Sinstrel Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Presao sam "The Saboteur" sad sa vikend. Totalno podcenjena igra. Pored grafike i igrivosti, pohvalio bih i muziku koja je odlicna. Sva sreca bice nastavak sudeci po onome sto lik kojeg vodite kaze u poslednjoj animaciji. I sad nastupa susha do januara... odnosno, izlazi li nesto od potencijalno zanimljivih igara do kraja godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Gledala po GameSpot-u i ne nalazim nista (meni) zanimljivo... Mada izasao je neki update za Borderlands al to nije univerzalno dopadljiva igra. Mislia sam da ce biti neki kretenski shooter ali uzasno je zabavna i challenging. Ocigledno inspirisana Fallout-om (ima cak i prokleti Vault ) ali sa izobiljem koje prilici Diablu II Sto je meni inace bio smor kod Fallouta posto ne volim bas toliko 'muske' igre Imas na GameSpot-u neki video u fazonu 'top 10 games that could jeopardize your social life' pa probaj neku od njih ako nisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Ako neko naleti ovih dana na ATI patch za The Saboteur, neka postuje ovde, jos nije izleteo, a fixevi ne rade kod mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 U medjuvremenu se skida Machinarium, odigrao demo i totalno se primio, prelepo je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Jebo te ATI. Machinarium presao pre mesec i kusur dana. Totalni sam streber, dzizs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 ATI je govno? Elem jel se samo meni cini da industrija PC igara postaje sve neodgovornija ili sta? Izbace Fallout3 sa problemima, Left4Dead 2 sa 51 razlogom za crash, evo sad je ovo neigrivo na jednoj od 2 najvece graficke... wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Pa nije bas govno ali Nvidia ... ima tako dobar.... marketing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Sve dok Football Manager sljaka ko lud,nema razloga za brigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Imam problem s igranjem Borderlands-a u LANu posto nemam ruter nego switch pa je neki tamo port forwarding valjda problem. Gde bih mogla da procitam vise o tome, trazila sam i pod imenom switch-a i sve i izgleda da je nemoguce s swtich-om generalno dok recimo radi za L4D bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 ako nema resenja pitaj na forumu sveta kompjutera,tamo imaju odgovore na sve sto ti moze pasti na pamet u vezi kompa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Pa da, to je last resort al dok cekas odgovor na kraju zaboravis da si pitao i vec kupis ruter i eto ovde redovno svracam pa zato (a i voodoo, imaginos i baal se dobro razumeju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Ako neko naleti ovih dana na ATI patch za The Saboteur, neka postuje ovde, jos nije izleteo, a fixevi ne rade kod mene Mozda pomogne: http://hotfile.com/dl/21467128/11e56ff/The.Saboteur.Update.1.03-RELOADED.rar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Radi, tnx <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 @missionvao Ako planirash da igrash lan preko hamachija mozesh sa gamespy accountom da igrash online mod free,a ako ne planirash onda ne znam kako da ti pomognem za ruter forwarding to i mene muchi vec dugo haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 (edited) Probala sam vise tih internet-to-lan varijanti i svaka prijavljuje onu istu gresku... u jednom trenutku je dvoje bilo uspelo da se 'vidi' ali treci nikako. igrica je generalno zeznuta za pokrenuti, instalirali smo je na 4 kompjutera od kojih je jedan prijavio ukupno 20ak gresaka a ostali nesto manje. na svima je na kraju pokrenuta ali jbt... na mom je naravno radila iz prve al to je jer sam se vec drndala s betmenima i tako tim pa imam najnovije drajvere, physx i sl. Edited December 25, 2009 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Osecaj igranja ovog saboteura je isti onome ko drkanja sa levom rukom.Ovaj sensitivity koji ne moze da se lepo namesti i nikada loshija kontrola vozila unishte dozivljaj.Plus kamera mi je preblizu sve vreme i to me nervira uzasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Ja nisam imao takav problem,meni je sve savrseno radilo.Cak je kontrola vozila mnogo laksa nego u velikoj vecini igara ovog tipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Meni se cini da me GTA4 razmazio sto se tice filinga dok kontrolises vozilo. Ovo mi je kao da igram Mafiu, samo auto ide nerealno brzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Kada zvanicno izlazi Divinity 2-Ego Draconis?Vidim na gamespotu pise da izlazi danas,na nekim mestima sam nasao da izlazi 05.januara i za PC i za XBOX,a bogami vec sam nasao i linkove za RELOADED verziju koji su postavljeni vec 01.decembra,i svi komentari kazu da se ne radi o beta verziji....WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Ne znam kada zvanicno izlazi ali ja sam je skinuo jos u novembru. Igrao deset minuta i obrisao. Uzasna igra. Igre u januaru: http://www.gametrailers.com/video/games-of-gt-release/60343 Dark Void i Mass Effect 2 za PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Jebem li ga,meni se bas dopada.Za sada.Odigrah jedno sat vremena,i deluje mi mnogo dobro.Videcemo kako ce biti kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Jel igra neko Torchlight? kopija Diabla je u pitanju, ja sam trenutno 20. lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 ^ Nije losa, mada me je smorila brzo pa sam je izbrisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Ja upravo skidam Serious Sam HD, bice klanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Ima li neko ovde Xbox? Imao bih par pitanja ako je neko voljan da mi pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts