Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 2/4/2012 at 4:00 PM, Geralt of Rivia said:

aj' preporucite neku horor igru na fazon Amnesia: The Dark Descent. juce sam nabasao na ovu igricu, mnogo je kratka i amaterski uradjena ali se ukenjas posteno na momente :)

Zašto ne pročešljaš modove? Čuo sam da ima par baš dobrih.

Posted

Ili kad si zaista igrala kul igre i prilepi ti se jos gomila 'gejmerki' koje su igrale Diabla, King's Bounty, DeathSpank... i nista nisu presle :haha: Al jbg nije to sve u zivotu.

Posted

To jes ali ođe se vidi jedna osobina kod gejmera, doduše više kod hipstera wannabe gejmera. Svi žive u prošlosti.

Eto, ja mislim ko se nije borio protiv Shagohoda nije gejmer. Ko nije doveo Tima do princeze. Ko nije sa Jackom Marstonom osvetio oca. Ko nije pucao portal ganom u mjesec.

Ju get d pikčr, ajm ful of šit.

Posted

Nemoj tako, bonus points idu i na proslost.

Sto se mene tice, ne mora se ici dalje unazad od Colonel Burtona. Ne skodi, ali nema potrebe.

Posted
  On 2/6/2012 at 9:48 PM, Lou said:

Samo se folira da bi bila prihvaćena.

'De, ovde? Sto, kad se to nece desiti? xD

Uostalom, k'o da je bitno sta ja ne priznajem... I dan danas uzivam u starim igrama, ne toliko zbog igara samih, koliko zbog tog nekog vremena kog vise nema.

Ono kad smo igrali taj D2 u lanu u Exodusu, igraonici na karaburmi, 7 kompova, kad ispadne neki junik ajtem, cujemo se gore do okretnice kako vristimo od srece...

10 godina sam tad imala...

Pa mi na pamet jos padaju Jazz JackRabbit, Supaplex i Total Annihilation, a jos pre toga oldskul igre za soni, u fazonu Kresa, Kroka, Spajra, Gran Turizma sa caletom i kasnije FF serijala na svim konzolama (iako ne konzumiram konzole vec dugo, dugo).

I naravno, Starcraft era.

Naravno, danas ne igram toliko, ne postoji vise taj dijapazon zanrova, igram neke RPGove, i te DotA-like igre, i Point&Clickove, k'o sto rekoh, cekam Guild Wars 2, ne cekam, zeljno iscekujem, i to je to.

And specially for Lou:

Ne znam zasto si toliko istripovao nekog foliranta u meni... Reci sta god hoces za mene, mozda ces biti u pravu... Ali foliranje, laganje, dvolicnost i sliht... Bas nisu moj fazon...

Msm, ne znam da li se zajebavas ili sta, ali mi to jako smeta, a poprilicno cesto to radis u poslednje vreme (:

• Downvote 1
Posted
  On 2/6/2012 at 9:27 PM, ~HaVoC~ said:

@MV 'Naci ne priznajem ni gejmera ni gejmerku koji nisu imali bar jednog barbosa/nekrosa/sorserku lvl99. Bez shadowmastera.

Nisam ja rekla da je gej igrati h&s (osim u slucaju Bajonete, to treba katapultirati nazad u Japan or whatever) vec da nisi (po definiciji) gejmer ako si samo tih par igrao :D

Sto se mene tice volim da igram sve osim strategija (jel se Oasis racuna? :haha: ) i ne mislim da mi je zato internet penis 20" vec prosto eto volim.

S godinama pocne da ti ide kurac preterana kompetitivnost kod ljudi. Kazes nekome da nesto mnogo volis samo zato sto razmenjujete info a taj se naprzi da te ubedi kako on to voli vise od tebe. Idi bre u kurac :confused:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...