Talvi Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Vidis, kakvo god misljenje o Tesi ljudi imali, oni ga makar imaju. Mnogima je Tesa i simpatican lik upravo takav kakav je i na njega kao licnost ne mozes ostati ravnodusan. A, vidis, kad neko ko je na ovom forumu od juce pocne da pljuje nekoga ko na istom forumu ima status kultne licnosti to je, u najmanju ruku, klinacki i jadno. Nije da sad nesto branim Tesu, jednostavno, ne radi se to tako da se jednostavno pojavis na forumu kao poslednji anonimus i krenes da pljujes.
Bata Trokrilni Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Pa, sad mogu da napravim duži niz ljudi koji su ubrzo po registrovanju počeli mene da pljuju. Neki su se i registrovali ili čak pravili fejk naloge samo zbog toga.
FëanorSonOfFinwë Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 (edited) ma neam nameru da nikog prozivam... aj mrzime da se raspravljam... ja sam samo izneo neko svoje misljenje i to je to ... Edited May 24, 2009 by FëanorSonOfFinwë
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 DRAGA Koliko me voliš,u jutro i u podne Koliko me želiš,kad ti jezik pristavim, medj noge voliš li mojih guznih mišića rad pališ li se kad te obradjuje moj kurajber aga? voliš li me draga,kad ti ga utućem do balćaka pališ li se draga,na mojega ludaka? a voliš li ti draga,kada posle seksa kitu obrišem o zave-se voliš li kad se pokenjam,a ne pustim vodu zase-be voliš li kad za rućkom prdim i kao svinja podrigu-jem voliš li da me gledaš dok mi kita za mladim komšikama poskaku-je? voliš li me draga,u jutro i u podne voliš li me uveće,i u praskozorje voliš li me kada ponašam se ko svinja kad na butini posle jutarnjeg seksa, ostane ti moja bela slina? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KONOBARICA STANA Ona je san svake kafanske vancage i vucibatine za njom svaka pijandura igra đepni bilijar i uzdahuje Ima sisu kao dve košarkaške lopte, dupe soćno i okruglo noge mesne i soćne bradavice na sisama tako mmm voćne gaćice nosi,one tankog veza a medjunožje krasi joj ćuperak kikireza Konobarica Stana,voli se jebati s gostima, ali samo zbog para kada neki cigan peva,njoj vlaži brkata minđara i šeta,vrcka medj stolovima levo desno a svaki gost njen sekret oseća, i uvija se,ko da mu je govno retko Konobarica stana,duge crne kovrdzave kose rad kukova u krevetu ima oći da ti iskoće To kad jebeš nije svejedno Gde god da ga zariješ,osećaš se medno Dal' u guzu di tarzanćići pire Dal' u mindju,gde resice ko zmije mile Il u sise da osetiš svu žar Konobarica stana,pruža full komfor ćar Ja sam Stanu prošle jeseni jebavo i pevo sam joj ko Boban Hajde selo da selimo Ja rekoh,gde ćemo ga naseliti? ona: medju sise! ja krenem,a ona meni: tu ne moze selo biti! ja opet; hajde selo da selimo,gde ćemo ga naseliti? ona: u dupe! ja krenem,a ona,tu ne moze selo biti! ja: šta ne moze kurvo,natrti se i ćuti,u dupe mi samo daj! --------------------------------------------------------------------------------------------- ELEGIJA: PRINCE OF DARKNESS (ETERNAL) Vućeš se ulicama dok kiše padaju zastajkuješ uz izloge,i gledaš kako se parovi ćmaću, po kafićima, devojke s mladićima Gledaš ih,dok neki lola ne provali i ne otera te u kurac A tebi tuznom u grlu zastane,osetiš se kao poslednji tukac Na tebi izlizana i isprana majica hamerfol Devojke te zaobilaze,iz dana u dan, obuzima te sve veći i gorćiji bol Nemaš druga da