Lunar Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Vec tri dana skidam ovaj Max Payne 3. Evo ga sada je na 70%, jbt. vise nikad necu skidati igru od 28 GBa, pre cu je kupiti kod pirata za 300 din.
Denny Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 I ja sam čim je izašla. I na kraju ne valja crack. Shift + Delete i nikad više.
Lunar Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Evo poceo sam da igram Max Paynea, samo je smor sto moras konstantno da budes offline. Danny nadam se da kada ti je instaler poundio da updateujes igru, da si odbio? Inace pazite ovu fotku, totalni oldschool i nostalgija.
Osiris Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 samo je smor sto moras konstantno da budes offline Ne moras biti offline vec mozes da blokiras .exe fajlove u firewall-u (obicnom windows-ovom, "outbound rules"), dva u folderu igre i jedan u folderu Social Club-a. Garantovano nece praviti probleme...
MissionVao Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Alien Swarm je super, sad istrazujem kakve su fan made mape posto originalnih ima samo 5-6 Free je na Steam-u tako da je fina za co-op, ko voli takve.
tier_mfkr Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 E, kako da na 64-bitnoj windows sedmici rade stare igre, tipa Worms World Party? Danas sam je instalirao i nece da je pokrene, "stop working" poruka... Pa sam malo guglao i nalazio neke patcheve ali i dalje ne radi. Pa je'bi mog'o neko da mi kaze sta da radim?
ShinigamY Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Nemoj da te laze Jare Nije bitno da li imas 64 bit ili 32 bit. Ukoliko igras 32 bit igricu na 64 bit sistemu, maximum Ram memorije koju moze igrica da ti vuce je 3 gb. Ukoliko imas 64 bit igricu za 64 sistem, vuce rama koliko mu dopustis. Jedini su problemi BILI kod 64 bit sistema driveri, ali sada je to sve sredjeno, maltene nema drivera za 32 a da ga nema za 64. S toga, ne verujem da je do OS-a. Moze biti do igrice, do crack-a...
tier_mfkr Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 @Svetleci Ami: Hvala... E sad, ne merem da izguglam krek
ShinigamY Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Jel si pratio ovo? Vidim da ova igrica ne treba da se krekuje, samo da se fixuje sa ovim: http://forum.team17.com/showthread.php?threadid=38883
tier_mfkr Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 A jesam, skinuo sam i taj servis pek i to dole... I on kanda fiksuje to, odradi sve ali i dalje je isto... A jebes ga, ako i ne uspem nije ni vazno, uvek imam CS
Denny Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Probaj u compatibility modu. Prebaci na Vistu/XP/šta god, rokni ok i obavezno Run as Admin.
tier_mfkr Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Izgleda da ne radi na laptopovima koji imaju "Intel Integrated Graphics Accelerator" (sta god to bilo :big blue: )
Dark_Elf Posted July 20, 2012 Report Posted July 20, 2012 Netbook, ili lap? Ja imam netbook sa winXP-32 bit (wormsi šljakaju perfektno), a drugar isti netbook koji mu je došao sa Win-7. Ne znam koji mozgovi su stavili win 7 na netbook sa svega 1GB memorije. Ja bih ti savetovao da na tom lapu ili netbooku instaliraš XP, pogotovo ako imaš malo ram memorije (koju ionako i grafička kartica troši), ne samo zbog Wormsa, nego i zbog ostalih stvari. A probaj i compatibility mod.. ovo što Denny kaže.
Geralt of Rivia Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 jel igrao neko the darkness 2 na pc-u? valja li? pojma nisam imao da su izbacili za pc, secam se da je kec bio dobar samo ga nije bilo za windows.
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Једно питање. Одакле скидате игрице сада? Конкретно, требали би ми линкови за ову, па ако неко можда може и да подели.
Osiris Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Brate, to nemas za pc, samo za ps3... Ja uglavnom sve skidam sa piratebaya, otkako je puko megaupload a rapidshare stavio ogranicenja. Samo pristavim pa kad bude - bude...
Јарослав Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Ау јеботе, види стварно. Не знам како сам то превидео. Па добро, где има тих рапидшер линкова? Пошто има маса оних лич сајтова преко којих се РШ линкови скидају пуном брзином.
ShinigamY Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Ma kakav rapid, torrent keva. Realno svega imas na torrentu, a sve vise ljudi se okrece njima, tako da, sigurica je traziti tamo. Ne mogu naci link na RS ili slicno a da radi poso, tj da nije skinut vec ili slicno...
Osiris Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Dok sam skidao tako trazio sam linkove na rapidserbia.com, ali sto kaze Shinigamy, jadno je preko rapida...
Denny Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Krenule glasine kako Valve razvija next-gen Source2 engine, a to može da donese mnogo lepih stvari, složićete se. Izvor
Recommended Posts