Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 P.S:NEMOJ ME VARNUJETE,PREBACITE OVO U SNAGU REČI. HIMNA YU METAL FORUMU Iz dana u dan,ja sam na yu metal forum ulogovan Lepe teme, druzina do jaja na ujedinjenosti bi nam pozavidela i cela BIH raja Nema dana nema časa, Da i jedna tema prodje bez mojega glasa. Yu metal forum, jedini i najveći, za njega mremo svi Yu metal forum,registruj se i ti. Svakog dana neko novu temu objavi, Da se što veći broj, članova javi I kaže reč po koju svoju Brzine odaziva,slabe su i za viteza Koju. Yu Metal forum,najbolji je stvarno na njemu ima i lepijeh devojaka, gvirni im u profile samo. Guardian of the blind glavni je baja Za njim idu Apeiron, i Shamandalie,lepotom izvajana Tu su i frubi666, Kirk84 i RNA hey! Članova je preko 10000, Yu metal forum moze biti nova samostavana drzava. Yu metal forum, jedini i najveći, za njega mremo svi Yu metal forum,registruj se i ti. 1
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 NACISTI NA YUmu. Vidjao sam naciste, Ovde na YUmu, Foliraju se kao nešto,što im na umu to i na drumu. Jes Kurac! Ima ih nekoliko,neću da ih imenujem, Prepoznaće se sami, Preziru gejove, a vole sidu I dokle god su gojazni i ćelavi,nepadaju u krizu. Ćelavština im smisao života. Gamad! Da žive kao socijalni slućajevi, I kukaju na cigane,da im otimaju poso, To im je divota. Kuš! A da im ćovek da da kontejnere i ulice ćiste, Bunili bi se svi od reda,jerbo su elite, Ma sve bik ja to od reda, Na suvo, Ponabijo na goleme crnaćke kite. Pamtili bi mene, ko Tepeša Vlada, Da sam politićar vajni, Ja bik bijo ministar kulture,milicije grada. Nacionaliste, patriote,samo su u svojoj glavi, A ovamo na civilno vojevanje idu, Mame i tate ih ćuvaju,ko ikone na zidu. Udrite govna! Ne dajte im da se šire, Gori su od pošasti svake, I od kuge i od side. Jebao ih Ratko,i karadžić radovan, Bolje da se ugledaju na Lazu Ristovskog, Što je živeo za Jorgovan. Heroji su im pićke, hesse, karadzić i mladić, Oni da su patriote jake,zauzeli bi se za narod, A ne da se kriju po lisićijim rupama, i ćekaju da im svane. Nacionalisti i nacisti,djubre su ovog društva, Blam i tragnedija svake porodice srpske, ubistvo vaspitanja i svog porodice truda, imati za sina,nacional-socijalistu, ravno je priznanju ocu,da si homoseksualac. Serem im se u ideologiju, Sve bik ja to na vrbe. Pljunem im na homofobiju, Jer sve su to pićke, i samo su na rečima jaki, Dok u prazno trtomude. Braća nacista,po svetu pun kurac, Sve bik ja to na ratišta, Pa ondak djuture,sve u bosanski lonac. PROPAST METALA U SRBIJI U srbiji je metal propao kad Legasi je prso, Žao mi je što tako desilo se, Iako sam ja tada,bajnu plavušu bambuso. U srbiji je metal prso, Kad pojavio se empetri, Danas svako ima svaku diskografiju, Pa i ceo opus Funky G. Metal u srbiji je prso,jer narod nema para Metal u srbiji je prso,jer obezbedjenje na ulazu Tuće sve redom, pa i organziatora,sponzora i redara. Metal u srbiji je prso,kad pojavio se internet Metal u srbiji je propao, a evropa nas ni dalje neće,BRE! Metal u srbiji je propao,jer na koncertima nema raje, Al zato svi vise na yumetal forumu, i na prazno drve kobaje. Propast metala u srbiji,beše kad i puće kasl fest, za mnoge tru metalce to bejaše tužna vest, al ustvari,zabole ig kurac, oni ga sad bacakaju u nesvest, i ćuvaju pare za neku fensi ribu, da je vode na kres. Metal u srbiji je prso, jer danas i metalci,hrle u diskoteke, sve je baća otišlo u kurac, kad i ja pre neki dan pojebah, komšijino punoletno šćerče. VOLEM SOJKE volem sojke,što se lako daju volem jedre i rumene. volem sojke što grudi su im bujne, volem one opasnice,što nezasite su i bludne. volem da im uvaljujem pitona,spreda,otpozadi, da ih opalim u guzu,non stop mi ta misao,u glavi radi. volem sojke,da ih trsim gde god stignem, volem sojke,da napenalim,ne gubim ja ćasa,kada mi se digne. volem sojke,što me senzualno glede, volem one što bez reći