Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Pevač Boban Rajović nedavno je završio u krevetu sa hrvatskom voditeljkom Sabinom Čedić, koja u emisiji ''Red Carpet'' Nove TV uređuje i vodi rubriku ''Gole vesti''... Sabina je razgolicenog folkera, naime, intervjuisala u krevetu, ali iako su joj grudi bile ''na izvolte'', to nije dekoncentrisalo Piromana pa je mirno i staloženo odgovarao na njena pitanja, belezi Svet. Doduše, ispod peškirića je nosio gaćice jer bi se možda u protivnom i ''izblamirao''. Između ostalog, pevač je otkrio seksi voditeljki da je ranije bio veoma gojazan, ali da sada ne može da mu se desi da nabaci nijedno kilo viška, jer redovno trenira i vodi računa o svojoj ishrani... Ali, da ne prepricavamo, pogledajte u NASTAVKU i Video Quote
Recommended Posts