Jump to content

Generalna tema

КЈО

Recommended Posts

Dakle obavezno,ali obavezno,overite Bound By Flame! Igra je super!Ono sto sam pricao da je u pocetku,kasnije postaje mnogo bolje.Odluke,prica,scenario,razvoj lika...sve se razvija odlicno,i postaje jedan dobar i izuzetno zabavan rpg.Naravno,ima mana,i dalje je u nekim momentima gluma losija strana,neke misije su mogle biti interesantnije,ono sto sam vec rekao za kustomizaciju...ali generalno igra je super,ima neuporedivo vise dobrih stvari nego losih.Minimum 7/10 zasluzuje.Kombat sistem je fenomenalan,peglanje je do jaja odradjeno...tacno ti milina svaki puta kada udjes sa companionima u neku krljacinu.

I da,mene glas glavnog lika Vulcana neverovatno podseca na onog lika sto je dao glas Shepardu u ME.

Predjoh danas...pa moglo je to i malo duze.Ima definitivno rupa u scenariju i u prici,moglo je to ozbiljnije da se uradi.Sam kraj mi se dopada,pogotovo poslednja scena.Sve u svemu,vredi obrnuti igru,rec je o poprilicno dobrom rpg-u sa sjajnim kombat sistemom koji pruza vrhunsku zabavu.

Inace,bosovi su jebacki teski.Ja sam igrao na normal,ono je ludilo.Ajde jos ovi pocetni i kako tako,ali poslednji...jebote zivot,teoretske sanse nema preci.Zaginuo sam jedno 20-ak puta,dok mi vise nije dokurcilo da se zajebavam,skinuo trainer ukljucio godmode i ajd u kurac. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...