Lunar Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Znam da je matoro, ali me svaki put nasmeje. Hahahah, ovo sam kod sebe predpostavio da je zbog toga. Bas sam pre nekih par dana objasnjavao nekome odakle mi taj zulj. XD
SkullKrusheR Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Šta bre "ok razbibriga", 2K11 je ubjedljivo najbolja sportska simulacija ikad i biće vjerovatno do 4. oktobra, kad izlazi 2K12. EA-ove košarke su smiješne tamo neđe od 2005. ovo. samo pes 6 i 10 mogu da se porede s njom i mozda nhl 2004 (sad ga igram patchovanog sa novim rosterima, bruka igra).
Geralt of Rivia Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 jel su rosteri iz ove sezone? mnogo me smorila 9ka, truli mi ovde na kompu vec godinama.
SkullKrusheR Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 jesu, i sve se redovno apdejtuje. imash ovde sve shto ti treba u vezi patch-a... http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuilt/index.php?showforum=1 a sama igra je oko giga i po.
Geralt of Rivia Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 hvala matori, igra izgleda odlicno mozda cak i bolje nego 09. bilo bi do jaja da neko update-uje madden nfl isto ovako, igralo bi se svakodnevno.
SkullKrusheR Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 ja sam igrao samo nhl 08 pre ovoga i izgleda mnogo loshije od ovoga. ne samo po grafici, nego i po gejmpleju. teshko mi je bilo da poverujem da je igra stara 8 godina. ako hocesh, mogu ti dignuti ai settings koji sam ja podeshavao, meni puno vishe odgovara od onoga koji je radio ovaj pecher.
Geralt of Rivia Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 (edited) ma dizajnere ocigledno boli kurac za pc, vidi se da samo forsiraju konzole jbg, jedino 2k vredno radi za pc i hajde da kazem ovo sto ea sad poboljsava fifu postepeno.najvise mi zao sto su sa nfl-om prestali, a pricalo se nesto da rade "retooling" pa bi mogli da izbace ove ili sledece godine. mada cisto sumnjam posto dobro zaradjuju na konzolama. aj' baci taj ai, mozda mi i njihov bude odgovarao, uporedicu pa cu videti. nego, jel postoji mozda all in one patch da ne moram sve ovo pojedinacno? Edited October 1, 2011 by Geralt of Rivia
SkullKrusheR Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 imash tamo poseban sticky topic za auto installer, ali on nije apdejtovan chini mi se, pa bi neke stvari posle morao pojedinachno da skidash. ja sam skidao i ubacivao jedno po jedno za svaki sluchaj. evo ti moj ai, pa ga modifikuj kako ti odgovara. promeni podeshavanja za penalties ako hocesh chistiju igru, ja volim sa malo vishe krljanja i akcije. http://www.mediafire.com/?o5sc4fthh0yfauc
ShinigamY Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Moze neko da mi kaze da li postoji ovakav mis ?
BLAGOJE Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 znaci polovan xbox 360 ili ps3?ja sam vise za pc,ali brat me moli da mu to zavrsim,a nije pri tolikom novcu da moze novo da kupuje a oce nove igre?odnos sto se ice grafike,piraterije,pouzdanosti itd...
Andrija Smith Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 PS3 ol d vej. Grafika je ista, piraterija tu i tamo ista samo što se na različiti način pokreću igre, pouzdanost je i te kako na strani sonija.
BLAGOJE Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 ali vidim i cijena.tesko ima ista polovno ispod 200 e,dok se za duplo manje moze naci xbox
Andrija Smith Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Možeš, zato što je arcade (čitaj - nema hdd), treba ti zvučna izolacija da ti u susjednu sobu ne čuju drajv i poslije godinu dana RROD-ovaće se.
BLAGOJE Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 http://www.kupujemprodajem.com/Xbox-360-1010764-oglas.htm?filter_id=388 cijenis da ovo ne valja tih para i da se cipuje? jebem li ga,sve nas uhvatila skyrim ludnica,srecom ja spreman cekam,u sustini on hoce sto jeftinije da prodje da bi igrao skyrim.apgrejd kompa ne dolazi u obzir.
Andrija Smith Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 E jbg, stvarno ti ne bih znao, ali u životu ne bi kupio arcade xbox360, ako hoćeš da traje i to zbog jednog razloga. Laseri na starim xboxovima su očajni i jedini način da se produži njegov vijek je instaliranje igara na HDD, koji on nema. Da ne pričam o rješavanju problema buke drajva koji se isto samo tako rješava. Flešovanje (xbox se flešuje, ne čipuje) ti je 30€ u srbiju. Mada, 100€ je stvarno jeftino, možeš kupit ali je kocka. Imam Xbox već dugo pa znam o čemu pričam, nemoj mislit da pametujem, ja to iz najbolje namjere.
dimmu1 Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 (edited) fora sa tim xboxom iz oglasa je sto kada platis flesovanje,kupis hdd i jos jedan kontroler izadje te preko 200e,a po oglasima imas polovnih koji to sve imaju za oko 200-220e,a naleti i po koji za 160 i kusur eura. Edited October 2, 2011 by dimmu1
BLAGOJE Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 (edited) solomonovo rjesenje,burazeru rek'o ovo sto napisaste,dao oglas za ps3 do 150 e(na koji sumnjam da ce se ikad iko javit') i potjerao sve u picku materinu. edit:hvala svima na odgovorima. Edited October 2, 2011 by BLAGOJE
Јарослав Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Ок, коначно сам заиграо Лимбо, и мислим да ће ми за сваки пут када стартујем игру требати по пар таблета депрозепама
MissionVao Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 (edited) jedini način da se produži njegov vijek je instaliranje igara na HDD, koji on nema. Pa kolega kako ne znate za flesh memoriju... formatiras dva komada, zabodes u usbove i imas do 16Gb prostora. Tako da mozes da drzis 2 igre (ili 2 diska) paralelno. Fora je stara bar godinu dana. Inace kupovina xboxa (makar dok se ne vidi kako sljaka LT 2.0 i novi softver za rezanje) je ne-mudra u ovom trenutku. Edited October 5, 2011 by MissionVao
Lunar Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 (edited) Ajde da vas vidim, omiljeni boss fight u igri? Evo ja bez razmisljanja kazem, Naked Snake vs. The Boss - Metal Gear Solid 3. Life's end... Isn't it beautiful? It's almost tragic. When life ends, it gives off a final lingering aroma. Light is but a farewell gift from the darkness to those on their way to die. I've been waiting, Snake, for a long time. Waiting for your birth, your growth, and the finality of today. http://www.youtube.com/watch?v=4HeIPsBvZLI&feature=related Što me dovodi da kažem, želim ovo više nego leba da jedem. http://www.amazon.co.uk/Metal-Gear-Solid-HD-Collection/dp/B0058H1YOG/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1317857214&sr=8-1-spell Edited October 5, 2011 by Lunar
Recommended Posts