Jump to content

Generalna tema

КЈО

Recommended Posts

A i red je bio. Ali mogli bi opet da uposle Obsidian, na stranu sto je bio 10x bagovitiji, New Vegas je bio mnogo vise u duhu starih Fallouta od trojke. Ili makar da se drze onih dobrih DLC-ova za Fallout tipa The Pitt i onaj sa rednecima u mocvari.. samo da nema vise onih sranja kao sa krajem igrice, gde moras sebe ili nekog drugog da ubijes zato sto sugavog mutanta bole kita da udje u sobu punu radijacije na koju je imun da malo izbleji.

Sta ja znam, meni su i New Vegas i trojka apsolutno isti kurac. Ne vidim ja tu neku preteranu razliku. DLC-ova se bas ne secam, ali znam da je onaj sa vanzemaljcima teska budalastina, tesko da nesto maloumnije od toga postoji u video igrama. The Pitt je u onom gradu robova gde imas i neku arenu za tabanje?

Za kraj se slazem, teska glupost.

Da, Pitt je onaj gde imas onog bivseg Brotherhood of Steel lika, sta znam, nesto upamtih da mi je taj bio bas dobar, a DLC-ove za New Vegas cini mi se nisam ni igrao. Da, E3 zvuci najlogicnije, znajuci Bethesdu nema teoretske sanse da to izadje pre neke jeseni 2016, ali ko zna. Realno, nek izadje i 2017 ako mora, samo da bude do jaja.

• Upvote 1
  • Downvote 1

PS izasao je trailer ali su ga izgleda brze bolje izbrisali, vise informacija 14-og Juna, ali izgleda da ce igra koristiti novi IDTech, sto ce reci, ne cak ni onaj dojajni iz Rage-a nego novi, za novi Doom. Sweet baby jesus :rockdevil:maxresdefault.jpgFallout_4.jpg

Edited by Salvation
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Pa taj fazon, a i Beth em nikad ne zuri em ne zele da se takmice sa ubitacnom godinom za RPG-ove. Komotno sledece, ili cak 2017, kao sto rekoh, ali nadamo se naravno da je sledece. Bilo bi kul da bude vise nekih fleseva kako je svet izgledao pre bombi kao ovo iz trejlera, do jaja mi je taj uber-napredne 50-te u Americi trip, to mi je bio najbolji deo u Fallout-u trojci kada picis kroz onu neku memoriju, dok jos sve nije otislo u kurac.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Modovi za oklope i oruzje <3 Koliko volim sto je Beth pametna firma koja ne samo pusti modere da poboljsaju i unaprede njihove igrice, nego za svaku sledecu igricu ubace ponesto od omiljenih stvari koje su ljudi modovali za prosle igrice. Jebace ovo kevu, nema dileme.

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...