stobom podeli tu tugu Nemaš ni devojke,kojoj bi od milošte uvalio svoju moćugu Ulicama se vućeš teško ko poslednja vucibatina Jedva ćekaš da stigneš doma,de te ćeka topla splaćina Nerviraš se iz dana u dan,što te jebe kako ko stigne a tebi i kad se neka da,ne more,jer neće da ti se digne Kući kada dodješ,metal jedini ti je spas kada pustiš terabetoni,saxon ili nekog grobara ti postaješ car I onda I onda I onda sedneš za svoj kompijuter na yumetal forum,potom,ti se uloguješ pa zadješ redom da svima jebeš mater a jebo bi i Razbijaćevu ženu ali ne moreš, jer ćovek bi od tebe,napravio vulkanski krater al nećemo sad o tom Druziš se sa štreberima,jednog zovu Bane Gonoreja,drugog Mile Konj sve u svemu,kad ih vidiš ne zna se koji je od kojeg veći som Od devojaka si digo ruke,jer sklanja ti se svaka oćigledno start ti nije dobar zauzdaj se malo,nije fora glumiti samo ludaka ne pali se nijedna,pa ni da je riba laka Mani se ćorava posla,i postovanja na temema yumetala izađi malo napolje,s malo tvoga mozga i ideja svaka bi ti pićke dala kao šaše,imao bi ruke pune posla a ovako samo suva kurca elegićan do kraja života osta. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ AC/DC NA STADIONU PARTIZANA Ah kako divan dan,toliko sam srećan,a nije derbi ne igra zvezda i partizan a opet,utakmica jedna važna na mojemu omiljenom stadionu igraće se danas sv navijamo zdušno za jedan jedini tim u srcima našim oduvek šampion,većni pobednik ako pljuješ,ili ako si protiv,prava pićka ti si srce drhti ponosno kada svira Ejesidisi Kad lokomotiva zapišti,reć od žara meni u grlu stane pa krene voz rokenrola,i sreći mojoj beskrajnoj nikako da svane Provodimo se,skaćemo svi smo kao lude toliko je ludo noćas i da budemo u paklu nikako loše mesto ne mere da bude Samo rockenroll u mom srcu nocas plamti koncert ejsidisija, to je nešto što se za života pamti šta koji kurac palac,morbidni andjeli i sadisti to bre sve u tiranu terati pa nek sa njima šiptar vrišti Većeras samo topovi tuku,svi šabani i foleri za kurac mogu da nas povuku mi smo većeras u transu svi na autoputu za pakao u crnom vraćamo se mi I pucamo iz zadovoljstva,ko gromom pogodjeni rockenroll bozjom rukom noćas mi smo vodjeni i staro i mlado,noćas kao jedan glas kliće ejsidisi na stadionu partizana spektakl 2009,sad i nikad više i zato ko nije bio,a pljuje ceo dogadjaj more kitu da mi siše, i da se mojih slanih muda napase porućujem mu to i ništa više! ---------------------------------------------------------------------------------------- Petar Vranješić Vojvodjanski Lola (AC/DC FOR LIFE) 27.05.2009 1
Grobodan Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Odlična je ova zadnja, kad pre stiže da napišeš, svaka čast samo ne diraj Morbid Angel više I za Princa ti je svaka zlatna, nije on tako glup koliko pravi budalu od sebe.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Fala baća,fala...andjeli su došli samo u trrenu ispiracije,greota mi da menjam sad.
Zen Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 (edited) Stavljam veto na komentarisanje Princa i Teshe. Sem ako cete to da radite u stihu i iole smisleno. Ovo je tema o poeziji pa izvol'te. U suprotnom, katanac i warn po spisku. Edited May 29, 2009 by Smorock
Zen Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 (edited) Nedokazni ste. Pauza dve nedelje na temi. Bez prava na zalbu. Edited May 30, 2009 by Smorock
Recommended Posts