Sinstrel Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Igrao i presao Alan Wake. Igra je verovatno u Top 5 za ovu godinu. Igru je radio Remedy Entertainment koji je stvorio i Max Payne fransizu. Stvarno odlicna igra. Od jezive atmosfere, preko uvrnute price, potpuno filmskog ugodjaja tokom citave igre, gameplaya pa do muzike, glume i grafike, igra rastura. Jedino je steta sto je xbox ekskluziva.
Denny Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Spazio sam je dok se samo pričalo o njoj, i popizdeo sam kad sam čuo da je neće biti za PC. Sranje...
Denny Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 World Premiere Uncut Black Ops Trailer http://www.youtube.com/watch?v=Xv6U7IqNis8
Andrija Smith Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Igrao i presao Alan Wake. Igra je verovatno u Top 5 za ovu godinu. Igru je radio Remedy Entertainment koji je stvorio i Max Payne fransizu. Stvarno odlicna igra. Od jezive atmosfere, preko uvrnute price, potpuno filmskog ugodjaja tokom citave igre, gameplaya pa do muzike, glume i grafike, igra rastura. Jedino je steta sto je xbox ekskluziva. Šteta? :D Skidam posle ovakvog opisa.
voodoo_ Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Vala prave je već 8 godina, da je ispala sranje onda bi trebalo da se ubiju
Sinstrel Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Šteta? :D Skidam posle ovakvog opisa. Pa onaj ko nema xbox njemu je sigurno steta. Saosecam se sa njima pa sam napisao to.
Thule Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Vala prave je već 8 godina, da je ispala sranje onda bi trebalo da se ubiju Vala baš Pričali su da neće raditi na Max Payne 3 jer žele da se posvete Alan Wake-u i tako pričaju već godinama. Mogli su još dva odlična Max-a izbaciti do sad
Sinstrel Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Max Payne je preuzeo Rockstar tako da nema vise veze sa Remedy. Ali eto nama Makse u oktobru.
Denny Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Koji će biti sranje. Po onim šotovima mi liči na GTA: Max Payne.
Denny Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Mafia II Updated Hands-On - PhysX, APEX, and 3D Vision
23/16 Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Igrao i presao Alan Wake. Igra je verovatno u Top 5 za ovu godinu. Igru je radio Remedy Entertainment koji je stvorio i Max Payne fransizu. Stvarno odlicna igra. Od jezive atmosfere, preko uvrnute price, potpuno filmskog ugodjaja tokom citave igre, gameplaya pa do muzike, glume i grafike, igra rastura. Jedino je steta sto je xbox ekskluziva. Odlicna igra. Kada sam video Lynch-like tripove pred kraj igre, umalo nisam zaplakao od srece . Ova godina je stvarno krcata dobrim igrama, jedva cekam da dodje leto, pa do mogu i nesto drugo da radim.
Thule Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Koji će biti sranje. Po onim šotovima mi liči na GTA: Max Payne. Taj fazon. Sao Paolo... Ma mo'š misliti. Gde su tu noć, kiša, stripska atmosferra, Noir York City? Seljaci. Ovo je jedna od igara koju je Rockstar mogao i zaobići. Nije to njihov fah.
-Mare Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Imate li proverene RS linkove za Assassin's Creed 1? Proveravao sam WBB, ne mogu da nadjem - samo gomila linkova za dvojku.
Drogarito Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zlMkME4bSeM Mater im jebem.
Zoidberg Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Puko mi je glas od deranja tijekom igranja AC2 E, to se zove igra
Маузер Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zlMkME4bSeM Mater im jebem. Ja jedva cekam.
Drogarito Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Nisam oduzevljen Empire i Napoleonom.Nadam se da ce barem ai unita biti bolji.
Маузер Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Bolje je jbg sa macevima nego pucama. Nije to meni taj Total War.
MissionVao Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Uclanih se i ja u Xbox klub Odmah sledi pitanje - ko osim Gamesa drzi komponente? Trebaju mi neki kablovi a oni su ih rasprodali i 'vise ih nikad necemo dobijati'.
voodoo_ Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 (edited) Virtual, zgrada iza Mekdonaldsa na Novom Beogradu kod desete gimnazije. Ako ti treba flešovanje, imam ortaka koji to radi profesionalno za manje pare nego ovi u Virtualu. PS. Ne ugrađujem se, phear not Edited June 10, 2010 by voodoo_
MissionVao Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Ma jok, kupila sam vec sve sredjeno Uh NBG, valjda cu uskoro otici
Denny Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Kače ljudi The Forgotten Sands, ali su u pitanju ili ruske verzije ili sa Wii emulatorom. Jedva čekam neku zglavnu verziju.
Andrija Smith Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Uclanih se i ja u Xbox klub Odmah sledi pitanje - ko osim Gamesa drzi komponente? Trebaju mi neki kablovi a oni su ih rasprodali i 'vise ih nikad necemo dobijati'. Neka je sa srećom, da ga ne gasiš. Ja poludjeh, igra mi se Alan Wake namrtvo, a nikako da ga flešujem. 1
voodoo_ Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4n5zai5xzE8 Novi Mortal Kombat, samo za konzole
Recommended Posts