Salvation Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Pa ko nije igrao majku mu? Ja se izvinjavam A i inace su promenili u onoj GOTY verziji taj kraj, pa nema veze 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 A i red je bio. Ali mogli bi opet da uposle Obsidian, na stranu sto je bio 10x bagovitiji, New Vegas je bio mnogo vise u duhu starih Fallouta od trojke. Ili makar da se drze onih dobrih DLC-ova za Fallout tipa The Pitt i onaj sa rednecima u mocvari.. samo da nema vise onih sranja kao sa krajem igrice, gde moras sebe ili nekog drugog da ubijes zato sto sugavog mutanta bole kita da udje u sobu punu radijacije na koju je imun da malo izbleji. Sta ja znam, meni su i New Vegas i trojka apsolutno isti kurac. Ne vidim ja tu neku preteranu razliku. DLC-ova se bas ne secam, ali znam da je onaj sa vanzemaljcima teska budalastina, tesko da nesto maloumnije od toga postoji u video igrama. The Pitt je u onom gradu robova gde imas i neku arenu za tabanje? Za kraj se slazem, teska glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Da, kraj je bas njesra ... Nego, da mi pocnemo opet u nekom vaultu dogodine, red bi bio Jos 7 sati. Kontam da ce na E3 da objave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Da, Pitt je onaj gde imas onog bivseg Brotherhood of Steel lika, sta znam, nesto upamtih da mi je taj bio bas dobar, a DLC-ove za New Vegas cini mi se nisam ni igrao. Da, E3 zvuci najlogicnije, znajuci Bethesdu nema teoretske sanse da to izadje pre neke jeseni 2016, ali ko zna. Realno, nek izadje i 2017 ako mora, samo da bude do jaja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 (edited) PS izasao je trailer ali su ga izgleda brze bolje izbrisali, vise informacija 14-og Juna, ali izgleda da ce igra koristiti novi IDTech, sto ce reci, ne cak ni onaj dojajni iz Rage-a nego novi, za novi Doom. Sweet baby jesus Edited June 3, 2015 by Salvation 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 TAKO JE BREEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Fenomenalno izgleda! Sto obrisase trejler? Inace, opet nesto odbrojava na sajtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Jos 6 minuta do necega, mozda do trailera? :veseli: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 <333333333333333333333333333333333333333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 S J A J N O ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Au, jebote. S obzirom da je Witcher vec izasao, ovo ako kojim cudom ne izadje ove godine opusteno osvaja GOTY kad god da izadje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Ne verujem da ce ove godine, pa najavili bi je mnogo ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Pa taj fazon, a i Beth em nikad ne zuri em ne zele da se takmice sa ubitacnom godinom za RPG-ove. Komotno sledece, ili cak 2017, kao sto rekoh, ali nadamo se naravno da je sledece. Bilo bi kul da bude vise nekih fleseva kako je svet izgledao pre bombi kao ovo iz trejlera, do jaja mi je taj uber-napredne 50-te u Americi trip, to mi je bio najbolji deo u Fallout-u trojci kada picis kroz onu neku memoriju, dok jos sve nije otislo u kurac. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 ali izgleda da ce igra koristiti novi IDTech, sto ce reci, ne cak ni onaj dojajni iz Rage-a nego novi, za novi Doom. prošli ID endžin je najveći promašaj i sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Zasto, majke ti? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 http://www.pcgamer.com/worms-world-party-remastered-announced/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Danas je Steam Summer Sale. https://steamdb.info/sales/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Meni je ipak ovo hajp godine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Tja, deluje za sada vise kao expansion pack po onom prikazanom od gejmpleja, ali jeste hajp sto ce biti potpuno otvoreno za modere. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 http://www.theverge.com/2015/6/14/8776297/fallout-4-release-date-e3-2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Evo gameplay: Odlicno odlicno odlicno, jos i bolje nego u traileru, mislim da su ovim zacepili usta hejterima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Modovi za oklope i oruzje <3 Koliko volim sto je Beth pametna firma koja ne samo pusti modere da poboljsaju i unaprede njihove igrice, nego za svaku sledecu igricu ubace ponesto od omiljenih stvari koje su ljudi modovali za prosle igrice. Jebace ovo kevu, nema dileme. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) http://youtu.be/9jpDxVaM8Qk Edited June 15, 2015 by VoivodBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Dishonored je meni jedna od najboljih pucacina u poslednjih iks godina, fenomenalna igrica. Nema nikakve sumnje da ce nastavak biti do jaja, jedva cekam. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts