Jump to content

Generalna tema


КЈО

Recommended Posts

Kakva crna pucačina. :haha:

Šunjalica + atentati + rpg momenti.

Samo bih voleo da u nastavku konačno svaka stvar koju uradiš ima veliki uticaj i na ostale događaje iz igre, a ne samo pri kraju, ako si činio sam loše ili dobre stvari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebote ljudi, igrica iz prvog lica u kojoj imas oruzje sa kojim mozes da pucas = pucacina. I Deus Ex je pucacina. Ali dobro, ajde, ako vec sitnicarite, first person rpg :P Sto ti se nije svideo Lemi? Ne znam, meni je bas legao, pogotovo DLC.

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je prvi deo bio solidan, malo postane repetativan pri kraju i kada se nabudžiš sa moćima. Najviše sam uživao slušajući misli drugih uz pomoć srca. Zajebalo me par puta i zbog toga mi porastao Chaos rejting. :haha:

 

Salvation, da li i Thief igre računaš pod pucačine? Pitam jer je ipak bila to među prvim first person igrama koja je uvela šunjanje na pc-iju, ako se ne varam?

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene iskreno vise zanima Bloodborne. DSII mi je sem DLC-ova bio malo razocarenje u odnosu na keca, nekako, kada prvi put udjes u taj svet/fazon totalno je do jaja, posle vec malo krene da bude repetitivno..videcemo sta ce smisliti za trojku, da li ce uspeti da ga ozive. I znao sam da ce neko pomenuti Thief, ajde, dobro, puristi, nije pucacina :D Ali u Dishonored-u, iako nije bio najbolji nacin, svakako imas bog otac nacina da letalno sredis svakog protivnika, bez nekih posebnih konsekvenci, dok je Thief .. pa jbg, sama rec vec kaze. No, nebitno.. poenta je igra je bila kul, jedva cekam nastavak.

 

Uzgred, vidim da je Mijazaki opet glavni (lik koji je i smislio Souls univerzum i koji je posle radio na Bloodborne-u dok su ovi ostali radili dvojku) pa mozda ipak bude dosta bolji DS3 od dvojke. Jos kada bi zapravo pricu konacno nekako zadovoljavajuce zaokruzili, puna kapa.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bloodborne je sasvim drugačija zver od Dark Souls 1 i 2. Sve što sam naučio iz njih, ovde pada u vodu. Bukvalno te igra tera da se krljaš prsa u prsa sa protivnicima. I jeziva je atmosfera, u Dark Souls uvek imaš nekog NPC lika kojeg sretneš i malo porazgovaraš, pa ti nekako lakše, ovde samo tuga i beznađe, i na ono što malo naiđeš ide neka patos priča, i ubrzo smrt.

 

Dark Souls 3, očekivanja naravno obimna. Mogli bi da unaprede sve iz keca i dvojke, ubace neke pvp arene, a načuo sam da ćemo sami moći da pravimo bonfire po čitavom svetu, no dok ne izađe neka 100% oficijelna potvrda, ne bih ništa da ureknem.

 

E da, i jebem im mater za izdavanje dvojke sa svim dodacima. Za badava sam pucao novac na PSN networku kada su izlazili sporadično i na samu igru. :mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hah, da, pogotovo sto su zapravo DLC-ovi po meni 10x bolji od same igre, i skroz imaju pricu i atmosferu na nivou keca. Ali dobro, ja sam i keca kupio tek kad je bio fazon 2 dolara na stimu, multiplayer je vise maltretiranje od strane hakovanih pajsera nego uzitak inace, tako da ziveli

scott_the_pirate4.png

Edited by Salvation
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...