lemmy sixx Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Mass Effect 2 su kompresovali filmove...i tu se bas osetno videla razlika u kvalitetu.Ali jebiga,igra na kraju ispala 4,5GB.Iako,nisam siguran da su to odradili oni,mozda je neko drugi. U FC3 nema nikakvih kompresija,samo izbacivanje jezika...ova verzija sto sam ja skinuo ima negde oko 5GB.
рогозуб Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 jebote,mogu kupiti bazuku a ne mogu jebeni novcanik?I sta,postoje novcanici u koje stane 1000 ali ne i 2000 dinara?Budalastina. mozhesh da kraftujesh novchanik, ja sad imam novchanik u koji mozhe da stane 6 soma, a napravicju gde mozhe da stane 10. celokupan utisak igre,koja je definitivno jedna od najboljih igara koje su izasle u prethodnih nekoliko godina. predobra igra, nenormalno bolja od fc2 koji me je brzo smorio i izbrisao sam ga a da nisam ni otvorio drugi deo mape, mada je meni drugi bio gori i od prvog, ali jes trojka odlichna, sve su odlichno odradili i uklopili.
Kumodraski Vo Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Samo pazi da se drogiras na vreme (tabletice u pecini gde ti se kriju prijatelji) jer se pecina u jednoj kasnijoj misiji zapecati.
рогозуб Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 kakve droge, mislish da pravim one ampule za kombar, hanting?
Kumodraski Vo Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Ma jok, to nisam ni koristio (ne treba ti), nego ovo: Vidis sta kazu u komentarima.
DeadlyPollution Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Zaraza od igrice,preso 20 misija,mnogo bolji od predhodna dva dela,jedino malo smara kad moras da lovis zivotinje zbog koze,ima nekih fora iz assassins creeda...10/10
рогозуб Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 rekao bih da mi uopshte ni ne treba za misije da vidim to secjanje.. valjda... a do jaja je i to sa lovom, meni su i gotivne misije da ubijash one likove nozhem.
Kumodraski Vo Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Ja sam se u pocetku trudio da ih sve poubiam bez ispaljenog metka ali sam se posle smorio kad su dosli na red oni oklopnjaci... ugl. posle osvojis skill da i njih mozes nozem, pa onda opet mozes da se vratis stealthu A lov obozavam, najjace je kad udjes duboko u pecinu a medo iza tebe rikne....
рогозуб Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 (edited) da, ti sa oklopom me jebu, moracju da uzmem taj skil, poshto nisam kraftovao ono da nosim vishe bombi/ molotova. sad sam preshao misiju, idesh sa flejmtroverom i palish polja gandzhe a u pozadini ide http://www.youtube.com/watch?v=5HsvitdKRW4 x) Edited January 26, 2013 by рогозуб
DeadlyPollution Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Lakse ubiti oklopnjace nozem nego puskom steta je sto u onom selu gde imas kurve ne mozes da obavljas poso
Kumodraski Vo Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Moci ces u 2 navrata da da opalis Citru, stim sto se drugi put ne zavrsava bas lepo.
Kumodraski Vo Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Aj sad ovo je avantura ne horor...
lemmy sixx Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 (edited) mozhesh da kraftujesh novchanik, ja sad imam novchanik u koji mozhe da stane 6 soma, a napravicju gde mozhe da stane 10. Ajde citaj sta sam napisao.O tome sam i pricao da mi je smetalo. Lakse ubiti oklopnjace nozem nego puskom Pa dobro,to je nekako i logicno.Oklop sprecava metke,ovako mu pridjes kurvanjski i prekoljes ga.A na kraju krajeva,jebes i klanje i puce,uzmes lepo bazuku i jebes mu kevu. Moci ces u 2 navrata da da opalis Citru, stim sto se drugi put ne zavrsava bas lepo. Pretpostavljam da se ne zavrsava lepo ako se na kraju odlucis da se pridruzis njoj.Ja sam spasio ekipu,ko jebe te nafiksane umpalumpa cobane.Ali pogledacu na tjubu kako izgleda drugi kraj. Edited January 27, 2013 by lemmy sixx
рогозуб Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 uspeh da pobijem celu jedinicu + pojachanje strelama a da ne izvale nijednom gde sam, kretao sam se i shtekao u zhbunju. dojaja je ovo sa fotoaparatom i tagovanjem protivnika, ali mozhda malo previshe olakshava igru.
lemmy sixx Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 CIm je doslo pojacanje znaci da su aktivirali alarm.Sto znaci da su te provalili.
рогозуб Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 provalili su mrtva tela i onda ukljuchili alarm, ali nijednom me nisu direktno videli, nijednom nisu zapucali na mene, samo su trchali okolo ko muve bez glave, zato i kazhem, tagovanje bash dosta olakshava igru.
lemmy sixx Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Sta ja znam,ja sam slabije stealth koristio.Nekoliko outposta sam ocistio u stealth fazonu,ali uglavnom sam upadao direkt sa dzipom medju njih i krenuo sa pokoljem.Neke zajebanije sam u pocetku kurvanjski odradjivao,iskljucim im alarm,popnem se na neku stencugu i rokam ih snajperom.Tagovanje je odlicna stvar.
Kumodraski Vo Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Tagovanje jeste ali ipak je gust da ih pobijes bez njega. Ja sam se peo na stencugu, skinuo alarme snajpom pa onda ako ima kavez pa na kraju one sto su ostali. Cesto mi se desilo da ih zivotinja iz kaveza sve pobije
^Suicide_Pony^ Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 meni je gust da takedown-ovima ocistim celu bazu, ali je to realno izvodljivo na fazon trecini baza. negde sam pred kraj igre (dosao sam do dela kad undercover radim za hoyta), pa gustiram sto je vise moguce ove zadnje delove mape. jel zna neko sta se dobija kad se sakupe svi oni relici i japanska pisma?
рогозуб Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 stavljaj spojel blokove, ja tek pola mape otkrio..
рогозуб Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 sad sam tek izvalio da je u igrici snajper zastavin xD
рогозуб Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 m93 crna strela, a u igri pishe Z93. kazhe opis: "The Z93 is the perfect weapon for when you really want to kill someone. This Yugoslavian bolt-action rifle is chambered in .50BMG, which is a bullet large enough to kill a T-Rex or explode a watermelon in Russia on webcam" inache, gledao sam malo oko ubijanja oklopnika pored onog skila za takedown, pomenuli ste bazuku, bombe. strelom mu treba 5 komada, mozhe da se ubije jednim metkom (ja sam iz snajpera) u glavu s ledja, i isto dovoljna je jedna signalna raketa u njega. inache, prilikom oslobadjanja jednog autposta, kao pojachanje im je stigao jebeni helikopter, kreno me resheta miniganom i uspeo sam da sjebem helikopter jebenim flare-gun-om, od sad stalno nosim to sa sobom, a mozhe da zapali stvari isto kao i molotovljev, odlichna stvar..
Recommended Posts