Jump to content

Recommended Posts

Posted

Има ли неко икакву информацију о томе где је завршила Гофи Бебе (а.к.а. црнкиња) након што је дошла Мања да пева у Дисциплини?

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

bilo je super sinoc. filmic je solidan, posto je opet potpisan mcf nadam se i nekom izdanju, kao i za fanki lastis. svirka super, drugog bisa nije bilo posto se nismo dovoljno drali, pojavio se i zerkman na kratko u jednoj i po pesmi. zvuk skoro savrsen, bend raspolozen, publika razigrana i raspevana...cini mi se kao da je koncert ttrajao 5 minuta :blek:

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Izađe tako Koja u kožnjaku na +27, ljudi ispred stagea izmoždeni nakon 'brejkersa, i onako – šta sada? Gleda on nas a mi njega, bubnjara i pomoćnu vokalisticu (nije više ona koju sam spomenuo iznad).

„Dobro veče“ – mislim, šta drugo reći?

Nakon toga, narednih 75 minuta je teško opisati riječima. Kada bi nekome želio nešto strašno loše, poželio bi mu da bude Kojina bas gitara u narednom životu. Ubio ju je. Neko vrijeme sam proizvodio neke neartikulirane zvukove i kao gibao se u ritmu, sve dok nisam stao kao i mnogi oko mene i razjepljenih usta gledao nešto što ne vidjeh dugo. Kakva ritam sekcija, strašno, jam jam jam jam jam jam jam jam jam, distorzija distorzija distorzija distorzija – nemam riječi, taman kada pomisliš – gotovo – Koja od nekud izvuče novu porciju buke. Koliko sam primjetio osim nekoliko starijih stvari „Buka u modi“, „Betmen, Mandrak, Fantom“, „Zeleni zub“, setlista se uglavnom bazirala na odličnom novom albumu „Uf!“. Daklem „Ako ti je glasno..“, „Društvena mreža“, „Neukusu treba reći ne“, „Prestani da mrziš“ – Koja ima albumčinu, „Uf!“ je definitivno nešto najbolje "domaće" što je u poslijednjem desetljeću ugledalo svjetlo CD shopova.

http://www.buntovnikbezakorda.com/2012/08/normal-0-21-false-false-false-hr-x-none.html