Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako neko slucajno bude zeleo da kupi Wolfenstein novi, nemojte. Zajeb je teski, vecina igre mora da se skida sa neta.

>2014 godina

>kuka sto mora da skida igru sa neta

Pre bi popizdeo da moram sa 10 DVDova da je instairam

Posted

Gledaju se filmovi,a ovo se igra! A ti nisi igrao,sto znaci da seres.

Gledaju se filmovi jer ti ne glumis u njima, ides na koncerte jer ti nisi na bini pa kenjas kako je neki bend los i kako je neki film los

Poserem ti se u logiku

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Filmovi se gledaju.

Muzika se slusa.

Igre se igraju.

Ti o igri donosis zakljucak nakon sto si pogledao tamo neki klip i nisi odigrao ni jedan jedini sekund.E to je logika za poseravanje.

• Upvote 2
Posted

Filmovi se gledaju, ko onda snima filmove?

Muzika se slusa, ko onda pravi muziku?

Jako ce mi se promeniti misljenje igre ako je igram i ako vidim drugog lika kako igra.

Meni se ne dopada, i ti se pomiri sa tim. Ne dopada mi se ni Skyrim a igrao sam ga

Trčiš, pucaš, ubijaš, same old same old

• Downvote 1
Posted

Ti ne snimas filmove,ti ih gledas.

Ti ne komponujes muziku,ti je slusas.

O igri misljenje mozes imati samo,jedino i iskljucivo ako si je igrao.

O Skyrimu mozes,jer si ga igrao.O ovom ne mozes jer nisi.

I prestani srati.

• Upvote 1
Posted

kapetan smraduling:

ne,ti smaras,ni ja ne volim akcioni FPS pa ne serem po igri,cutim.druga je prica sto su nas razmazili sa igrama zadnjih 10tak godina pa klasicni akcioni FPS sve one koje love hedsotove u piksel i traze rpg zamaskiran u fps ne uzbudjuje proporcionalno hajpu.

stvar je jasna,ko voli napucavanje i zabavu,ogromne sanse su da ce mu se dopasti,ostali nek' zaobidju i igraju ono sto ih lozi,nije da nema takvih igara.

• Upvote 1
Posted

Amen. I stvarno ne kapiram pricu o igri koju nisi igrao, isto vazi i za filmove, a i za igrice. Kako bi zvucalo "ortak kaze da je novi mastodon sranje DERFOR necu slusati".. mislim, daj, saberi se, covece. Ne stizem da skinem a kamoli igram ovih dana, ali kapiram da ce biti dobar Wolfie, deluje nesto ala Singularity, a to mi je bio poslednji zaista dojajni old skul FPS.

• Upvote 1
Posted

Poslednji do jaja FPS koji sam igrao je Bioshock Infinity.Jebacka igra.I da,lepo si se setio Singularity,odlicna igra.

Meni se recimo i prethodni Wolfenstein svideo...nije nista spektakularno,ali je zabavan.

Posted

Da, da, tacno. Dobro, valjda mi je glavna razlika sa Bioshockom sto je kao fokus na narativu dok u Singularity imas solidno postojecu pricu ali je glavno ipak napucavanje, kao i u Wolfu, verovatno. I Metro Last Light je bio megagotivna igrica ali nije mi to nekako asocijacija na old skul fps-ove. Elem, izadje Watch Dogs, jel probao neko?

• Upvote 1
Posted

>2014 godina

>kuka sto mora da skida igru sa neta

Pre bi popizdeo da moram sa 10 DVDova da je instairam

Pricam o 50 gigabajta igre. Jos ce neki patch od 10 da ubace.

