Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ih, davno smo ga worshipovali, ubrzo će i drugi dio najvjerovatnije, objavljen je već. ;)

Ja sam još pod utiskom Red Dead-a, atmosfera u igrici je nevjerovatna. Plus što ima što da se radi nakon main story-a, za razliku od GTA IV.

Posted

Ja sam još pod utiskom Red Dead-a, atmosfera u igrici je nevjerovatna. Plus što ima što da se radi nakon main story-a, za razliku od GTA IV.

Koji sam ja moron, mislio sam da je kraj kad ubijem Dutch-a.

KAKAV JEBENI KRAJ. Ovo ulazi u top 5 igrica ikad.

Posted

Batman: Arkham Asylum je jebeno predrkan. Oduševljen sam, ne mogu da se odvojim od računara.

Odlican je Batman AA. I ja ga igrah pre 2 meseca i odusevio sam se. Mislio sam da je bezveze igra kad je izasla prosle godine, ali se prevarih. Sad se nestrpljivo ceka drugi deo.

Posted

Igra neko ovaj beta Medal Of Honor? Ortak mi trazio da je skinem, pa me zanimaju ovi Beta kljucevi. Ima li ko da pozajmi jedan? :redface:

Posted

Prelazim Assassin's Creed 2 po drugi put, i sad mi igra pocela da crashuje, i to cesto...Prvi put kad sam prelazio mozda jednom-dvaput je izbacilo iz igre...U cemu je problem?

Posted

Može neko da mi preporuči dobru igru (ne mora biti nova), a da je ima za xbox?

Pokušao sam da igram Gears of war ali igrica me je tako smorila da nemam riječi, jednostavno ne mogu da vjerujem da ono važi za jednu od najboljih igrica za konzole.

Hvala. :pivopije:

Posted

E jbg. Mene je konkretno iznervirao užasno glup checkpoint sistem, jer čuva na tipa svake 2 velike bitke. Opučim se dok ubijem milijardu onih manjih neprijatelja, dodju mi 3 boomera i odma me ubiju, pa aj ispočetka. A i očekivao sam više priče.

Posted

Uh sad i ja mislim da se vise isplati sacekati par meseci da se patchuje. Ima takvih ispala da je to strasno.

Ma samo 1.2 da izadje, za ostalo ce uvek biti nekih nezvanicnih ispravki. Uzgred, najavljen Crusader Kings 2:

crusaderkingsdraft1.jpg

i Heroes 6!!! :D

homm.jpg

Posted

:o

Opet neće biti života nekoliko meseci. :no:

Mada je centar pažnje na smrdljivim ljudima koji su najbednija rasa u celom serijalu, ali svejedno - jedva jebeno čekam.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...