Demon Seed Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Dobro, makar znam ko je jedan Kako znas? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Pogrešno ste razumeli 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Ma, whatever, jebes minuse inace Jel igra neko Unutrasnje Zlo? Ima neke gej fore ali generalno mi se svidza igrica, fali nam survival horrora na PC-u ovih dana.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Sta preporucujete od novih igara? Neki fps,rpg ili tako nesto.Ne pamtim kada sam igrao neku igru,bas mi doslo. I da li ima nekih urednih igara za PC sa vukodlacima? Nebitno u kojoj si ulozi,da li si vukodlak ili rokas vukodlake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Jebote,moguce da sve ovo izlazi u novembru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Metalika na ovogodišnjem Blizzconu Koliko je dobra Heroes of the Storm, ali govna neće da mi daju key za alphu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Eno ti na battlenetu contest Ja poklekla, pocela hearthstone da igram 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 ja sam to zimus krenuo i batalio čim sam počeo LoL imao beta key Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Eno ti na battlenetu contest Ja poklekla, pocela hearthstone da igram Prijavih se mada traže da imaš barem jednu od ostalih igara (HS excluded), pa sam poslao ticked da povratim wow račun koji mi je hakovan pre tri godine ali me boleo kurac da se cimam pošto nisam igrao wow od 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Ajd videću da ti nađem, ali ne obećavam ništa Za betu će biti, za alfu mogu da probam 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Lemi, mrsav izbor do 18-og kad izlazi novi Dragon Age. Evil Within je ok za zombi-koljacinu-survival-horror rpg u fazonu mesavine Residenta i Silent Hill-a, a onaj Shadowrun Dragonfall je najbolji RPG u poslednjih iks godina po meni, ali znam da ne volis te izometrijske ala Baldur. Izasao je od pucacina novi Borderlands, mada jos je dosadniji od dvojke. Sa vukodlacima mi nista ne pada na pamet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Shadowrun Dragonfall auh, hvala za ovo nego, dajte nešto na Torchlight (2) fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 The Incredible Adventures of Van Helsing (ima dva dela) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 nego, dajte nešto na Torchlight (2) fazon Ako nisi igrao, pod obavezno DeathSpank. U pitanju je ironična rpg, ti si neki istripovan heroj i ideš da spasiš svet (smarajući pri tome sve ostale karaktere). Da.. kvest ti je da nađeš artifakt, koji se zove artifakt... http://youtu.be/YXYC3CQgYpU Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Lemi, mrsav izbor do 18-og kad izlazi novi Dragon Age. Evil Within je ok za zombi-koljacinu-survival-horror rpg u fazonu mesavine Residenta i Silent Hill-a, a onaj Shadowrun Dragonfall je najbolji RPG u poslednjih iks godina po meni, ali znam da ne volis te izometrijske ala Baldur. Izasao je od pucacina novi Borderlands, mada jos je dosadniji od dvojke. Sa vukodlacima mi nista ne pada na pamet. Ma strpicu se do tada,ako je kao na ovoj slici ne znam sta cu pre uzeti da igram...Dragon Age,novi Dead Island,Farcry 4...morace se naci neki redosled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Pa preoder za FC4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 https://archive.org/details/internetarcade Leptejebo, sad cu na posao da peglam izmedju sastanaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 The Incredible Adventures of Van Helsing (ima dva dela) probaće se, hvala Ako nisi igrao, pod obavezno DeathSpank. U pitanju je ironična rpg, ti si neki istripovan heroj i ideš da spasiš svet (smarajući pri tome sve ostale karaktere). Da.. kvest ti je da nađeš artifakt, koji se zove artifakt... igrao, naravno i uživao igrajući Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 instalirah malopre ovaj Shadowrun Dragonfall dobra je, mada nisam neki preterani fan turnbased rpg-ova (iako je ovde samo borba turn based i iako obožavam Fallout) pošto sam opet u rpg fazonu (prva ljubav zaborava nema), dajte neke naslove iz prethodnih godina, da vidim šta sam sve propustio (dakle, ne mora samo Torchlight stajl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 niko ništa nema da preporuči? elem, ako koga zanima, besplatno dele Metro 2033: https://www.humblebundle.com/store Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Odigraj Planescape: Torment ako nisi (jebeš borbu) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 to kao da si mi rekao da igram Diablo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 realno razmisljaj svojom glavom, igraj diablo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Planescape Torment je remek - delo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Igraj Risen III, nije dobar kao kec, ali je bolji od dvojke, svakako. Imas i Divinity: Original Sin i Wasteland II ali to ti je opet na foru kao Shadowrun (samo je u Divinity-ju mnogo zabavniji combat). Nema nesto mnogo RPG-ova iz treceg lica da ista valjaju ove godine, Bound by Flame je pristojna igrica ali nista posebno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts