Zoidberg Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 (edited) Znaci tvrdis? Brate? Edited October 7, 2010 by Zoidberg
oʞɾoƃ Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Ja nisam te stvari igrao sto godina, ali realno je menadžer sigurno zanimljiviji od bilo koje FIFE i PES-a.
lemmy sixx Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 A dobro,to je sada vec stvar licnog ukusa.Ali reci da je fm najdosadnija igra ikada je van svake pameti.
oʞɾoƃ Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Sećam se kad je izašao CM 4 tamo negde 2003., bio sam osmi razred, pa danima nisam išao u školu jer sam to igrao.
lemmy sixx Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Zaista zna oduzeti jako puno vremena...secam se kada je FM 2007 izasao,jedne subote se budim ujutro,negde oko 09.00h bilo i ukljucim fm.Sledece sta registrujem je zvonjava mobilnog telefona,i poruka "Ej bre konju,dolazis ti?!?" . Bio je to drugar koji me je cekao u gradu,bilo je 22.00h.
Baal Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 NBA 2k11 verovatno najbolja sportska simulacija na PCu ikada, neverovatno koliko je dobro odrađena odbrana, animacije, potezi, oduševljen sam.
lemmy sixx Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Nikada nisam probao 2k serijal,ja se uglavnom drzim Live-a.Iako svi kazu da je 2k neuporedivo bolji.Skinuo bih,ali jebiga,FIFA je tu,a i uskoro izlazi FM,tako da...
Novaliis Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Fudbalske simulacije su mi uvek bile bolje, valjda jer su mnogo lakse za pravljenje. Kosarka je stalno izgledala smesnije, nerealnije od fudbala, mada nije da nisam uzivao igrajuci nba live serijal tokom godina..
Andrija Smith Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Eh, kad bi samo danasnje fudbalske simulacije bile na nivou NBA 2k11...
SkullKrusheR Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 skinuo ortak 2k11, danas mu dajem cd-ove da mi nareze i onda cao zivote.
Andrija Smith Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Samo da se ispravim nakon odigranog PES11. Pes u ovoj generaciji uveliko pisa po fifi i svemu sto je do sad izdato.
SkullKrusheR Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 NBA 2k11 verovatno najbolja sportska simulacija na PCu ikada, neverovatno koliko je dobro odrađena odbrana, animacije, potezi, oduševljen sam. ovo. ne mogu da verujem da je ovako dobra igra. jedino je fintiranje malo slabije nego u prethodne 2, ali sve ostalo je fenomenalno. predivne animacije i kretanje igracha. pored ovoga i pes i fifa mogu da se zaborave.
Zoidberg Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 (edited) ovo. ne mogu da verujem da je ovako dobra igra. jedino je fintiranje malo slabije nego u prethodne 2, ali sve ostalo je fenomenalno. predivne animacije i kretanje igracha. pored ovoga i pes i fifa mogu da se zaborave. Kako uopste fintirati na tastaturi? Supci umesto crossover kontrole stavili fake pass, sto je skoro i nepotrebno...Da nem' gamepad sa pecurkama ne znam ni kako bih ovo igrao uopste...Posle NBA Street v3 ovo je najbolja sportska igra koju sam igrao FIFA smara, btw... Edited October 9, 2010 by Zoidberg
Zoidberg Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 Bog te jebo al' je ovo tesko Ja navik'o na run & gun igru, a ovde tome mesta nema Bar da kontrole nisu tako sjebali...Samo da nastrebam iso motion i bice ovo jedna od boljih igara koje sam igrao
Dark_Elf Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 Mortal Kombat 2011 (deveti nastavak) Najavljuje se za mart 2011. Šteta što neće biti za PC http://mortalkombat2011.com/ http://www.youtube.com/watch?v=cvm5Z3HrZgY&feature=player_embedded#!
lemmy sixx Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 JEBEM IM MATER KONZOLISTICKU MAJ SPEJS DOT KOM
Dark_Elf Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 Ima nade, though... Ed Boon has gone onto say that the Mortal Kombat team will be thinking about creating a port of Mortal Kombat for the PC as, "there seems to be a market for [PC video games] in Europe." http://en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Kombat_(2011_video_game)
SkullKrusheR Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 Kako uopste fintirati na tastaturi? Supci umesto crossover kontrole stavili fake pass, sto je skoro i nepotrebno...Da nem' gamepad sa pecurkama ne znam ni kako bih ovo igrao uopste...Posle NBA Street v3 ovo je najbolja sportska igra koju sam igrao FIFA smara, btw... nemam pojma josh kako se fintira, juche sam tek instalirao. moze na dugme za clutch, ali to nije crossover vec vishe neko cimanje samo. na dugme koje je ranije bilo za okret/skok sad jeu napadu ubachena finta posle koje igrach staje i mora da doda ili shutira. debilno skroz. ko provali kako se radi normalan crossover neka napishe.
Zoidberg Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 (edited) Na clutch je hesitation, i onda u kombinaciji sa tim dugmetom i palicama se rade finte. Ima u practice mode detaljan tutorijal. Daklem, nema gamepada = nema finti. A ono nekadasnje spin je sad dobro za step back fintu, zna lepo ispasti odbrambeni igrac na to. A fake pass je totalno nepotreban, jedino sto valja je za alley oop. Odlicna igra, samo jos malo da po'vatam te finte. Edited October 10, 2010 by Zoidberg
Baal Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 Meni su do jaja nove komande, pogotovo zbog online gde su i najgori noobovi mogli da siluju crossover i rolling, a imam analogni gamepad i preporučujem da svako kupi jedan ako hoće igrati 2k11 u full iksiprijensu.
SkullKrusheR Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 u kurac sve, nemam gejmped sa analognim dugmicima, a na tastaturi je gotovo nemoguce kretati se sa igrachem i koristiti stikove u isto vreme. ovo za step back fintu je tachno, ali ako se ne povlachish nazad ili stranu, beskorisno je skoro koliko i fake pass.
Zoidberg Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 (edited) Ja u zivotu nisam igrao neku sportsku igru na tastaturi. Specijalno zbog 2K9 sam kupio Saitek Cyborg, i jebo mater ako nije najbolji gamepad na svetu. Cak ponekad i neki FPS igram sa njim Bice smesno kad krenem ovo da igram sa drugom koji inace igra na tastaturi pa kad ja krenem da se bakcem sa iso motionom, ima da mi psuje sve po spisku Anywayz, je l' igrao neko manager mode u novoj Fifi? Ja krenuo sa Arsenalom i pobedim prvu utakmicu, i kad sam krenuo sledecu, pola tima ima slabiju ocenu Edited October 10, 2010 by Zoidberg
Baal Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 SkullKrusheru, probaj razne kombinacije sa LF1 i step back i neki pravac, kao i sa lf1 kada se ide na ulaz.
Recommended Posts