ShinigamY Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Rogi, isprsi se par hiljada, i mozes da igras do mile volje po netu. Zaraza je zagarantovana
рогозуб Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 par iljada mi ne pada na pamet da dam. pogotovu shto sam protiv intelektualnih prava i gledam svaki dinar koji mogu da uskratim kapitalistichkim bitangama. uglavnom, vidim po neku neke bf3 no-origin krekove.. 1
Јарослав Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Имам проблема са покретањем ове To The Moon. Избаци ми оно срање да је апликација крешовала. Је л' имао још неко тај проблем и како га је решио, ако јесте? Или постоји можда неки крек?
Lou Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Nikakvih problema nisam imao, teklo je sve savršeno. Crack nije potreban. Šta znam, probaj klasično da reinstaliraš, ako već nisi...
Јарослав Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 И даље исто. Пробао сам и компатибилност за ОС да подесим, и опет ништа.
Lunar Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 ^Ja sam danas bio kod ortaka koji bas ima krs komp, otisao na thepiratebay, skinuo i instalirao apsolutno bez problema. Nemam ideju kako da ti pomognem Jare. No napokon sam poceo da igram Alan Wake, i odusevljen sam. Tek sam presao jednu epizodu ali grafika(pogotovo detalji, suma, voda, ptice) je fantasticna, narativ je totalno na mestu i veoma dodaje atmosferi, naravno atmosfera dok si u sumi je veoma jeziva, muzika i svi oni mali subtilni detalji u igri poput radija, onih emisija koje lice na Twilight Zone su genijalno odradjene. Sve u svemu da je vise ovakih igara svet bi bio bolje mesto. Nadam se da ce me odusevljenje drzati do kraja igre. 1 1
рогозуб Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 odakle skidate igre? skoro sve je ugasheno sem rapidshera, a i on kao da je ugashen sa ogranichenjem na 30kbps, jedino torenti? al evo npr sada trazhim CoD 1 da skinem, svaki koji nadjem ima neke komentare ljudi kojima iskachu neki erori da daunloud ne valja..
Vitamin K Experience Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 (edited) Imam preporuku za jednu free platformsku igricu: Privates. Vi ste grupa specijalaca koja se bori protiv STDs (virusi, bakterije) u usnoj duplji, pički, čmaru, na jajima, itd. Ja sam umro samo jednom u čmaru kada su govna preplavila nivo a ja nisam stigao da pobegnem na vreme. Pređe se za manje od 1h. Worth a shot imho. Edited April 14, 2012 by Vitamin K Experience 3
Lunar Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Zavrsih Alan Wakea. Uglanom sam dosta zadovoljan igrom, i moja preporuka svima, ali ajde da kazem par stvari sto mi je smetalo. Borba u poslednje dve epizode postaje veoma reptitivna i dosadna(dok se naprimer u DLCovima dosta popravlja). Posto vec imaju ceo grad koji pritom nije veliki, trebali su da ubace jednu instancu danju, da malo istrazujes grad upoznajes ljude, definitivno bi tako povecali univerzum Alan Wakea i ucinli ga realnijim. Ali najveca mana igre je kraj. Veoma veoma veoma nedorecen(shvatam da je tu onaj uticaj Losta sto su pricali ), i ako je narativ, misterija i atmosfera najaci aduti igre nisu nasli dobar zakljucak za sve to. I bas ti to ostavi nekako bedan osecaj, da su te pokrali za kraj. Ali nevezano za to igra je odlicna i sve preporuke. 1
Novaliis Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Spojleri su gej. Na šta bi ličio forum onda kada bi svi stavljali spojlere, na jedan veliki Walking Dead topic gde se 98% postova sastoji iz bla bla bla . 2
Lunar Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 (edited) Brate daj spoiler tag ovo ono. Izvini, nisam ni razmisljao da je to sto sam napisao spoiler, tako da evo ponovo izvini. Ali ne vidim zasto bi to nekom smetalo oko utiska Alan Wakea, ili spoilovalo pricu u bilo kom obliku. Meni je tako i lakse, udjes u igru i ne ocekujes nesto puno od kraja, a mozda se iznenadis, i ja nisam upravu, i dopadne ti se kraj. Inace evo LEKTIRA za sve ovde. Temeljna i veoma edukativna recenzija od 25 minuta jednog od najboljeg RPGa ikad, definitivno preporucujem svima da pogledaju. Edited April 17, 2012 by Lunar
Andrija Smith Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Da li je neko možda pokušavao da igra Grim Fandango na win7?
Denny Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Meni je i na XP-u zabadao, nisam lud na W7 da ga instaliram.
Andrija Smith Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Ma radi on lijepo samo što ton ponekad nestane. Pročitao sam da treba da disejblujem HyperThreading i da će to vjerovatno riješiti problem, ali koliko god mi se igrao ne cima mi se oko toga.
MissionVao Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 (edited) @Lunar: Opisao si kraj. Iako nisi rekao sta se tacno desava moze se savrseno naslutiti ili pretpostaviti Kao kad ti neko kaze da je film sranje - ides sa stavom da ce verovatno biti sranje, iako misljenje te osobe nije nuzno i tvoje. Edited April 19, 2012 by MissionVao 2
Novaliis Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Kraj je ionako nerazumljiv, šta uopšte znači ono skakanje u jezero na kraju nakon čega je Alan ponovo u kabini gde završava priču. 1 1
Novaliis Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 why the end of the 60$ video game is near
Andrija Smith Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Kraj je ionako nerazumljiv, šta uopšte znači ono skakanje u jezero na kraju nakon čega je Alan ponovo u kabini gde završava priču. da 1
Denny Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Diablo 3 open beta weekend. Skidajte client. https://us.battle.net/account/download/index.xml 1
рогозуб Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT znachi sad u 7. skini klajent, reg se na battle.net i na svom accountu napravi battletag, i od sedam mozhesh da se ulogujesh na battlenet i pikash diabla.
рогозуб Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 zajeb, mi smo utc+1 tako da vecheras u osmicu sati. x)
Recommended Posts