MiroslavXO Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 Tropico 4 je free za Steam ako nekog zanima, ja uzeh samo da farmam karte. https://www.humblebundle.com/store/tropico-4-free-game?hmb_campaign=ss_launch_2016&hmb_source=bundle_page&hmb_medium=banner_cross Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Ja verujem da Final Fantasy XV će biti ili najbolja igra ikada, ili igra koja će uništiti jednu franšizu koja traje već 30 godina. Količina deoma koji su izbacili do sada, i način na koji slušaju kritiku samih igrača je pohvalna, ali defintivno odaje utisak da ne mogu da se izbore sa svim problemima koje donasi jedan tako ambiciozan projekat. Posle odigranih svh deoma koji su do sada izbacili, nemam tačno razradjeno mišljenje. Kako izadje jedan demo, tako se tolko oduševim sa svime što vidim od grafike, do mehanike igre do samih karaktera. I onda izadje drugi demo i borba bude tolko krzava i spora, sa brojnim još nedostacima i onda ponovo sledeći me oduševi... i tako u krug. Tako da čeka se taj 29i novmebar, i nada se najboljem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 biće good enough. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Krekovase Doom konacno, igra jebe keve. Najbolji old school shooter od Singularity naovamo, kaki Wolfensteini kurci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 (edited) daj link za igru i krek kad smo kod Vulfenštajna odigrao sam u poslednjih nekoliko meseci Wolfenstein iz 2009, The New Order i The New Blood igra iz 2009. je smeće The New Order dosadan, posebno je besmisleno odlaženje u svemir i vraćanje igra je laka jedino sam se na mostu napatio (kad treba da se dođe do vagona koji je ostao da visi) The New Blood je još i najzanimljivija igra od pomenutih, ali je kratka nivo sa zombijima je potpuno nepotreban Edited September 10, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Ma da, poslednja stvarno dobra Wolf igra je RTCW, koja mu i dodje neki definitive edition, ako mene pitas. Eo link: http://fitgirl-repacks.site/doom-properly-cracked/ Jedino sto je igra ogromna, pa se ovaj repack instalira pola dana, ali jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 (edited) kako mu skresaše 24 giga? nema veze, nek čuka pola dana ionako instaliram igre na eksterni, neće smetati Return to Castle je neuporedivo bolji od svega što je posle izašlo igra koja je izazivala jezu,a bila dosta teška u nekim delovima ovo sad je samo ceđenje suve drenovine prvi host - 40 giga na uploaded - mislim da ne bih doživeo da se to skine u free modu Edited September 10, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Ma imas po ovim raznim ruskim torentima, ima linkova na toj strani. Ima i za Partis.si, slovenacki privatni treker koji koristim ali tamo moras da seed-ujes i smaras se, pa sam koristio ratio master. Ali evo, kome koristi: http://www.partis.si/torrent/podrobno/449702 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 ima i na TPB, nego nikako da krene 0.1%, tu zabo i sad ne kreće dešavalo se to već ranije, valjda će da prokine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 (edited) Ljudi, opicite Slain: Back from Hell.. totalno gotivna side scroller 2d platforma/beat them up. Jes da je grafika retro ali je do jaja uradjena i igra je upeglana sjajno, sto se tice fajta i platformisanja, a pritom je i muziku radio lik iz Celtic Frosta, tako da je prikladno lozacka. Znaci mnogo hvala na ovome. Bas mi se svidja igra, jos sam sad kupio dzojped, uzivam samo tako. Edited September 16, 2016 by Phallusifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Drago mi je da to cujem I mene je igra skroz iznenadila, fali nam vise dobrih oldskul igrica, stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 ko su CPY games? pojavila se info da su sjebali Denuvo i već ima linkova za PES 2017 crack, ne znam da li su neka sranja ili stvarno krek kažu ljudi da su otvorili i Tomb Raider zna li neko nešto o toj ekipi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Conspiracy.. hacking grupa, ljudi zaista jesu krekovali Denuvo, sto znaci, za sada, RoTR, DOOM i Inside, ali problem je sto mislim da rade divljacki tj. jedan po jedan trigger, tako da im treba MNOGO vremena da krekuju svaku igricu, mada doduse kapiram postaje brze sa svakim novim krekom. Likovi su do sada jedini zapravo pobedili Denuvo, ali ide jaaako sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 ja opet da tražim neke preporuke neka avantura bi bila do jaja i javite kad krekuju ovi novi pes btw, pre neki dan na Humble Bundle delili Tropico 4 skinuo sam bez razmišljanja keca sam obožavao da igram kao klinac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 pa za PES izbaciše odmah, pre dva dana je procurela igra .exe fajl je u pitanu, ali ne deluje da se kopira, nego da se instalira nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 To mi zvuci do jaja sumnjivo, nisam video na nekim zvanicnijim sajtovima jos uvek.. pricekao bih ja jos koji dan.. nije iskljuceno da neko koristi njihovo ime da izbaci neku viruscinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Drago mi je da to cujem I mene je igra skroz iznenadila, fali nam vise dobrih oldskul igrica, stvarno. pa bukvalno je pun kurac igara koje su ili pokušavaju da budu sasvim old skul ili pak da deluju retro dok ipak donose nešto novo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Pun je kurac da, ali vecina je sranje. Mozda se nisam dobro izrazio, ajde.. fali nam jos DOBRIH retro igrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 ja opet da tražim neke preporuke neka avantura bi bila do jaja jesi li igrao wolf among us? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Setih se ove stare igre dok sam igrao Slaine http://www.youtube.com/watch?v=Swy7VZOxBWc Dosta je stara ali fino izgleda i prilicno je zanimljiva igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 ^ Gods je kult, mada meni Slain i dalje više Castlevania fazon, posebno sad kad sam je konačno zaigrao muzika je bogovska jesi li igrao wolf among us? prešao Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Preporučujem svima VVVVVV, fenomenalna retro platformica sa ubistveno dobrom muzikom. Ima je na Steamu za neki sitniš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 ne priznajem ako nije Katharsis radio muziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Inace, Gods je keva ali meni je uvek smetalo sto onakav Svarci beefcake lik baca neke pederske nozice, fali taj Slain/Conan momenat secenja protivnika na pola ogromnom macekanjom da upotpuni atmosferu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Jbg ja tako na Gods ne mogu da gledam jer mi je to jedna od prvih igrica koje sam igrao pa ce mi uvek biti posebno draga. Instalirao sam Stellaris i Starbound i fenomenalno mi izgledaju, sad samo da imam vremena da ih igram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts