Jump to content

Recommended Posts

Posted

Matori mislim da su sva ta sranja uvek hackovi.. najbolji dokaz je da ih imas za svaku net igricu i da niko nista ne radi povodom toga od modova/admina, a dobijas ta sranja cim ukucas u gugl.

• Upvote 1
Posted

Pretrazio sam citav google kako i pogledao sve klipove moguce cak i kada ukucam trazenu sifru za .rar on kaze da nije dobra. Isto tako trazi gomilu surveya.

Mislio sam da ima neki forum gde je to onako, manje zahtevnije.

Posted

Izgleda da me nisi skapirao.. poenta svih tih sajtova i "hakova" je da TEBE uspemuju kojekakvim virusima, trackerima, itd. - nista od toga ne radi, poenta je samo da ti nekome pravis pare tako sto radis survey-je, klikces linkove, ili dozvoljavas da ti ubace u komp kojekakav spajver. Drzi se dalje od toga, nema leba od tih akcija.. jedino sto je zaista free su one akcije preko sajtova za mmo-ove tipa mmobomb, gamecoach itd. gde ako se prijavis preko njih dobijes kod za neko besplatno oruzje, zlato, ili sta je vec valuta u igri.

• Upvote 1
Posted

Da, taman sam hteo da konstatujem da nista od toga neradi a i da radi bilo bi na torrentima. Ja sam ispao glup sto sam verovao da takve stvari rade :D

Hvala za mmobomb i gamecoach, probacu da vidim sta overim te sajtove.

Posted

Dobio ortak kod za Battlefield 4 uz graficku, i hoce da ga proda, fazon upola cene originala, jer mu se ne igra multiplayer, kupio graficku zbog Witchera 3 (neka grafulja od 400 e). AKo je neko zainteresovan, neka mi baci ponudu na PM ili ovde pa da se dogovorimo :)

Posted

drugar me navario na contract wars,za divno cudo nema puno ubera,dosta stvari pustaju da se otkljuca u startu da ne bude covjek bas topovsko meso,dobri serveri,dosta igraca,dobro je i leveling uradjen zato i nema ubera toliko,mape i sve ostaju u kesu browsera a i ne djubri previse,super radi i lijepo izgleda,15tak min partije tako moze da se uleti i da ne se ne gubi sad previse vremena,camping mjesta ima ali uvijek imaju manu,tako da nije ekstremno,sve u svemu odlicno.

Posted

Odigrao prvu epizodu druge sezone Walking dead-a, odlicno je, ali neverovatno kratko, bas kratko traje, to mi je bas bezveze. Najvise se isplati sacekati sve epizode pa onda igrati sve.

Posted

Igra li neko Day Z? Jako je zanimljivo a ima i Sprski server.

Survival post apokalipsa u kome ako pogines kreces iz pocetka. :) Ima i zombija, ali najveci neprijatelji su drugi igraci jer ce te ubiti samo da bi dosli do malo hrane i pica posto ako ne odes u neki veci grad ima da ti krce creva non stop :)

Posted

Da, sada je standalone ali je early access tj alpha i ima bagova itd itd i dosta je zahtevna, meni i na minimum secka. No dobro, kad budem imao bolji racunar, bice bolji dozivljaj.

Ja sam zasao dublje u sumu i nisam video ista za loviti....teska je igra, na pocetku si non stop gladan i zedan a onda drugi igraci oce da te ubiju haha

• 4 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...