Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel imao neko problem s novim AVP i save gameom? Imam neki patch koji dozvoljava da se cuva ali kad se igra opet otvori ni jedan save ne postoji. Trazila sam na netu bez uspeha.

• 1 month later...
Posted

Pa ja kad sam imao 16, mastao sam o vecini profesorki i zena u tridesetim. Kao i svaki muskarac valjda. Nisam mogao da verujem kada sam procitao tu vest. Ko je citao kolumnu, zna na sta mislim. :) Glupi svet i glupi novi zakoni, sve ode dodjavola.

Posted (edited)

Nadam se da si uspeo, ne secam se kako tacno ide :D Znam da mi je to iskakalo za Batmana i RE5 i da je prolazilo tako nekako kao sto sam opisala :da:

Malopre predjoh RE5 (doduse na Xboxu), coop, bilo je lepo dok je trajalo :cry: Poslednja trecina je nevidjena gomila bullshita.

Edited by MissionVao
Posted

FIFA jebe keve kako je dobra.Napokon su promenili engine,radi ko svajcarski sat.

Ali,sve ce to da padne u vodu za mesec dana,kada izadje FM 2011.Ajd zdravo zivote.

Posted

igrao sam sinoc fifu kod komshije i do jaja je. dao mi on cd, ja instaliram, kad ono na very low detalje i smanjenom rezolucijom secka ko kurac. prezahtevna je za moj komp. za sada cu i dalje igrati pes 10.

uzecu nba 2k11, ako nishta drugo, pa mi nece biti dosadno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...