Captain Spaulding Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Otvorite temu za Facry,smorili ste:) P.S. Veca je istina da sam ljubomoran sto imam krntiju od racunara pa se ne usudjujem ni da instaliram igru a necu da igram na low... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Nije neka velika razlika izmedju low, menium i high.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Ma kakvi...nece ni minimum .... http://www.systemrequirementslab.com/cyri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Курац је то од сајта. Ту пише да ја не могу да терам НБА2К13, а игра ми лети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Istina, meni je za dosta igrica pisalo da ne mogu ni da ih pokrenem a rade bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Procureo je DMC ako nekog intereuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 m93 crna strela, a u igri pishe Z93. kazhe opis: "The Z93 is the perfect weapon for when you really want to kill someone. This Yugoslavian bolt-action rifle is chambered in .50BMG, which is a bullet large enough to kill a T-Rex or explode a watermelon in Russia on webcam" inache, gledao sam malo oko ubijanja oklopnika pored onog skila za takedown, pomenuli ste bazuku, bombe. strelom mu treba 5 komada, mozhe da se ubije jednim metkom (ja sam iz snajpera) u glavu s ledja, i isto dovoljna je jedna signalna raketa u njega. inache, prilikom oslobadjanja jednog autposta, kao pojachanje im je stigao jebeni helikopter, kreno me resheta miniganom i uspeo sam da sjebem helikopter jebenim flare-gun-om, od sad stalno nosim to sa sobom, a mozhe da zapali stvari isto kao i molotovljev, odlichna stvar.. meni za helikoptere glavna stvar bili oni LMG mitraljezi. oklopnjaci se mogu ubiti i strelama bez problema ako se gadja u potiljak, mada su takedown-ovi najsigurnija varijanta. ako nemas otvoren skill da ih ubijes nozem, pobijes ih sa death from above bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Procureo je DMC ako nekog intereuje. Skida se Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Kakav je DMC?Nadogradjuje se na pricu ili...? Nego,probao sam neki dan novi COD...koje smece od igre jebote,govno neopevano.Najgori COD ikada. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 http://games.benchmark.rs/games_vesti/dankan_dzhon_rezhira_world_of_warcraft_film?fb_source=ticker&fb_action_ids=286878704772079&fb_action_types=og.likes Nakon sto su skoro upropastili francizu sa WoW-om, nadam se makar solidnom filmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Bouvijev sin. Kakav je DMC?Nadogradjuje se na pricu ili...? Nego,probao sam neki dan novi COD...koje smece od igre jebote,govno neopevano.Najgori COD ikada. Oni samo stancuju taj COD, a sranje je, realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 http://games.benchmark.rs/games_vesti/dankan_dzhon_rezhira_world_of_warcraft_film?fb_source=ticker&fb_action_ids=286878704772079&fb_action_types=og.likes blizard je vec odbio da proda prava za snimanje filma po wow-u..doduse onom retardu..ne mogu da mu se setid imena. moguce da je fransiza na umiranju pa da iskoriste maximalno. zivo me zanima kako ce koncipirati celu stvar jer je prica koja prati wow dosta komplikovana i obimna. Nakon sto su skoro upropastili francizu sa WoW-om, nadam se makar solidnom filmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) @MegaAnonimus Nije sranje.Sranje su ovaj novi i MW2.Svi ostali su odlicni. Edited January 31, 2013 by lemmy sixx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 au..sta li uradih sa prethodnim postom izvinjavam se, kucam sa fona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 (edited) @MegaAnonimus Nije sranje.Sranje su ovaj novi i MW2.Svi ostali su odlicni. Pa na te sam i mislio, taj Black Ops i to, oni raniji, narocito kec i dvojka su vrhunski. Edited February 1, 2013 by MegaDave90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Kakav je DMC?Nadogradjuje se na pricu ili...? Nego,probao sam neki dan novi COD...koje smece od igre jebote,govno neopevano.Najgori COD ikada. Koliko znam prica nema nikakve veze sa starijim delovima. Glavni junak je neki skroz levi lik u skroz nekom levom vremenu itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Nije Dante Dafuq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Jeste Dante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Da ali nema veze sa onim pravi iz ranijih delova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Pa kako god, Dante je, u alternativnom svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Pa na te sam i mislio, taj Black Ops i to, oni raniji, narocito kec i dvojka su vrhunski. Ja sam mislio konkretno na Modern Warfare 2 i Black Ops 2.Bukvalno svi ostali su do jaja.I World At War,i Black Ops kec,MW3...sve bre valja sem navedena dva. Naravno,COD2 je neprevazidjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 (edited) Mene novi Dante veoma nervira. Ponasa se ko neki klinacki white trash sa mentalitetm though guya 90ih. Ali ako mozete to da preskocite, igra nije duga, a pruza sate i sate zabave i imaju nekih par podosta kul trenutaka. Fluidna je borba, ima dosta nacina na koji mozete da pristupuite borbi, nivoi su interesantni. Inace ovo je reboot serijala, tako da se ne nastavlja na nista vec je ovo prvi deo price koja tek treba da sledi. Edited February 1, 2013 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osiris Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Ako neko jos uvek nije odigrao ovu epski dobru igretinu, mozda ce ga ovo podstaci Inace sama tehnologija prenosa glume pravih glumaca u igru cini je revolucionarnom... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bourbon Princess Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Igrala ja. Baš je dobra, a nisam to očekivala. Mislila sam da se sve vreme pucalo na te momente prenosa glume pravih glumaca u igru, a da je zanemarena priča. Međutim, priča baš vozi. Igra je poput nekog filma, a vreme u koje je smeštena radnja (1947.) skroz daje na šarmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 To ima za pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts