Jump to content

Generalna tema

КЈО

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Dobro da, nema preterano veze sa Limbom, samo me odusevila kao i Limbo, pa zato pomenuh. Sistem borbe je do jaja, jedino iritira malo sto nijedno oruzje ne traje duze od desetak udaraca, a ne moze da se popravlja, ali dobro, ovako mora malo da se taktizira, sto su kapiram i hteli.

• Upvote 1

E to sam skinuo odavno ali nikako da se nakanim, deluje bas dobro, ali na fazon deluje i da je "ako vam je do jaja u zivotu igrajte ovo" - tipa, smori se covek koliko je depra igra. Inace, picim ovaj Dying Light, sem nekih glupih odluka tipa da oruzje moze samo odredjeni broj puta da se popravi a posle je zauvek sjebano igra je prilicno zabavna. Definitivno bolja verzija Dead Islanda, sto ne znaci puno, ali nije lose skakanje po zombi lobanjama (bukvalno) za stress relief malo.

• Upvote 1

Ja nista ne igram do Maja 19. Vec sam presao opet prva dva dela pa se sada krckaju na hardu.

http://thewitcher.com/witcher3/ciri

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Ciri izgleda super.

I dalje ne kapiram, kako ljudi koji nisu čitali knjige, planiraju da igraju W3, kada ima toliko referenci iz knjiga. Ja koji sam čito imam problem da pohvatam sve, a šta traže tu ovi što ne znaju nijednog lika nije mi jasno. Vrlo me zanima me kako će se priča završiti, jer se igre direktno nastavljaju na knjigu (inače sam prešo W2 pre ned dana a trebalo mi je 5 ukupno igro samo uveče, zmaj od igre).

Edited by Schneider

Pa da, ali W2 je više nego očigledno nastavak radnje iz knjiga (ne sećam se W1 trenutno), i mogu se prepoznati detalji sa iz poslednjeg romana Sage o Vešcu, gotovo na svakom koraku. Ne kažem da je ovaj njihov scenario i mogući završetak, bez rupa (Jenefer navodno bila sa Geraltom, u nekom mestu ni na nebu ni na zemlji, pa bum tras, riba je u Nilfgaard-u, nešto ih razdvojilo). A i ova Ciri, navodno luta po svetovima, a na kraju knjige je došla i do kralja Artura (kada ono bam, eto nje u W3, možda je ponela i Ekskalibur :)

ne znam ja sam uvek gledao na igre kao na alternativnu verziju knjiga

nakon pročitane poslednje, to mi je samo učvršćen stav.

tako je tvrdio i sam sapkovski,

uglavnom, ne mislim da su za igranje neophodne pročitane knjige, na posletku većina nas je prvo igrala, pa tek onda čitala.

Pa iako nigde nije uklesano u kamenu da je nastavak odnosno alternativna verzija, ipak je opšti konsenzus da je u pitanju nastavak (što je ipak teže napraviti nego neku leskovačku mućkalicu sklepanu s brda s dola). Tek ako bi se u W3 pojavio neki poginuli lik iz Geraltove družine (tipa vampir Regis) mogli bi smo da govorimo o nekoj alternativi i šta ti ja znam. Do sada je sve bilo, pogođeno u srž da bude nastavak, i nije bilo poginulih likova (bar se ja ne sećam nijednog).

Takođe biće intersantno videti šta će biti sa onim likovima koje ste mogli da roknete ili pustite u W2 (tipa veštac leto, ili Šila de Tankravil). Najlogičnije bi bilo da ih skroz isključe iz W3, da bi pomirili obe strane no videćemo.

Ja sam posle prvog igranja reko ok, al kad sam pročito knjige tek je onda bilo prava stvar, jer sam shvatio da si bez znanja o likovima ko guska u magli.

ne znam kako se stavlja spojler tag, tako da ne mogu konkretno odgovoriti

:haha:

meni ovo što smo od trećeg dela videli svakako liči na mućkalicu, ubacili su ciri iako nije ni pomenuta u prve dve igre (osim ako nešto nisam propustio), skočila popularnost knjiga, pa da se ispoštuje.

mislim, da se razumemo, ne sumnjam da će trojka biti do jaja, ali baš da je u pitanju neki veliki dizajn trilogije...

Inace, picim ovaj Dying Light, sem nekih glupih odluka tipa da oruzje moze samo odredjeni broj puta da se popravi a posle je zauvek sjebano igra je prilicno zabavna. Definitivno bolja verzija Dead Islanda, sto ne znaci puno, ali nije lose skakanje po zombi lobanjama (bukvalno) za stress relief malo.

Ma kurac bolje od Dead Islanda. Dead Island je nabijen akcijom i dinamikom, ovo je nabijeno penjanjem po banderama i skakanjem sa jedne zgrade na drugu. Mene je igra smorila, uninstal posle par misija. Poenta je doci sa tacke A do tacke B, tako sto ces izbegavati zombije i skakati po zgradama. Ok, i kod DI je poenta doci sa tacke A do tacke B, ali brale put izmedju te dve tacke mozes preci kolima gazeci govna, rokajuci nemrtve dzukce raznoraznim spravama, nabijeno je akcijom non stop, a ovaj DL ti jedinu akciju donosi u vidu oluka i krovova. Glupost. O oruzju da ne pricam, a pogotovo o interfejsu koji je konfuzan i ocajan.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...