Posted

jebiga,jeste htjeli 4K teksture?nemoze na manje da se spakuje.WD je usran i jebiga,treba bojkotovati ubisoft dok se ne dozovu pameti.

metro nije akcioni FPS.ima elemente,kao sto ima elemente i rpg-a,i taktickog sutera,i survajvl horora,i avanture...ista stvar sa bioshock-om,samo u manjoj mjeri tj igra je bliza akcionom FPS-u jer ovaj trend u koji smo se ja i smraduling zaljubili jebiga prolazi,mnogo je lakse praviti klasicni akcioni FPS za prvu turu next gena nego se jebati nekoliko godina da izbacis krsten takticki/rpg suter.

valve su gospoda,cute kao zaliveni,kad izadje bice ispeglano,moci ce i na digitronu i bice za 5 klasa iznad svega na trzistu.

Posted

meni kao zakletom tactFPS-eru najvise fali taj tactical dio,tj smanjenje istog.cim nema pikselizacije i segmentizacije meta odmah mi pada interesovanje.

Posted

Gde bi ti da napreduje? :haha: Za moj ukus najveci problem su Call of Duty i klonovi, dakle na potpuno drugaciji nacin majndles "realisticne" pucacine, sa druge strane od pucacine nista vise ekspozicije ne ocekujem nego u Bioshocku, niti rpg elemenata nego u Metrou.

• Upvote 1
Posted

RPG elemenata imas i u poslednjem Wolfenstein-u,koji nikako nije klasicno FPS napucavanje.Pretpostavljam da je tako i u ovom novom.

Za mene nista od ovoga o cemu vi pricate nije problem.Trziste je ogromno,izlazi milion igara,i svako moze naci nesto za sebe.

Posted

Tacno. Kad kazem problem, mislim da je problem u smislu da kao i u muzici zbog mega popularnosti nekog Bibera ili kurca na takvu ce se muziku cesce odlucivati producenti nego nesto zapravo kvalitetno. Isto tako i sa igricama, dok god postoji najvece trziste za debilne igre, najvise ce se praviti debilnih igara. Ali srecom, tu je kickstarter, tu su manje evropske kuce da prave Witchere, Bound by Flame-ove, itd. tako da ono, i rpg zanr, a bogami i avanturisticki a i pucacki dozivljava renesansu polako. Sledeca igra koju jedva cekam je Divinity: Original Sin, ovo deluje da ce biti do jaja:

• Upvote 1
Posted

Meni se ne svidja,ne volim point and click igre.Ego Draconis i Dragon Knight Saga su mi bili do jaja,po meni bi bilo bolje da su nastavili u tom pravcu.

Posted

A pa dobro, to je vec stvar ukusa, ja sam fan originalne igrice koja je bila nesto kao Diablo + Baldur, manje dobra i u hack n slash i u prica elementima od obe ali opet kul. Ali da, i DKS je bio super, generalno gotivan mi je Larian. http://www.ign.com/articles/2014/05/28/check-out-dragon-age-inquisitions-lavish-winter-palace?abthid=5385c3db2a12ff006e00000d Dragon Age III sve vise obecava, izgleda da su zaista ozbiljno shvatili pricu.

• Upvote 1
Posted

Da,stvar ukusa,stoji.Rekoh,ja ne volim point and click Diablo fore,nikada nisam ni voleo.Zato ni ne volim te old skul rpg-e,Fallout matori,Baldur i tako to.

Dragon Age itekako obecava,jebiga moraju da se vade nakon proslog dela koji su mnogi popljuvali.Iako,meni je super igra.

Posted

Pa da, taj rad. A i ono, konkurencija jaca nego ikad, moraju ozbiljno da shvate. Mene iskreno smara ta Templari/Magovi prica, sem ako bude na nivou iz Mage Tower-a u kecu, nadam se da je to samo deo narativa. Ovo sa ovom palatom deluje kao bas ono sto ocekujemo od Orlaisa, zato to i jeste po meni najzanimljiviji deo DA sveta, intrige, spletke, sranja, mnogo zanimljivije od nekih napacenih goticara-klinaca koji se malo poseku i postanu blood magovi.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...