naznaćuju:''petre,dodji da nas jebeš!'' volem sojke,vitke i debele, volem bilderke i atlecki gradjene, i sve drugo je nebitno,kad na ceo su sele. a volem i pićke vamp. POEMA ENI POPOV 2006. ja videh je na tv, noge mi se oduzeše,i ja rekoh:''u jebote,bre!'' bejaše to ena popov,mesce iz novoga sada postadoh ljubomoran ko pseto, kad shvatih da je neki di dzej marko tamo kara. srećom, raskide sa kerom, a ja je opet kao boginju gledah, svaki dan mi bese ispunjen prolećem, i mirisnim ljubavi cvetom, i ondak ona poče da peva,za šabane da se daje, mislim se,koji ti je kurac ena, zajebi šabana i paora kite, ne trebaju ti pare njiove. sada, u taj zaljub moj, gledam sa tugom i setom dok se ona od novog sada do triglava, jebava sa svakim jebenim kmetom. Petar Vranješić - Razbijač (14.07.2008)
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 MODERATORI, MODERATORI Na forumu obitava dragi ivan creed, svima jebava i pleme i seed Smorock filozofije po drepi svima udara ko od njezinog mišljenja odudara, wronovima i banovima svaku somurdu časti toga ima svaki zub uglavi da se omasti idemo bi voleo da je moderator samo jedan dan da uvodi rezolucijue iso 90000 i bušan mi dzep al niko nece njega,ta ovaj svet nije slep demonic alliance i on je moderator,ponaša se prema svima ko upravnik na zatvor apeiron i laza gnr, jedini su smekeri ovde jedino lex69 sa svojim stajlingom odudara, al sta ga briga, za njim se bedevije podvode. idemo bi voleo da je moderator samo jedan dan, pa mu se sa istom mislju prikljuci i stivi1, te obojica dobiju ban dobar dan, dobar dan, ko bi vam pustio da budnete moderatori, taj je mentalno ujeban Guardian of the blind je jedini na forumu žutać, i svaka indivudua od ćlanova ovde,za njega je crtać svako ko je njega pito da bude moderator završio je opako,sa kruto u žuto. žuto... Moderator bih voleo da sam i ja jedan dan, ćlanove bi banovo,sojke bi im krajcovo voleo bih i ja da sam moderator jedan al mi niko neda,svi me cene da sam umobolan dobar dan dobar dan kad bi svako bijo moderator na jedan dan yum bi otišo u kurac,odnešen rukom kao san
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 (edited) -EPOPEJA- Mozdana devijacija,u fazi ranog detinjstva rezultirala je transformativnim stanjem, da u pubertetu krene kriza I dok je mati jadna zavijala, Sine daj kod doktora da IDEMO mali je viko mama,mama nećemo da IDEMO nema tamo ništa što bi ja VIDEO il primio Neposlušnost i kriziranje postalo je košmar pravi bolovi u stomaku,nozdrvama, glavi aaaa, koja havarija, deformacija je uzela svoje, zapatila ga akronomegalija Ali svaka bolest ima manu svoju, naroćito u puberteckome povoju Od akronomegalije dzikljaju ruke,noge,glava, ko u soma i kompleksi ravni tezini africkoga slona. Majka je zavija,sine što nećeš da IDEMO on je i dalje kukao,nema ništa što bi video il primio al da si primio, al da si primio mozda bi se smirio i ne bi probleme sa somurda kompleksom imo i bez problema bi ga šiljio ovako na jeziku osto dinamit iskompleksirani pravi al kratkog fitilja, što lud niko nije da pali jer ko zna kako moze da se paljenje, odrazi mu na nervnoj bazi. godine su prolazile kompleksi ga uzeli pod svoje svaki dan je on u nekoj njemu znanoj borbi mirodjija je u svakoj ćorbi i puvanjak u svakoj šolji al samo zato što mu fitilj mali, i što ne moze on lićno da ga vidi, nit da ga šilji,nit da ga pali. Za druge bedevije jadne lupa je potrebna sa 15uvelićavanja al jebeš ti to kad nikad nema karanja i ceo zivot sad se svodi, na kupanje u mulju,i studju kitu u bulju I dok mu okolinu prijatelja zarad blama od pederastije, strefava mozdana kap, on se u mulju gejzima ekstazira, šljap,šljap,šljap. I samo viće IDEMO I samo viće IDEMO Konaćno je shvatio, konaćno je video Zadovoljan na svršetku, Jer ga je primio. Edited October 7, 2008 by Razbijač-NAAĆI
