VoivodBG Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Jaroslave možeš i ovo da igraš. Ronin se igra na poteze i potrebno je dosta razmišljanja da se pređu misije, plus imaš rpg elemenata. I mjuza je zlatna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Ronin deluje malo na fazon Mark of the Ninja, samo manje arkadno Silent Storm se čini skroz seksi, deluje da na nju malo podseća Company of Heroes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Undertale najbolja igra 2015e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Bah, bezi hipsteru. Strasno mi ide na kurac trend igara koje namerno izgledaju kao da su ih pravili da moze da ih pogura ZX Spectrum i imaju gejmplej na nivou zabave gledanja farbe koja se susi, ali kao jea, do jaja je prica. Moze malo i da se potrudi oko igrivosti i grafike, nije na odmet u 2016 (2015). 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 lunar jeste hipsterčina ali undertale je igra i po, očigledno je nisi ni pipnuo kada sereš po njenoj igrivosti. upravo indi igre pre svega rade na igrivosti i estetici, svemu onome što fali nabudženim AAA igrama. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Zna se koja je igra godine jbg. http://www.youtube.com/watch?v=hBoCRYX6Vq0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 vajstinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 lunar jeste hipsterčina ali undertale je igra i po, očigledno je nisi ni pipnuo kada sereš po njenoj igrivosti. upravo indi igre pre svega rade na igrivosti i estetici, svemu onome što fali nabudženim AAA igrama. Priznajem, mozda gresim, ali opekoh se sa mnogim indi igrama na bas isti nacin. Ima i sjajnih, evo npr Underrail gorepomenuti, ali ovo sam malo probao i nije mi se svidelo, jbg. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Poceo sam da igram http://www.youtube.com/watch?v=-mpd211W6U0 Dobra i predivna igra, bas mi lezi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Jel se seca neko kako se zvala igrica na fazon Gta ti si kao neki detektiv mali debeli, prva misija je na avionu i tu se gadjas viljuskama sa neprijateljima a posle nekom starcu podmetnes kofer umesto padobrana..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Jedino mi ovako nešto pada na pamet, ali nije sličan opis likova, jelte: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Ma nije ti si kao mali debeli detektiv vozis po gradu skuter juri te policija, kuci zivis sa majkom koja te maltretira i trazi da joj nabavljas lekove, spavas na budjavom duseku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Jebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 TO KUCO :pivopije: Jebigaa ne znaju svi kultove.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 je l' igrao neko Underrail? vidim da je totalni Fallout fazon, a i pobrala je dosta dobre ocene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Ahahahaha, pa da li je realno da ima igra i da ja to nisam igrao? :haha: A Jare, ne budi Kostunica, pricali smo fazon stranu unazad o Under-Railu Nije bas Fallout, ali nije losa igrica, vredi probati. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 u nekim aspektima je prevazišla fallout, pre svega u samoj borbi, meni je zabavnija, kompleksnija. a opšti osećaj je baš kao da je igra ispala iz zlatne ere PC gejminga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Bem li ga meni definitivno combat nije zabavniji nego u Fallout-u, ali da, definitivno se sad desava neka vrsta renesanse takvih igara, sto je do jaja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Dajte predlog za neki rpg, fps, nesto novije. Slabo pratim nova izdanja u poslednje vreme. Skinuo sam neki dan Dragon Age Inquisition...koje razocarenje, kakav haotican kombat, uzas. A gluma likova, pogotovo glavnog lika...pa to kao da se neko sprda jebote, a ne kao da je Bioware pravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Si igrao metro 2033 i metro last light? Redux izdanja naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 ^Fenomenalne igre, mada ne verujem da nije igrao, kao ni STALKER serijal. Ali ako kojim slucajem nisi Lemi, obavezno moras da ispravis. Inace, od novijih rpg-ova, mrka kapa, realno, jedino ako nisi igrao Shadowrun: Hong Kong ili Dragonfall, fenomenalne igre. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 ja baš opičio ovih dana ponovo stalker complete 2009, sjajna igra, sjajna. preporuka za brata vodovoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Ja sve cekam da izadje Director's Cut Lost Alphe (rimejk originalne, daleko grandioznije verzije STALKERA sa mnogo duzom pricom i daleko vise lokacija, vozilima itd.) ili makar ovaj Old Good Stalker Evolution (OGSE) - ruski mod, koji konacno prevode na engleski, a uvodi brdo novina, prevashodno na planu price i novih lokacija. STALKER mod scena je ziva maltene koliko Elder Scrolls igre, ima odlicnih stvari da se iskopa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Si igrao metro 2033 i metro last light? Redux izdanja naravno Jesam. Shadowrun: Hong Kong ili Dragonfall, fenomenalne igre. Izometrijske, neka hvala. Nista jebiga, ako nema nista novo cekace se da nesto izadje. Jebes ga, od svega sto sam u poslednje vreme picio odusevio sam se samo sa Witcher 3 i GTA V, sve ostalo ili prosek ili smece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts