Jump to content

Generalna tema

КЈО

Recommended Posts

Fenomenalan je Mortal.

I ja ga igrao juče, prešao na medium i hard. Pravo vraćanje korenima keca i dvojke (pa i četvorke). To je bre Mortal Kombat, a ne ona glupost Mortal Kombat VS DC.

Neizmerno mi je drago što su baš ovu verziju portovali. Gledao sam još pre nekog vremena na youtube onaj Story Mod... i to mi je ekstra isto...

S' kim igraš najčešće Lemi?

Meni je Škorpion lego srcu (a recimo četvorku sam igrao najbolje sa sub-zerom).

Edited by Dark_Elf

Guest HEFEST

Vidite kako je dobro. Ja sam se zarazio opasno. Skorpion je dobar, ali nisam igrao jos sa pola likova nesto posebno. Fredi Kruger je kul.

Fenomenalan je Mortal.

I ja ga igrao juče, prešao na medium i hard. Pravo vraćanje korenima keca i dvojke (pa i četvorke). To je bre Mortal Kombat, a ne ona glupost Mortal Kombat VS DC.

Neizmerno mi je drago što su baš ovu verziju portovali. Gledao sam još pre nekog vremena na youtube onaj Story Mod... i to mi je ekstra isto...

S' kim igraš najčešće Lemi?

Meni je Škorpion lego srcu (a recimo četvorku sam igrao najbolje sa sub-zerom).

Scorpion naravno.Bez ikakve konkurencije.Posle njega Sub Zero i mocni Nightwolf.To su mi tri omiljena lika,sa tim da je Scorpion naravno broj jedan.

Probao sam sa Fredi Krugerom igrati,i jako je zabavno.Sasekao sam onu kuravu Sindel na komade.

Cetvorku nikada nisam voleo,glupost mi je.Prevelika promena u odnosu na prva tri kulta.I kako to da ne pominjes trojku?Meni je trojka najbolji MK,iako nema Scorpiona.Zapravo,najbolji mi je Trilogy,ali to je vise kompilacija pa je ne racunam.

• Upvote 1

I kako to da ne pominjes trojku?Meni je trojka najbolji MK,iako nema Scorpiona.Zapravo,najbolji mi je Trilogy,ali to je vise kompilacija pa je ne racunam.

Trojku sam najviše igrao, ali je bila najveće razočarenje po meni.

Nikako mi se nije svideo (ni danas) taj cyber punk stil. Roboti? WTF? Rakete? Strajker pandur sa pištoljem? Dvojku najviše volim zbog tog dark fantasy stila.

Zatim, u trojci mi se nije svidelo to što su prenabudžili komboe. Dok sam bio klinac i igrao to na segi 2, sa onim sa Kabalom sa mogao jednim kombom da uzmem 70 i nešto procenata energije.

Četvorka mi nije legla na prvu ruku, ali posle sam se zarazio. Vratili su i stari dark fantasy feel, i ograničili komboe. Sa današnjeg stanovišta grafika je krš, ali onda je bila super i radila čak i na slabijim mašinama.

Eh da.. igrivost... četvorka je (po meni naravno), mnogo igrivija.. prosto je bolji feeling kada pičiš nekoga.

Recimo i ovaj novi MK (koji je definitivno najbolji), način borbe me mnogo više podseća na četvorku, nego na trojku.

Lemi, je l mozes da postavis link sa kojeg si skinuo MK?

Ja sam sa ovog torrenta skinuo:

http://thepiratebay.sx/torrent/8642940/Mortal.Kombat.Komplete.Edition.RePack.SEYTER

Pičilo je full brzinom, 1,6MB po sekundi.

Nema kreka.. ničega.. samo instaliraš i igraš.

Isti taj sam i ja skidao,full brzinom ide.

Trojku sam najviše igrao, ali je bila najveće razočarenje po meni.

Nikako mi se nije svideo (ni danas) taj cyber punk stil. Roboti? WTF? Rakete? Strajker pandur sa pištoljem? Dvojku najviše volim zbog tog dark fantasy stila.

Zatim, u trojci mi se nije svidelo to što su prenabudžili komboe. Dok sam bio klinac i igrao to na segi 2, sa onim sa Kabalom sa mogao jednim kombom da uzmem 70 i nešto procenata energije.

