Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

:D

Je l' si skinuo nove slajdere? Albysovi su najbolji za sada.

Skinuo sam prvo one koje si prve preporučio i odigrao par utakmica, ali kada sam video da skoro ništa nije izmenjeno onda sam još malo čeprkao i na kraju skinuo upravo te Albysove :da:

Inače, koji nivo igraš i koliko ti minuta traje četvrtina?

Edited by Thule
Posted

Opet se navukoh, sreća stigao je i PES pa malo miksujem, u početku mi je 2k10 bio smaranje ali kako vreme prolazi sve je bolja igra i još jedna koja se ne briše sa harda (uz Mafiu, Colin McRae Dirt i San Andreas). Ja pičim sa Lejkersima kao i uvek, na pro level i 8 minuta kvoter :rockdevil:

Posted

Ja pičim sa Lejkersima kao i uvek, na pro level i 8 minuta kvoter :rockdevil:

Ja igram onaj My player mod. Dovedu me kamp Lakersa, preživim prva dva dana, treći dan isto odigram baš odlično, i izbace me... Reko' dobro, idemo u D-NBA. Odigram par utakmica za neki tim, dovede Golden State. Igram za njih nekih dvadesetak utakmica, sa prosecnom ocenom B+, što će reći da sam bio jedan od boljih i efikasnijih u timu, a onda odigram loše dve utakmice za redom (C+) i eto mene nazad u D-NBA. U čemu je fazon, u toku karijere ne smeš da odigraš niti jednu lošu utakmicu ili ima da te vrate u nižu ligu. I malo smara što ne možeš da podesiš Sim quarter length. Ovako se moje utrakmice završavaju na oko 60 poena, a komp ima realne rezultate, pa nema šanse da ikada osvojim ikakvu nagradu, jer će uvek drugi imati više poena, skokova, asistencija...

Posted

Нофи стрит фајтер? Рокам га и ја.

Збори хефесте, оћеш ли то преко нета а мислим да може, да те утепам онолико пута колико си књига у животу прочитао.

Moci cu da te derem tek sledece godine jer trenutno nemam kuci internet. Selim se u novu kucu na prolece, a tamo sam sve lepo namikerio.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Nisam pre igrala nista sto spada u Games for Windows live, igram Batman-a i hoce on da radi super al cima me za nalog i serial number i kao nema save-a bez toga a legitiman je krek i sve. Jel to tako treba ili sta? :D

edit: ah da, offline account :udri:

Edited by MissionVao
Posted (edited)

Pft naravno :D Al mnogo sam ga dugo igrala pa mi se malo smucio, pravim pauzu uz L4D2 i Borderlands. Sad mi se i to smucilo pa je pao COD :haha: Gamerska nedelja, skroz. Samo jos KOTOR fali.

Edited by MissionVao
Posted

Odigrah par misija...nije lose,dobra je igra...totalno u Mafia i The Godfather fazonu,ali ipak sa vecim akcentom na stealth osobinama,sto meni licno bas i ne lezi...kakvo sakrivanje,maskiranje,kurci/palci...uletim,izrokam,i begam iz opasne zone...moze li se nekako namestiti da radi antialiasing?

Posted

Mozes ti slobodno da igras sa takvom taktikom samo ce ti biti mnogo teze... i dosadnije.

Ne znam za antialiasing... meni je valjda ukljucen... ili nije. Meni izgleda odlicno pa nisam ni gledao da li ima opcija.

Posted

Odigrah par misija...nije lose,dobra je igra...totalno u Mafia i The Godfather fazonu,ali ipak sa vecim akcentom na stealth osobinama,sto meni licno bas i ne lezi...kakvo sakrivanje,maskiranje,kurci/palci...uletim,izrokam,i begam iz opasne zone...moze li se nekako namestiti da radi antialiasing?

Ako imaš nVidia kartu, možeš direktno u njenim podešavanjima - nVidia control panel pa onda Manage 3d Settings, pa tu nađeš igru i podesiš sve što ti treba.

Posted

Vidis,to nisam ni znao.Hvala na informaciji.Naravno,bio je iskljucen antialiasing.Dakle,jebem ih u opcije,idu mi na kurac igre u kojima nemas podesavanja u meniju.

Posted

Jeste glupo za moderne igre da nemaju podešavanja. Mogu da razumem HoMM III zašto nema, al' ove novije ne kontam... No dobro, bitno je da si sredio to :pivopije:

Posted

Ima li neko link za crack LOTR - Battle For Middle Earth 2 v1.06? Svaki na koji sam do sada naleteo je zarazen Trojancem. :no:

Posted

Ako se nalazi tamo onda nije trojanac. Pogledaj po nekim torentima šta kažu ljudi u komentarima, najčešće su to tzv. "false positive" slučajevi.

Posted

Poceo sam da igram "The Saboteur". GTA fazon smesten u WWII. Deluje dobro. Prva scena u igri su gole SISE! :haha::rockdevil:

Igra je odlicna. Na pocetku malo davi ali kako se prica razvija misije su logicno, sve zanimljivije. Stealth momenat daje poseban smek igri. Plus pentranje i skakanje sa zgrade na zgradu u Assassins Creed stilu samo dize igru na visi nivo. Kombinacija GTA, Godfather, Assassins Creed, Splinter Cell (stealth)... super. :D Posebna je zabava kada jurcas sa automobilom i gazis nemce. Super je i fora sto je na pocetku celo okruzenje crno belo i kako zavrsavas misije i kako se smanjuje broj nemaca na nekoj teritoriji ona poprima boju.

Ima i svojih mana. Recimo dijalozi su pomalo dosadni, arsenal oruzja je sveden na svega dva, plus bombe, granate. Generalno nemam vece zamerke za sad.

Preporuka ko voli gta-olike igre.

Posted

Odlicna igra,ali kao i vecina novijih igara,prekratka.Presao sam je juce,jako je to kratko.Sem toga,nema nekih preteranih zamerki...sve u svemu,definitivno jedno od najboljih ovogodisnjih izdanja.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...