StarbreakeR Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pa ajd onda, znamo ko je Tolkki, raspad Stratovariusa, novi bend, Kiske bla bla bla... Ajd da vidimo kako zvuci http://mediaportal.ru/mp3/62244-revolution-renaissance-new-era-2008-mega-release.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Mene samo zanima da li ovo ima voice-over ili krchanje ili neki glupi promo fazon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Nema VO...pise na sajtu da je retail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 skida se, eto mene sa komentarom za 2 nedelje, tj. kad stignem da preslusham Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Slusao sam vec ima neko vreme i nije mi nesto posebno. Ok je za slusanje ali nista preterano da sad kazem wow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Znachi brate, bruka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Tolkki nista novo nije uneo u svoj rad tokom ovih 20 godina, znaci, kako je poceo tako ce zavrsiti. Vec po privim rifovima sam primetio da hoce da vaskrsne stari Stratovarius, poslusajte uvod Born Upon The Cross. Uh, jebote, dokle vise!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Bio bi ovo dobar Stratovarius album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ne bi. Posle Elements pt1 su popustili. Poslednji je bio cak bolji od Elements pt2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ljudi, Stratovarius je popustio posle Destiny. Jedino posle sto valja je Intermission, a to su uglavno stare bonus pesme, i to cinjenica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Meni je Elements 1 jako dobar album. pogotovo pesme Fantasia i Soul Of Vagabound Edited June 10, 2008 by Stormlord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 dobar je ovo album, al ne bih isao tako daleko da ga po kvalitetu uporedim sa stratovarius klasicima. Albumi Episode, Visions, Destiny i Infinite su nedostizna remek-dela. a ovde mi nekako najbolje pasuju stvari na kojima peva Toby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) Da budem iskren, nisam stvarno očekivao ništa ... pošto je onaj Tolkki prolupao pre mnooog godina ... ali m je ovo prijatno iznenadilo. Nije ovo nikakav break throuigh, ništa novo niti posebno, lai mi je baš leglo na, evo, prvo slušanje. KOnačno je Tolkki napravio slušljivu boju gitare, riffovi su klasičan heavy-hard rock, Kiske se više nego odlično uklopio ... Opšti utisak: lepo za slušati, opušteno, bez nekih zavrzlama i tehnikalija ... PS: ovo izdanje koje sma ja našao ima voicover ... Edited June 11, 2008 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Moram da dodam da mi je žao što Kiske nikada nije uradio mnogo više, jer mislim da je stavrno neverovatan pevač, jedan od najboljih verovatno. Čovek ima tako prepoznatljivu boju glasa i način pevanja ... evo baš slušam njegov novi album "Past In Different Ways" koji predstavlja svojevrstan omaž periodu Helloweena ... stvanro je dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Meni je album OK, neka nova verzija Stratovarius-a. Koliko se sećam Kiske se zavetovao da nikad više neće pevati u HM bendu. Biće ovo dobar bend Tolki je dobar muzičar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Meni je album OK, neka nova verzija Stratovarius-a. Koliko se sećam Kiske se zavetovao da nikad više neće pevati u HM bendu. Biće ovo dobar bend Tolki je dobar muzičar. Hehe...i to koliko puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Timo Tolkki fails once again. Na prva slushanja mi se chak i chinio dobar album, ali shto ga vishe slushah, sve mi loshiji i sve vishe uvidjam kopipejstove.. Highlight albuma mi je "I Did It My Way", maltene jedina pesma koju josh uvek vrtim i koja ostade na mobilnoga, extremely catchy helloweeny pesma, sas sve kraljem Kiskeom na vokalu. Ovaj chovek ima jebeno magichan vokal. Ne verujem da bi pesma bila isto ovako dobra da je Kotipelto peva.I druga dobra pesma na albumu features master Kiske (ili bolje reci, keeper, hehe). "Last Night On Earth". Sa druge strane, "Angel" je najgenerichnija moguca balada koju mozete da zamislite, dok je naslovna jednostavno dosadna i oteze se. Keep The Flame Alive? E to je vec posebna pricha.. Da..i meni se chini da nikada pre nisam chuo Kisketa da peva baladu koja ima ova dva stiha u refrenu: In my heart In my soul Da, da, krajnje originalno, bravo. Pesme sa Tobiasom, ne znam da l' zbog njegovog vokala, ali chine mi se kao neki StratoGuy