Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jaroslave možeš i ovo da igraš. Ronin se igra na poteze i potrebno je dosta razmišljanja da se pređu misije, plus imaš rpg elemenata. I mjuza je zlatna.

Posted

Bah, bezi hipsteru. Strasno mi ide na kurac trend igara koje namerno izgledaju kao da su ih pravili da moze da ih pogura ZX Spectrum i imaju gejmplej na nivou zabave gledanja farbe koja se susi, ali kao jea, do jaja je prica. Moze malo i da se potrudi oko igrivosti i grafike, nije na odmet u 2016 (2015).

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

lunar jeste hipsterčina

ali undertale je igra i po, očigledno je nisi ni pipnuo kada sereš po njenoj igrivosti.

upravo indi igre pre svega rade na igrivosti i estetici, svemu onome što fali nabudženim AAA igrama.

Priznajem, mozda gresim, ali opekoh se sa mnogim indi igrama na bas isti nacin. Ima i sjajnih, evo npr Underrail gorepomenuti, ali ovo sam malo probao i nije mi se svidelo, jbg.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Jel se seca neko kako se zvala igrica na fazon Gta ti si kao neki detektiv mali debeli, prva misija je na avionu i tu se gadjas viljuskama sa neprijateljima a posle nekom starcu podmetnes kofer umesto padobrana..?

Posted

Ahahahaha, pa da li je realno da ima igra i da ja to nisam igrao? :haha: :haha: :haha: A Jare, ne budi Kostunica, pricali smo fazon stranu unazad o Under-Railu :D Nije bas Fallout, ali nije losa igrica, vredi probati.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Bem li ga meni definitivno combat nije zabavniji nego u Fallout-u, ali da, definitivno se sad desava neka vrsta renesanse takvih igara, sto je do jaja.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dajte predlog za neki rpg, fps, nesto novije. Slabo pratim nova izdanja u poslednje vreme.

Skinuo sam neki dan Dragon Age Inquisition...koje razocarenje, kakav haotican kombat, uzas. A gluma likova, pogotovo glavnog lika...pa to kao da se neko sprda jebote, a ne kao da je Bioware pravio.

Posted

^Fenomenalne igre, mada ne verujem da nije igrao, kao ni STALKER serijal. Ali ako kojim slucajem nisi Lemi, obavezno moras da ispravis. Inace, od novijih rpg-ova, mrka kapa, realno, jedino ako nisi igrao Shadowrun: Hong Kong ili Dragonfall, fenomenalne igre.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ja sve cekam da izadje Director's Cut Lost Alphe (rimejk originalne, daleko grandioznije verzije STALKERA sa mnogo duzom pricom i daleko vise lokacija, vozilima itd.) ili makar ovaj Old Good Stalker Evolution (OGSE) - ruski mod, koji konacno prevode na engleski, a uvodi brdo novina, prevashodno na planu price i novih lokacija. STALKER mod scena je ziva maltene koliko Elder Scrolls igre, ima odlicnih stvari da se iskopa.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Si igrao metro 2033 i metro last light? Redux izdanja naravno

Jesam.

Shadowrun: Hong Kong ili Dragonfall, fenomenalne igre.

Izometrijske, neka hvala.

Nista jebiga, ako nema nista novo cekace se da nesto izadje. Jebes ga, od svega sto sam u poslednje vreme picio odusevio sam se samo sa Witcher 3 i GTA V, sve ostalo ili prosek ili smece.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...