Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ко зна да ли ће изаћи? Иначе, праве ММО по узору на "Вампир: маскарада". Видео сам тизер и добро изгледа. Мада ја бих радије нешто за соло ђускање...

Posted

Activision officially announced a sequel to Prototype at tonight's Spike Video Game Awards show.

Originally teased in the first week of December on the viral site www.MurderYourMaker.com, Prototype 2 will take place in New York City with new lead Sergeant James Allen, following his quest to kill Alex Mercer, the protagonist from the first game.

Prototype 2 is slated for a 2012 release.

Коначно је потврђено званично! :rockdevil: Једино што мора да се чека 2012. :/

• Upvote 1
Posted

Зато што је то ексклузива за Плејстејшн као и "Бог рата", рецимо. На тај начин те терају да купиш конзолу. Сероње...

Posted

Igre koje nisu izasle na svim platformama ne bi trebale uopste biti u konkurenciji.

+1 i neka puši kurac ko mu je dao minus na ovu izjavu. Konzole su smeće.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted (edited)

E za to o konzolama dobijas minus :P

Ne znam sta kome smetaju u zivotu. Za male pare dobijes brdo performansi.

Inace mislim da bi u idealnom svetu sve igre trebale da izlaze za sve platforme jer je totalno seronjski :haha: kad postoji samo jedna (genijalna) igra zbog koje ti doticna konzola fali.

Edited by MissionVao
Posted (edited)

Zbog par takvih igara sad meračim duzmem soni. Igra mi se GT5, MGS4, itd.

I da, konzole nikako nisu smeće, razlozi su toliko očigledni da me je sramota da ih nabrajam.

Edited by Andrija Smith
Posted

Obavezno probajte Divinity 2:Dragon Knight Saga.Sadrzi originalnu Ego Draconis kao i novu ekspanziju Flames Of Vengeance.Odlican RPG,i mnogo poboljsan u odnosu na prvobitnu verziju Ego Draconisa.Pre svega u odnosima levela,vise nema problema ko ranije (kada je neko za jedan level jaci od tebe,stravicno ga je tesko ubiti,ili kada je neko za samo jedan level slabiji od tebe ne oduzima ti energiju...ispravljeno,i sada je kako treba).Preporuka.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...