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 ŽENE ME VOLE Žene me vole tako je od vajkad Bilo nekad,uvek i sad Žene me vole,jer sam seksualan, jak Žene me vole, jer u gaćama mi piton Na visprenosti i lepoti, Zavideo bi mu i triton Žena uvek oko mene,ima šta da se ufati Njima bitno da im lepo, Meni bitno da ih klatim Žene me vole, jer sam baja od meraka Žene me vole,i samnom hoće svaka bilo da je teta,baka ili neka cura laka Mistićna il fina,svaku razvlaćim na pet atmosfera Samnom sex, ta to je milina Nikad nisam zagoreo,niti dugo da sam apstiniro Nikad kriziro, niti tiho poniro Uvek bijo u akciji,na pravom mestu, u pravo vreme Oko mene sve su zene I sve se rumene Jedre,mesnate,suhomesnate za mene to ništa ne znaći Bitno da je ženka, i da daje da se ćari. Žene me vole,jer sam zgodan,jak Žene me vole,jer sam perspektivan,lucidan Na obaraću lak Žene me vole,jer za svaku imam štos Žene me vole,jer imam stila Žene me vole,jer samnom je u krevetu super Božićna idila Žene me vole,jer volim divlje,besno,jako Žene me vole kad ponašam se bezobrazno i smelo Samnom uvek ide,nema nikad da je zapelo Žene me vole,jer volim da im pružim i u A i B klasu Žene me vole,jer sam lola pravi,uvek na dobrome glasu U grad nosim pantalone lanene bele Fensi košulje i lanćiće, Gaće nikad nisu bile deo mene I to svaka sojka zna. U gradu kad me vide,nebitno dal je diskać ili splav Svaka me odmeri bezobrazno, jebozovno, Markantno ih gledam, I prilazim im ja I posle 5 minuta priće,svaka meni da Žene me vole, jer ja sam ja Petar Vranješić, detelinarski lola, sevdah meraklija. Žene me vole, zavide mi šmekeri A klanja mi se svaka neuka budala Koja bi volela da ima gram telenta moga Pa da barem jednom u životu, Na valjano mesto utera stojka svoga.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Zamolio bik ljude da u daljem postovanju komentarisu samo na moje tekstove,bez slika fuksi i zadriglih dronfulja.pricajmo i o sexu,ali sve u normali.jer ako opet tema ode u kurac,nema više.
Guest Bata Životinja Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Jedre,mesnate,suhomesnate za mene to ništa ne znaći ko je, ili šta je ''suhomesnata'' žena? klanja mi se svaka neuka budala a šta rade oni koji nisu budale? POEMA ENI POPOV 2006. ja videh je na tv, noge mi se oduzeše,i ja rekoh:''u jebote,bre!'' bejaše to ena popov,mesce iz novoga sada postadoh ljubomoran ko pseto, kad shvatih da je neki di dzej marko tamo kara. srećom, raskide sa kerom, a ja je opet kao boginju gledah, svaki dan mi bese ispunjen prolećem, i mirisnim ljubavi cvetom, i ondak ona poče da peva,za šabane da se daje, mislim se,koji ti je kurac ena, zajebi šabana i paora kite, ne trebaju ti pare njiove. sada, u taj zaljub moj, gledam sa tugom i setom dok se ona od novog sada do triglava, jebava sa svakim jebenim kmetom. AMIN
Fapril ethereal Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 ko je, ili šta je ''suhomesnata'' žena? zena iz Topole NACISTI NA YUmu. PROPAST METALA U SRBIJI
Guest Bata Životinja Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) Pamtili bi mene, ko Tepeša Vlada, Da sam politićar vajni, Ja bik bijo ministar kulture,milicije grada. technically - ovo je Gestapo I Hesse nije nacista, upravo suprotno, mislim da se Korać najviše pali na njega... A Mladić i Karadžić takođe nisu nacisti. Edited October 7, 2008 by Bata Životinja
Totamealand Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 POEMA ENI POPOV 2006. ja videh je na tv, noge mi se oduzeše,i ja rekoh:''u jebote,bre!'' bejaše to ena popov,mesce iz novoga sada postadoh ljubomoran ko pseto, kad shvatih da je neki di dzej marko tamo kara. srećom, raskide sa kerom, a ja je opet kao boginju gledah, svaki dan mi bese ispunjen prolećem, i mirisnim ljubavi cvetom, i ondak ona poče da peva,za šabane da se daje, mislim se,koji ti je kurac ena, zajebi šabana i paora kite, ne trebaju ti pare njiove. sada, u taj zaljub moj, gledam sa tugom i setom dok se ona od novog sada do triglava, jebava sa svakim jebenim kmetom. Ova me i dalje oduševljava posle tri meseca. Piši knjigu, Petre.