Jump to content

Recommended Posts

Posted

Играо сам.

И дајте неки сајт са кога може да се скида (осим isoHunt-a). Торенти и РШ/Медиафајр линкови. Piratebay је пао.

• 2 weeks later...
Posted

Neko krenuo da igra Dishonored? Danas sam skinuo i krenuo da igram, dosta je dobra igrica, deluje kao mesavina bioshock (zbog grafike i super moci), batmana, assassins creed i hitman-a zbog stealth price

vidim da je trenutno apsolutni hit i da dobija skoro max ocene

• 2 weeks later...
Posted

zavrsavam upravo poslednju misiju.

izuzetno je dobra grafika, prica i sama igra. ume biti monotona na trenutke, ali makar ja cu je igrati vise puta sigurno zbog vise mogucih krajeva igre, zavisno od donesenih odluka i stila igranja.

definitivno najbolja igra koju sam probao u poslednjih godinu dana.

• 2 weeks later...
Posted

Poceo da igram pre neki dan. Mogu vam reci da mi se svidja jako...

Jos uvek nisam izvalio kako ide onaj quick menu, ili kako god vec se zove. Ne mogu da stavim sve moci (power) na brojee, nema ih tamo u onom quick wheel-u :)

Posted (edited)

Moze na Ubi store da se uzme za dz igra do 10evra, samo ukucate UBIPGW10 kao promo kod na checkout-u. :) Doduse, ja imam jadan komp, pa kupio XIII, ali ono, sto je dzabe i Bogu je drago :D

Edited by Srlandand
  • Upvote 1
Posted (edited)

jel znate za neku ne previshe komplikovanu rpg igru, tipa nwn 1 ili masquerade- znachi jedan lik (ne da vodim vishe likova), i ne preterano itema i magija (kao shto ima u wowu)..

?

Edited by рогозуб
Posted (edited)

Fable mozda? (igrao sam prvi deo samo, ali verujem da su i noviji u tom duhu)

@Suicide- jedva cekam da je igram :D

Edited by Srlandand
  • 1 month later...
Posted

Шта ми препоручујете да прво играм, Arkham Asylum или Arkham City. Знам да је Сити наставак, али ме занима гледано са стране саме акције.

Posted

Шта је ових дана модерно када су у питању ФПС-ови са тематиком ратова и тих форица (фазони Бетлфилда, ЦоД-а, МоХ-а...)?

Posted (edited)

Neko krenuo da igra Dishonored? Danas sam skinuo i krenuo da igram, dosta je dobra igrica, deluje kao mesavina bioshock (zbog grafike i super moci), batmana, assassins creed i hitman-a zbog stealth price

vidim da je trenutno apsolutni hit i da dobija skoro max ocene

Ја данас скинуо и одмах заиграо. Сјајна је. Assassin's Creed meets Skyrim meets FPS meets steam punk.

Edited by Јарослав
Posted

Igra li neko Far Cry 3? Fantastična je igra. Od priče, preko likova i gejmpleja, sve do grafike.

Plus, jedan od najboljih negativaca ikad.

far-cry-3-savages-vaas-midtcm1965303.jpg

• Upvote 1
Posted

Velika zamerka ide na grafiku.

Можда и једина замерка. Али, са друге стране, фино се уклапа у цео фазон, тако да не смета ни мало. Данас сам доста играо и све више и више сам одушевљен.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...