mia Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 simpaticno.... slusao neko? freeeze!!...dobra stvar... inace,exo-chika jedna od najlepsih zena koje moje oko spazi. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 simpaticno.... slusao neko? freeeze!!...dobra stvar... inace,exo-chika jedna od najlepsih zena koje moje oko spazi. Aural je kevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))) Quote
Queen_Mab Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Jeste Ja imam njihov album Vampire Ecstasy volim kod njih sto ubacuju svoje nacionalne melodije s vremena na vreme skroz su zanimljivi za slusanje...A riba je lepotica,kao porcelanska lutka Quote
ÆSTROPHOBOS Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Jeste Ja imam njihov album Vampire Ecstasy volim kod njih sto ubacuju svoje nacionalne melodije s vremena na vreme skroz su zanimljivi za slusanje...A riba je lepotica,kao porcelanska lutka Ja nisam verovao kad sam cuo Ortak iz benda +NO1d mi je poslao link za njih i bas smo odlepili ... Quote
Сталкерка Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Cool je jako, samo sam se iznervirala dok nisam nasla da skinem sa neta pesme xD Quote
Recommended Posts