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Imate pitanja? Evo odgovora od ćika pece. Suhomesnate zene-obićno se misli na suve ribe,zgolje i golje,one zašta ćovek nema gde propisno da ih ufati.ufatiš ti to,ali kad se guz pod prstima ne topi,nije to to. zašto suhomesnate? pa kad se ćajna kobasica i kulen seku,jel se ne seku na tanke kriske ili šta? takve su i one suvo meso,bez jaćih oblina,bez prekopotrebne mesine za sevdah. btw.sutra stizu nove pesme,treba samo da ih prepišem na raćunar na poslu.
Guest Bata Životinja Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 ''Jedre,mesnate,suhomesnate za mene to ništa ne znaći'' ''ali kad se guz pod prstima ne topi,nije to to.'' pa onda ipak znači I što se tiče novih pjesama, ja bih još koju o Eni Popov, ako može
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 ''Jedre,mesnate,suhomesnate za mene to ništa ne znaći'' ''ali kad se guz pod prstima ne topi,nije to to.'' pa onda ipak znači I što se tiče novih pjesama, ja bih još koju o Eni Popov, ako može osećaj nije isti,ali pićka je pićka,bitno je da štrapacira.da l će onabiti debela il mršava to mi je nebitno.savatati i kraj.e sad,što osećaj pri stisku guze ili suvlje sise nije isti,to je druga stvar. da ćika peci znaće te sitnice,pa sumnjam da bik više od 1/2 pićke uspo pojebati do sad. biće pesmica,sutra,sigurno.ali nećemo o eni,da se ne ponavljamo.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 SANJAM Sanjam tebe, sanjam vrela leta Sanjam te samnom u klasju, ležimo dole Ja ti gaće cepam Ti se malo kolebaš Ja ti gaće cepam, I nudim ti moju sevdah salamu Napravaiću ja od tebe Prvu pravu banatsku damu Sanjam kako ti ga teram uz topolu Ti se previjaš u ekstaznom bolu Sanjam kako ti ga preko ograde dajem Na komšijske djukce, kao besan lajem Al bitno mi je da ga, Sa užitkom tebi dajem Sanjam kako te guzim, I kako sam obriso dupe posle kenja Sanjam te bedevijo jedra Dok se novo jutro sprema. CIRKA Svakog radnog dana od devet do pet, Znojim se na poslu, i ustežem svoj ćmarni cvet Ali kad od šest do deset dodjem ikipi Na cirku pred dragstor Dizna mi se otvori, I posle petnaest piva, više niko ne broji Ko je kolko popio, samo nam je bitno da se kidamo Cirka mojoj dizni prija, svakog dana preko 15 piva Sutra opet poso, znoj, al misli meni lete Ka cirki, majko joj. Cirka, alkoholisanje i ciroza jetre, Besno gledam kuje nafraćkane, jebem li im pleme Nisu svesne da ću da ih imam, Na šte srca da im dam I kad jebem pijan, ja jebem kao besan pas! Sa ekipom cirka to je bruka, alkohola nikad dosta Tako svakog dana, jebeš probleme, kuću i žene Kad cirka mojim venama krene Oko mene spirale šarene, sve kurve i babe su mi lepe I svima bih za uspomenu da ostavim svoje seme. Cirka je meni smisao života, psihićki sevdah, jetrena divota Sedam piva ne ex niz grlo, bolje je no sedmica sa lota. Cirka udara u glavu, Ko što moja kita bije kliću od neku kuravu Cirka meni pruža da se osećam bolje Cirka meni ćini da lepše gledam drolje Cirka mi u glavi svaki bogovetni dan Kada cirku sjebem, Ja ne biram da l’ je pićka ili ćmar Cirka meni prija,i to jako dobro znam A kada dođe vikend, ucirkam se duplo više I takav idem u grad, I svakoj kurvi dragoj, Ispunjavam ciganski san. GOSPODAR SVOGA TELA Kada vidim neku pizdu, Odma punim svoju cevnu diznu Ja sam gospodar svoga tela, Dirigujem orekstrom od pun kurac organa Ja sam ispunjen životom, i u meni nema mana. Moje telo, olićenje je bogovske figure Na meni nema sala, Niti negde da kipi, niti da mi strije cure Ja sam gospodar svoga tela I vojvodjanske cure, zamnom danonoćno jure. Ja sam gospodar svoga tela, i samnom bi svaka htela Nebitno da l je kraj mene legla il name sela Svaka bi da okusi komad, moga skladnog tela Ja sam gospodar svoga tela, Кojem posvecujem paznju svaki dan Ja sam apolon 21.veka, Ѕex simbol bez premca.
