Triad_1 Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 @Ozziris Hvala druze Odmah se stavlja na download
Zoidberg Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 @Novallis Reci mi samo kako su ocenili Krizu 2 Poznajuci Kuzmu ovako preko recenzija, osecam da bi tako napljuv'o Krajzis, al' blockbuster igre, pogotovo EA-ove se ne smeju pljuvat', inace Realno, za takvu igru i 87 je malo. Vise ni ne zasluzuje, naprotiv... Jebo igru kad ti moras preci pola da bi tek tad postalo nesto zanimljivije... Al' moram priznati da mi je napucavanje za ljudima (kad AI nije glup) bilo zanimljivo, pogovo kad se malo eksperimentise sa stealthom. Alieni su smorili strasno. @ Zoidberg Srecom nisam skinuo Homefront! I ja sam mislio da je njesra, nego velim da ipak priupitam. Novi AC:Brotherhood je odlican. Nemam nesto preterano vremena da igram ovih dana, ali po ovome sto sam dosada igrao mogu reci da je odlicno. Skinuo sam i Shogun 2 ali nisam instalirao posto je mnogo komplikovana instalacija Ma govno nevidjeno. Kad su tek najavljivali igru i kad su objavili scenario znao sam da ce biti govno Koja paljevina ono na pocetku kad te voze u busu a kroz prozor gledas kako zli Korejci, sotonine sluge, tamane jadne nenaoruzane Amere AC:B je odlican. Kraj me zbunio totalno, pojma nemam sta se vise desava. No, kazu do kraja godine izlazi treci deo, nadam se da nece biti zadnji
Novaliis Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 @Novallis Reci mi samo kako su ocenili Krizu 2, DA2 i Shoguna u SK..u najkracim crtama. Za Krizu 2 su vec svi rekli. DA2 je igra meseca ali daleko od savrsenstva, ocena 80 - svidece se onim opustenijim igracima koji samo zele da uzivaju u igri, hardcore fanovi ce biti razocarani. A npr. Shogun ima ocenu 90. Total War serijal je to, a ako si jos ljubitelj Japana, nema sta da se prica vise.
Zoidberg Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Da nije neko mozda igrao Vegas 2, Skullpturin rip? Igra mi se to opet, a k'o po obicaju svoje diskove sam pogubio, pa rek'o da ne skidam punu verziju... Vidim po komentarima torenta da valja, no cisto da proverim...
Oak Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Valja, koliko ja znam on samo kompresuje video sekvence u igri (budu lošijeg kvaliteta) pa zato igra zauzima manje mesta na hardu, ali što se tiče gameplaya sve je normalno. Tako da samo napred
Zoidberg Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Zahvaljujem Probao sam malo, i za sad je sve ok, samo malo vise mu treba da ocita kad me deknu, no, nije neki problem. Inace, ko'ko dobro izgleda Battlefield 3, ima da rasturi CoD samo tako
lemmy sixx Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Jebes izgled,Battlefield 2 je izgledao do jaja,pa je smece tesko,a za Black Ops je smece na kvadrat. 1
Zoidberg Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Nisam mislio na grafiku, nego na gameplay, koji izgleda stvarno fenomenalno. ...Jebem li ga, meni se bas svideo BC2, onako zabavno run n gun rostiljanje. To mi je jedina igra koju sam bukvalno u cugu presao, igrao celu noc
Andrija Smith Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Samo onaj ko nije igrao multiplejer u BC2 može da kaže da je smeće
lemmy sixx Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Jebes igru kojoj je jedina svetla tacka multiplayer. 1
Andrija Smith Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 To ponovo može da kaže samo neko ko ga nije igrao. Igrica je za to pravljena, kampanja je tu samo onako. 1
lemmy sixx Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Ja ti ponavljam:jebes igru u kojoj samo multiplayer valja.Sta je tu toliko tesko napraviti?U igrama ovog tipa je fora napraviti dobru akciju,interesantne misije i dinamiku.A bukvalno svaka igra moze imati dobar multiplayer,sta je tu toliko komplikovano. 1
Andrija Smith Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 A bukvalno svaka igra moze imati dobar multiplayer,sta je tu toliko komplikovano. Odustajem, uživaj. 1 1
Јарослав Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 ај дајте предлог за неку фину и занимљиву поинт & клик игру. може нешто новије. да је не неки фазон мистике и тако тих срања.
lemmy sixx Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Onda Recycle Bin.Jednostavna igra,a upucen si u njejzine cari. 2
Јарослав Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 не користим га. никад дилит, увек шифт + дилит!
ShinigamY Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Jel je neko za Star Wars Jedi Academy multiplayer preko hamachia? Evo nas 4-5 smo se okupili, sredili sve, pa ako neko hoce, neka se javi ovde, da se dogovorimo sta i kako
Andrija Smith Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Da je fazon mistike ili ne? Nejasna ti je rečenica. Jesi igrao Sam & Max?
Pagan Saviour Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Ljudi dajte mi torrent za novi gta ali da ima exe file,ne umem ja da koristim one alcohol i deamon zajebancije..mislim ako moze
lemmy sixx Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 A sta je toliko tesko koristiti iso?Mount u deamonu i cao.
Pagan Saviour Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Ma nije tesko,nego ja kad skinem,skinem gomilu nekih fajlova koji ili mogu ili ne mogu da se raruju,ovako exe i pici..
Recommended Posts