bastard child. "Heroes" je ok powerica, koja bi bila verovatno josh bolja da ima barem maaaalo jebeno zanimljiviji tekst, ovako refren ispade uberdosadan. Ak' je "Heroes" kao stariji EG, onda mu "Glorious And Divine" dodje noviji EG worship, zbog humora iskoriscenog u pesmi, ali jebiga, meni dosadna pesmica.. I dodjo' do treceg pevacha, Pasi Rantanen, chiji Thunderstone nesam slushao..i najmanje mi zanimljiviji od trojice, a i pesme sa njim ovde ne iskacu posebno. "We Are Magic" je od nebaladnih ubedljivo najdosadnija, dok "Born.." i "Eden..." zvuche kao potpuni Black Sabbath worshipi (80's period pre svega), ali Timo Toni nije. Pasi bash fura neki Martin fazon na ove dve pesmice, i super mu lega vokal, bash bih voleo da ga chujem da peva neki "Sign Of The Southern Cross" recimo, heh. Toliko...I Did it my way, hehe. Ziveo poppy power metal Od mene 4/10. Sve nade polazem u zadnji Tolkkijev "Stratovarius" album sa staaaaarom postavom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Slazem se sa vecinom... Pesme I Did It My Way i Last Night On Earth su odlicne, ostale onako... Te dve cesto pustim, odlicne su ako pravite neku power kompilaciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Preslusao sam i ja ovo, kod Tolkkija nista novo (cak se i rimuje ) ... Najbolje pesme I Did It My Way i Last Night On Earth. Tekstovi su uglavnom katastrofa, kao i neki naslovi pesama: We Are Magic? Revolution Renaissance? (ubedljivo najljigaviji refren na albumu). Prilicno dosadno i monotono. Od mene 4/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 E recimo, meni se ovo sasvim dopada, sa tim da naravno nista nije inovativno u muzici Tima Tolkkija u poslednje vreme, a kada napravi nesto inovativno vecina metal publike se ne slaze sa takvim napretkom (podsetimo se albuma Stratovarius). Najvise volim Last Night (koja je stvarno pesma koja odudara od ostalih fenomenalnom melodijom), Heroje (ono, standardni, nista inovativan ali nakurceni power) i naravno Glorious and Divine (bastard pesma Helloweena, samo kad se setimo Where The Rain Growsa, pa onaj deo na gitarici pre pocetka prve strofe ti tu li tu ti tu li tu TI tu li tu....) i tako dalje, ali sve u svemu, recimo da ima 6/10 od mene, iako nisam u 2008 cuo NISTA dobro sem Sabatona...za sada...eto Royal Hunt ima 7/10 a sabaton 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Ma uroshe ti si picka, tako da po difoltu ne moz da cujes nista dobro :D Ne znam, meni je album prosek ono, svidja mi se, slusljiv je, lep je, lepo otpevano, nista revolucionarno, tu negde 6-7/10. Mogu reci da sam s' obizrom na Tolkkievo psiholosko stanje, da ne kazem s obzirom na to da je (ponovo) zreo za ludaru, ocekivao mnogo manje pa mi ovo bash fino leglo, i da bolje je od zadnja 2-3 Stratovariusa, tu negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) Ja kao po obicaju maaaaaaalo kasnim...tek sam danas preslusala ovo Meni je album super!Jest' da nije nista revolucionarno,ali ulazi u usi na prvo slusanje...dobro,ne bas sve pesme,ali ono...neka solidna osmica Ipak sam ja devojcica,a mi se lozimo na ove njanjave stvari Edited September 2, 2008 by r'n'r angel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ipak sam ja devojcica,a mi se lozimo na ove njanjave stvari E pa onda ti je oprošteno Jest' da nije nista revolucionarno Ovo mu dođe kao ironija. Timo je toliko želeo da napravi nešto novo da je i bend nazvao revolucionarnim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Hahahahaha...text za Glorious and divine je najmetal text ikada Beauty hand cream shiny blond Anti wrinkle too Perfect bronzer, body butter Self tanning cream... Ovo samo Tobias moze mrtav ozbiljan da otpeva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Jbt, jel neko izvalio neku demo verziju albuma? (sorry ako se pričalo na Strat temi, mrzi me da gledam ) Znači pre nekog vremena sam kao nabavio albim, uporedim dužine sa onim što piše na Metal Archives i još nekim sajtovima, ima neke razlike, ukupno 2 minuta, skinem tekstove, poklapaju se delimično (neki stihovi identični, neki veze nemaju ili varijacije na temu), i što je još crnje, dal' sam ja lud ali ono isti vokal na celom albumu, i to kao da je Kotipelto. Danas pribavih drugu verziju, dužine se slažu, tekstovi se slažu, jasno se raspoznaje ko peva. Moraću da iskopam po diskovima gde mi je ta prva verzija, baš da vidim. Jel sam ja psiho ili ima neki demo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts