Goxy Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 http://www.mediaboom.org/353167-amebix-sonic-mass-2011.html 1 Quote
Geralt of Rivia Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Meni je album odlican, jes' da nema bas veze sa starim kvltovima ali ima tu i dalje nekih elemenata sa starih radova, jedino sto se razlikuje je produkcija, a i moze se cuti napredak u svirki i tekstovima. Sve u svemu, meni je ovo super, jedan od boljih albuma ove godine fosho Quote
Oak Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Slažem se. Odličan album, mada bilo mi čudno što Knights Of The Black Sun pomalo odskače od ostatka albuma. God Of The Grain me najviše podseća na njihove starije pesme. Što reče Geralt jedan od boljih albuma ove godine, siguran sam da će tako i ostati posle još slušanja. Svaka im čast na comebacku i jedva čekam nove albume, gde će, bez sumnje, da usavrše ovaj zvuk. Quote
SkullKrusheR Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 veoma dobar album. nije neshto senzacionalno, ali sasvim solidan. nema tu vishe crust zvuka, ali stara mrachna atmosfera je i dalje tu. na prvo slushanje sve pesme valjaju, samo mi je visitation malo slabija. verovatno ce mi biti i bolji kad ga preslusham josh koji put, ali za sada sam vrlo zadovoljan. Quote
iron will Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Занимљив омот. Штета што су анархисти па не могу да послушам. 1 5 Quote
Goxy Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 slazem se sa prethodnim komentarima. bez zamerki,ocekivani kvalitet.samo bih dodao da mi album najvise vuce na spiderleg izdanja. Quote
BLAGOJE Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 e jebiga sad ne znam dje cu prije mastodon ili ovo Quote
Jabba the Hutt Posted September 21, 2011 Author Report Posted September 21, 2011 Занимљив омот. Штета што су анархисти па не могу да послушам. Hahahah, zajebi takve predrasude i samo drmni play. Quote
BLAGOJE Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 izgleda album godine za mene ako ne izadje thorns. Quote
Goxy Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 (edited) god of the grain ima onu winter melodiju. Edited September 21, 2011 by Goxy 1 Quote
ljubicasta Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Занимљив омот. Штета што су анархисти па не могу да послушам. ne znam, imaju stih 'on the ashes of dresden rise new empire', kontroverza u anarhopanku... Quote
In The Flesh Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Mislim da sam sinoć preko 20 puta zaredom čuo Knights, pošto sam završio slušanje albuma. Oduševljen sam, sigurno ima preko 10 godina da nijesam uopšte čuo za ovaj bend, tako su me oduvali da je sve smiješno. Nevjerovatan povratnički album. Quote
BLAGOJE Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 god of the grain ima onu winter melodiju. na sta pod "winter"mislis? ETF: samo ti slusaj djeda,nemo's d' omanes. Quote
BLAGOJE Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 znam,u kom smislu slicna?meni amebix manje-vise konstantno ima slicnu atmosferu. Quote
In The Flesh Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Nešto si mi se zbunio, đedo. Quote
bg.revenge Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 iako jako volim sve što su ranije snimili, nisam očekivao previše od novog albuma... preslušao sam ga nekako (na silu) i definitivno mislim da nisu trebali da ga snime (bar ne pod starim imenom). Quote
BLAGOJE Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Nešto si mi se zbunio, đedo. umor,uma tumor. Quote
Cyprian's apprentice Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 meni odlican ovaj novi. najvise mi lici na killing joke (konkretno iz "pandemonium" faze), ali koliko znam nisu oni nikad krili taj uticaj; u stvari, vidi se da su dosta toga upili tokom godina (recimo "sonic mass part 1" je bas, onako, stevevontill-ovska). u tom smislu, super je sto album nije neka funjarska kopipejst nostalgija, a opet ima i dovoljno stare, prepoznatljive amebix atmosfere. ljudima se , ocigledno, svira . Quote
Oak Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 jašta. posle nekih 4-5 slušanja izdvajam god of the grain i knights kao meni najbolje Quote
Cyprian's apprentice Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 (edited) @sleep024 valjda si 'teo da kazes "bruka"? dobar je album, al' nemoj da preterujemo, majku mu . Edited September 23, 2011 by Cyprian's apprentice Quote
Goxy Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 znam,u kom smislu slicna?meni amebix manje-vise konstantno ima slicnu atmosferu. ima rif/ritam slican kao winter,u jednom delu pesme.uporedi,prepoznaces. meni pesme od sonic mass 1 sve bolje. Quote
BLAGOJE Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 obraticu paznju pa javljam,nikako iz mass-a da izadjem pa da krenem da povezujem stvari. mislim da ljudi koji pristupe albumu jednostavno realno mogu da skontaju vas trip.ovo je amebix u 2011toj,realno koji ce ti kurac amebix iz osamdesetih opet?toga imas itekako.sjedi brate iskljuci se i nema sanse ovo da ti se ne dopadne. 1 Quote
Recommended Posts