Četvorka mi nije legla na prvu ruku, ali posle sam se zarazio. Vratili su i stari dark fantasy feel, i ograničili komboe. Sa današnjeg stanovišta grafika je krš, ali onda je bila super i radila čak i na slabijim mašinama.

Eh da.. igrivost... četvorka je (po meni naravno), mnogo igrivija.. prosto je bolji feeling kada pičiš nekoga.

Recimo i ovaj novi MK (koji je definitivno najbolji), način borbe me mnogo više podseća na četvorku, nego na trojku.

Dobro,to oko komboa stoji za trojku.Preterali su.Strasno mi islo na zivce kada mi na turniru neko odvali dva komboa i sjebe me u roku 10 sekundi.Ali za atmosferu se ne slazem,meni je bas do jaja.

Guest HEFEST

Meni je uvek bio Nightwolf omiljen, Nekako nikada nije bio u prvom planu kod drugih, ali nekako bi se potrefilo da sa njim nikada skoro nisam gubio ni protiv izvikanijih likova na igrici.

I da sa njim najlaksi bio fatality ranije pa sam ga uvek radio.

Da li jos neko ima problem sa novim MKom? Igra je kao slow motion, i to sredim, nasao na netu da mnoogo ljudi ima isti problem jer je igra port i stalno pokusava da radi na 60fps i cim spadne on krene u slow motion. Medjutim, sad mi se to desava i posle onih duzih filmica nakon borbe i kada uradim neki od onih xray poteza (Scorpion i Sajraks). Izgleda da cu morati da sacekam neki patch da to rese i da ubace opciju frame skipping, ne vredi. Igra radi fantasticno na high i onda odjednom predje u matrix mode.

Guest HEFEST

Ni ja nisam imao nikakvih problema. Malo mi duze ucitava samo kada je startujem, ali cenim da je to zbog mog raspalog sistema. Kada jednom startuje radi kao sat.

Igram story mode. Namuci me ovaj Goro. :da:

е ја имам проблем. када покренем, игра ми буквално заледи одмах на почетку, код оптимизације видео подешавања.

ево, овде: http://www.dodaj.rs/f/O/H9/1BhDgd2p/mk.jpg

ту као тражи та оптимална подешавања, али то траје и траје.

Guest HEFEST

Ma krni na minimum odmah ako moze, a ako ne onda ti je mozda do skinute verzije. Skini sa Zamunde kao covek onu verziju kompletnu. Inace moze se registrovati na Zamundu sada ko god hoce tako da covek nema potrebe vise da luta nigde. Nekako bolje uvek skinuti tamo nego sa Piratebeja jer je uvek provereno. Ovi sa Pirata cesto sa virusima ili ne rade.

не може, у томе је проблем. чим стартујем избаци ми ово. видим да су људи по нету имали истих проблема. има нека фора да се измени config фајл, али мени не прихвата јер је јебени фајл на јебеном руском. тако да ми изгледа остаје да скинем верзију на енглеском.

I meni šljaka besprekorno.

A link Jaroslave koji sam ostavio je i ruska, i engleska verzija, kad startuješ setup, u prvom prozoru samo promeniš sa "Ru", na "Eng" i tako instaliraj.

Ne brzaj da klikćeš "next", nego čitaj malko. :P

Odigrah sinoc Alan Wake, odlicna igra, preporuke za one koji vole psiholoske horore. Kao da je Stiven King pisao pricu za igru. Odlicna.

A sto se tice MK-a, dosta ljudi ima slican problem kao ja, tako da cu cekati patch da sredi to.

I meni šljaka besprekorno.

A link Jaroslave koji sam ostavio je i ruska, i engleska verzija, kad startuješ setup, u prvom prozoru samo promeniš sa "Ru", na "Eng" i tako instaliraj.

Ne brzaj da klikćeš "next", nego čitaj malko. :P

то сам и урадио и сама игра није на русок, али тај config фајл који треба измењати да би се прескочила та оптимизација, је на руском.

Guest HEFEST

A sto se tice MK-a, dosta ljudi ima slican problem kao ja, tako da cu cekati patch da sredi to.

Ala si zapeo sa tim patch-om. Bolje promeni graficku. :P Igrica nema falinki.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...