Guest Bata Životinja Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 a što ne odeš do Budimpešte?
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 a što ne odeš do Budimpešte? bio sam bar tri puta do sad.dobre madjarice.jednom ja u prodavnici,i istripovo se da me zajebala za kusur i priserem joj.kad je sine uzela da se dernja,pa zadigla suknju,valjda da mi pokaze,gde,kako me zajebala,da nema nista...a gace bubreznjace.gledo sam,nasmejo se i reko OK.i izašo napolje.ludilo. van prodavnice,opustene su madjarice.jedino niko tamo ne vole ove suboticke madjare.
Guest Bata Životinja Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 nisam mislio na tu Budimpeštu nego na ''srpski panter u Budimpešti''
METAL Man Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 P.S:NEMOJ ME VARNUJETE,PREBACITE OVO U SNAGU REČI. HIMNA YU METAL FORUMU Guardian of the blind glavni je baja Za njim idu Apeiron, i Shamandalie,lepotom izvajana Tu su i frubi666, Kirk84 i RNA hey! Članova je preko 10000, Yu metal forum moze biti nova samostavana drzava. Yu metal forum, jedini i najveći, za njega mremo svi Yu metal forum,registruj se i ti. Haha ladno ima i mene.. pocastvovan sam.
vudun Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Gde se izgubiše onoliki silni cult & occult postovi ? baj d vej: http://forum.rockthenation.info/index.php?...247;type=avatar Ovaj avatar ti je najjači od svih što si imao, da ga vratiš! To jest, da po prvi put metneš ovdi. A i pesma nije loša: Svet je potpuna korpucija Turbo folk je posto institucija Legalan je homoseksualizam i prostitucija Ostaje nam samo egzekucija Mi se ostrimo, sirimo se, izlazimo na drum Mi djuskamo, u pogu skacemo, mlatimo glavama Ubijamo se od piva i lipamo rum, Mi smo nova nada, metal brigada, death sentnece squad Mi na gamad dizemo ton Hail hail Hail Rock The Nation Metal forum (growl) Mi sviramo air gitare, za metal i rock zivimo Ne trebaju nam pare Svaka troo koka svoju matzu daje Svaka bedevija, cura laka deli sa svima zvake! Nama ne trebaju murije, nama ne trebaju zakoni Nama trebaju hmeljni sokovi, i 10 litara of rum Hail,hail,hail Rock The Nation Forum Ima nas tu svakakih i slabasnih i jakih Ima nas i mudrih, glupih, tupih, teških lakih Mi smo skupina do jaja Zavidinam na metal odanosti i knindza mali baja Mi vise od njega pijemo, i pivo, viski, rum Mi smo madafukkin skupina hail,hail,hail! Rock The Nation Forum! Foruuum! (growl) - Poznato ti od nekud ?
Dekadent Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 cirka je odlichna,samo ne razumem kako ti imash dobro telo i pored 15 piva dnevno,al ajd 1
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 to je zato što ja stalno vežbam,trćim,bildujem,ja ne praktikujem da se opijem i da ondak odem kući i gledam televiziju,i tako se tovim ko krme. ja posle pijenja,idem,radim nešto,sagorevam kalorije,jebem,ludujem tako da stomaka nema.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Lepo je sto si svoje misli, ljubavi, strahove, zelje pretocio u poeziju
Guest YaMa again Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 ja posle pijenja,idem,radim nešto,sagorevam kalorije,jebem,ludujem tako da stomaka nema.
Recommended Posts